Lufthansa și-a prezentat colecția de mobilier și accesorii din avioane reciclate - Design Cafe & Club

Lufthansa și-a prezentat colecția de mobilier și accesorii din avioane reciclate

  • septembrie 25, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Lufthansa și-a prezentat colecția de mobilier și accesorii din avioane reciclate

Au transformat un avion defect într-o impresionantă colecție de mobilier și accesorii. Compania aeriană Lufthansa a prezentat, de curând, o serie de obiecte a căror materie primă au constituit piesele unui avion. După ce, la începutul acestui an, compania și-a retras din circulație airbusul a340-600 D-AIHO, a fost luată decizia de a-l transforma în obiecte cotidiene.

„Materialele utilizate pentru aeronavele Lufthansa sunt de înaltă calitate, extrem de rezistente ”, explică Lufthansa. „Sunt mult prea valoroase pentru a le arunca și ar fi mai bine să le refolosim. Este o bună soluție pentru a proteja mediul și oferă o șansă inegalabilă de a crea produse unice, ce au legătură cu aviația și compania noastră. Așa a luat naștere ideea pentru noua colecție „de reciclare” Lufthansa. ”

Colecție de lifestyle

Pentru a realiza proiectul, compania a angajat designeri de produs și experți în reciclare, care au garantat reutilizarea durabilă a materialelor originale. Colecția include mese de cafea, realizate dintr-o parte a peretelui extern și o bucată de panou de fuzelaj. De asemenea, aceasta include și accesorii realizate din carduri de siguranță retrase, huse pentru tetiere și pături. Brelocurile de înaltă calitate și ceasuri realizate din cadre de ferestre, la fel, se numără printre elementele colecției.

„Cu timpul, tot mai multe articole și materiale aveau vechiul design (Lufthansa) și nu mai erau deja utilizate în forma lor originală.” a spus Joel Bertram, designerul corporativ al companiei aeriene. „Fiecare obiect și material din colecția „de reciclare” este unic și are propria poveste.”

Prețurile încep de la doar 25 de euro pentru un breloc, iar o geantă sport, făcută din rămășițele unei pături din Business Class, costă 32 €. O masă de cafea realizată dintr-un panou lateral al modelului a340-600 costă de la 1.399 €, iar „barul de perete” unic are un preț de 1.444 €.

Colecția a luat viață datorită colaborării dintre Lufthansa, Miles & More and Lufthansa Technik.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@ira.trifanova cea care vrea să arate celorlalți lumea așa cum o vede ea. 🖤 💬Mai multe despre dragostea față de imagine ne-a dezvăluit în interviu.
Link in Bio☝️
.
#designcafeclub #dccblog #dccinterviews #dcclifestyle
Get the project! 🙃
🤯Simți cum uneori îți explodează capul din cauza ideilor creative și vrei să le pui în aplicare pe toate? 🙄Îți plac provocările creative, dar te plictisești să stai în oficiu 8 ore? 
Ai nevoie urgentă de un proiect nou!🤩 📩Trimite portofoliul și CV-ul tău pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom salva creativitatea și îți vom găsi proiectul care să te inspire.
Get the talent! 🙃
📈Cu siguranță, compania ta este în dezvoltare continuă, iar unele proiecte au nevoie de idei creative, viziuni noi și abordare inedită.
🔍Lucruri pe care s-ar putea să nu le găsești peste noapte, în schimb poți găsi talentul care-ți va transforma proiectul în operă de artă! 📩Profită de oportunitate și înregistrează-ți proiectele pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom găsi persoana potrivită.
🧠Oamenii creativi sunt ca un ocean de idei, mereu ai ce învăța de la ei.
🎞Ți-am pregătit 10 filme ce ți-ar putea alimenta bagajul de idei creative.🤡 În Weekend dedicăm câteva ore inspirației. 😊
Răspândim Creația. 🤩
Vezi Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #dcc #dccblog #dclifestyle #film #design #tbt
Idei de amenajare și decor pentru locuințele cu spații mici. 🖤

Tiny house goals by @littlebyronco 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#homeinspiration #cabingoals #cabinlove #interior2you #interior4inspo #interiordesigns #rustichomedecor #myhomevibe #cabininthewoods #outdoordesign #howwedwell #jungalowstyle #interior_and_living #rustichome #homeinspo #cabinporn #cabin #mydomaine #interiordesire #interiorismo #interiorwarrior #cabinlife #bohohome #tinyhome #rusticdecor #interiorlover #rustichomedecor
De ce să arunci, când poți crea produse mobiliere originale! ✨

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#inktober #sketchzone #gillde#sketch_arq #practice #sketching#ideation #instasketch #sketchy#productdesign #industrialdesign#ideation #produktdesign#graphicroozane#productsketch#idsketching#thumbnails #idsketches #idsketch#sketch #sketches#thumbnailsscribbles #digitalsketch#designinspiration #ideasketch#designinspo #sketchbookBy