Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință - Design Cafe & Club

Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință

  • decembrie 10, 2018
Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință

Se pare că în 2019 este comme il faut să trăiești în vibrații corai. Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a desemnat coraiul cu irizaţii aurii (living Coral) drept culoarea care va marca anul care vine.

Pe cât de puternic și îndrăzneț a fost ultravioletul lui 2018, pe atât de animat și plin de viață este nuanţa corai cu irizaţii aurii. Reprezentanții institutului american spun că nuanța „animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor“.

Vezi și: Nuanțe de ultraviolet în interior

Experții spun că Living Coral simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, completează reprezentanţii institutului. Iată trei metode prin care poți aduce culoarea în casa ta.

  1. Evidențiază-l cu elemente decorative și accente

Bineînțeles că nu îți vei schimba radical interiorul în fiecare an, mai ales dacă este creat după placul și personalitatea ta. Chiar și așa, un mic refresh nu strică niciodată, iar unele detalii pot aduce cu ușurință un aer proaspăt încăperii. O veioză cu detalii living coral, niște vase sau polițe de aceeași nuanță te vor ajută să ții pasul cu tendințele fără a purcede la mari modificări ale locuinței.

  1. Adaugă mobilier corai

Un singur articol de mobilier poate deveni piesa de rezistență a interiorului tău. O canapea cu tematică corai, plăcută prin vibrațiile sale pozitive, poate crea un efect incredibil de elegant și comod. O altă variantă ar putea fi și fotoliile sau scaunele. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru această culoare de piersic și pot oferi o atmosferă veselă și interesantă spațiului.

  1. Vopsește un perete

Încearcă să vopsești în nuanțe de living Coral unul dintre cei mai vizibili pereți din casa ta. Același lucru îl poți face, de ce nu, în baie sau în camera copilului. Culoare caldă şi ocrotitoare este perfectă într-o lume agitată, aflată constant în mişcare. Te îndemnăm să faci acest lucru mai ales dacă ai elemente care se află în contrast cu această nuanță. Astfel nu doar vei introduce culoarea anului în interiorul tău, ci și vei crea o armonie pentru ochi.

Alegerea culorii anului nu este aleatorie. Compania Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizările lor în industria cinematografică şi cea de divertisment, în colecţiile de artă de pe Glob, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă în vogă.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🖤Te invităm să cunoști mai multe detalii despre fabuloasa punte de observare din New York.
Proiectul, intitulat temporar Vessel, creat de studioul englez Heatherwick Studio , are menirea de a deveni centrul de greutate al noului spațiu public de la Hudson Yards.
Link in Bio☝️
#designcafeclub #architecture #newyork #hudsonyards #vessel #architecture_hunter #decor #art
🔨⛵️Glass sculpture by @benyoung_sculpture.

#benyoung #brokenliquid#glasssculpture #glassart #sculpture #art#glass #concrete #ocean #yacht #sailboat#sea
Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! 
Spiced Honey este o culoare cu o nuanță mai calmă dar și mai neutră, potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.
Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, @sadolinmoldova.
Link în Bio ☝️#designcafeclub #sadolinmoldova #spicedhoney #livingcoral #designinterior #designideas
@ardexline, importatori de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova. 
Compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă.
La expoziția Italian Design Day vor prezenta plăcile @emilgroup: Nero Antico, Raku Nero, Quarzo, Fossil Brown, Calacatta.
#expozitie #expo #italiandesignday
Lampă ce imită Luna. 🌕
Lampa se aprinde atunci când scoate dopul și se oprește atunci când este pus la loc. 
#designcafeclub #inspiration #decor #art #interiors #luster #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
⭐Ești din domeniul Industriilor Creative? 
Atunci pe 23 Martie nu trebuie să ratezi evenimentul Italian Design Day 2019.
Vezi Link în Bio ☝️#designcafeclub #design #event #italiandesignday2019 #interiordesign #ambasciataditalia #castelmimi #chisinau