Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință - Design Cafe & Club

Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință

  • decembrie 10, 2018
Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință

Se pare că în 2019 este comme il faut să trăiești în vibrații corai. Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a desemnat coraiul cu irizaţii aurii (living Coral) drept culoarea care va marca anul care vine.

Pe cât de puternic și îndrăzneț a fost ultravioletul lui 2018, pe atât de animat și plin de viață este nuanţa corai cu irizaţii aurii. Reprezentanții institutului american spun că nuanța „animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor“.

Vezi și: Nuanțe de ultraviolet în interior

Experții spun că Living Coral simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, completează reprezentanţii institutului. Iată trei metode prin care poți aduce culoarea în casa ta.

  1. Evidențiază-l cu elemente decorative și accente

Bineînțeles că nu îți vei schimba radical interiorul în fiecare an, mai ales dacă este creat după placul și personalitatea ta. Chiar și așa, un mic refresh nu strică niciodată, iar unele detalii pot aduce cu ușurință un aer proaspăt încăperii. O veioză cu detalii living coral, niște vase sau polițe de aceeași nuanță te vor ajută să ții pasul cu tendințele fără a purcede la mari modificări ale locuinței.

  1. Adaugă mobilier corai

Un singur articol de mobilier poate deveni piesa de rezistență a interiorului tău. O canapea cu tematică corai, plăcută prin vibrațiile sale pozitive, poate crea un efect incredibil de elegant și comod. O altă variantă ar putea fi și fotoliile sau scaunele. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru această culoare de piersic și pot oferi o atmosferă veselă și interesantă spațiului.

  1. Vopsește un perete

Încearcă să vopsești în nuanțe de living Coral unul dintre cei mai vizibili pereți din casa ta. Același lucru îl poți face, de ce nu, în baie sau în camera copilului. Culoare caldă şi ocrotitoare este perfectă într-o lume agitată, aflată constant în mişcare. Te îndemnăm să faci acest lucru mai ales dacă ai elemente care se află în contrast cu această nuanță. Astfel nu doar vei introduce culoarea anului în interiorul tău, ci și vei crea o armonie pentru ochi.

Alegerea culorii anului nu este aleatorie. Compania Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizările lor în industria cinematografică şi cea de divertisment, în colecţiile de artă de pe Glob, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă în vogă.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Darya Golneva @daryagolneva printre cei mai buni designeri ZGeneration - descoperă-i creațiile în articolul de astăzi. 🖤 
Accesează link-ul din BIO ☝️
#designcafeclub #zgeneration #artcor #catwalk #chisinau #moldova #moldovandesignweek
Ți-ai putut imagina vreodată că cărțile de joc ar putea arăta altfel decât cum le cunoști?
Excluzând toate elementele decorative @joedoucet a făcut o capodoperă de #graphicdesign. Un exemplu real de #minimalism pentru @areaware.
Niște simple simboluri geometrice sunt versiuni reductive ale inimilor, treflelor, cupelor și picelor. Deși este necesar să se marcheze spatele cardurilor de reglementare, Joe făcut acest lucru cu linii diagonale minime în loc de grafică ornamentală tipică.
♠️♣️♥️♦️ #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Confort, satisfacție, calitate și perfecțiune sunt câteva din caracteristicile pe care și le-ar dori cineva să le aibă în locul pe care îl pot numi ACASĂ.🏠 Compania @astercon_grup  demonstrează cu fiecare proiect că construiesc complexe locative ce se deosebesc prin abordarea lor individuală. 
Descoperă cele mai recente 3 complexe locative care îți pot satisface cerințele unei case perfecte. 
Găsiți link în Bio☝️
Como Uma Canggu - creat pentru plăceri vizuale!

Designed by Atelier Ikebuchi 
Located in Bali, Indonesia📍🇮🇩 #designcafeclub#artsytecture #archdaily #archilovers#designer #design #architecture#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing#interior #interiordesign #design
La Design Talks 32 de sticle de vin bun de la @milestii_mici_winery și-au schimbat înfățișarea. 
32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților @karim_rashid_official , Eduardo Camarena @productocamarena, @sergeymakhno, @mihaipopescudesigner, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, @andrei_bortun.
Accesează link-ul din Bio pentru mai multe detalii☝️
Lustră în formă de ghimpe - un design original by @yilmaz_dogan_.
Orice interior are nevoie de un accent ce va pune în valoare încăperea. Un astfel de accent poate fi o lustră neobișnuită. 💡

#designcafeclub#light #lighting #lightingdesign#thorn #design #designbunker#instadesign #designwanted #decor#id #industrialdesign #modern#modernhome #wow #spectacular#interiorwarrior #interiorinspo