Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință - Design Cafe & Club
decembrie 10, 2018

Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință

Living Coral: 3 modalități de a aduce culoarea anului 2019 în locuință

Se pare că în 2019 este comme il faut să trăiești în vibrații corai. Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a desemnat coraiul cu irizaţii aurii (living Coral) drept culoarea care va marca anul care vine.

Pe cât de puternic și îndrăzneț a fost ultravioletul lui 2018, pe atât de animat și plin de viață este nuanţa corai cu irizaţii aurii. Reprezentanții institutului american spun că nuanța „animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor“.

Vezi și: Nuanțe de ultraviolet în interior

Experții spun că Living Coral simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, completează reprezentanţii institutului. Iată trei metode prin care poți aduce culoarea în casa ta.

  1. Evidențiază-l cu elemente decorative și accente

Bineînțeles că nu îți vei schimba radical interiorul în fiecare an, mai ales dacă este creat după placul și personalitatea ta. Chiar și așa, un mic refresh nu strică niciodată, iar unele detalii pot aduce cu ușurință un aer proaspăt încăperii. O veioză cu detalii living coral, niște vase sau polițe de aceeași nuanță te vor ajută să ții pasul cu tendințele fără a purcede la mari modificări ale locuinței.

  1. Adaugă mobilier corai

Un singur articol de mobilier poate deveni piesa de rezistență a interiorului tău. O canapea cu tematică corai, plăcută prin vibrațiile sale pozitive, poate crea un efect incredibil de elegant și comod. O altă variantă ar putea fi și fotoliile sau scaunele. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru această culoare de piersic și pot oferi o atmosferă veselă și interesantă spațiului.

  1. Vopsește un perete

Încearcă să vopsești în nuanțe de living Coral unul dintre cei mai vizibili pereți din casa ta. Același lucru îl poți face, de ce nu, în baie sau în camera copilului. Culoare caldă şi ocrotitoare este perfectă într-o lume agitată, aflată constant în mişcare. Te îndemnăm să faci acest lucru mai ales dacă ai elemente care se află în contrast cu această nuanță. Astfel nu doar vei introduce culoarea anului în interiorul tău, ci și vei crea o armonie pentru ochi.

Alegerea culorii anului nu este aleatorie. Compania Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizările lor în industria cinematografică şi cea de divertisment, în colecţiile de artă de pe Glob, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă în vogă.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Potrivit organizatorilor, în acest an, cel mai mare festival sculpturi de gheață din lume va atrage circa 18 milioane de vizitatori.
⠀
❄️Festivalul sculpturilor de gheață.
⠀
👁️Află mai multe pe designcafeclub.md - [Vezi cum arată cel mai mare festival al sculpturilor din gheață!]
⠀
#harbinicefestival #harbinicewonderland
#IceSculpture #IceSculpting #HarbinIceFestival #HarbinIceWonderland #BBCNews #Harbin #China #Castle #Art #Beautiful #Sculpture #frozen #icecity #icesculptures #harbinicewonderland #passionpassport #tastemadetravel
Noul an reduce din curentul de minimalism și din popularitatea designului scandinav, care se caracterizează prin culori neutre și materiale simple. 
În locul acestora, culorile luminoase și modelele grafice devin din ce în ce mai răspândite.

Fii la curent cu noutățile din 2019 din designul interior.
▶️ designcafeclub.md - [ Vezi ce este în trend în designul interior și ce trucuri expiră în 2019!] ___________________________________________
#designcafeclub #interiordesign #currentdesignsituation #trends #2019 #interior4all #interior2you #scandinav #minimalism #livingroom #bedroom #designcolors #eclectic #interiorstyle #designmediaplatform #mediacontent #howto #designlessons #designstyle
"Dacă mai demult lumina însemna lustre: ai agățat și atât, acum ea a devenit un complex de mecanisme și au apărut mulți parametri tehnici de care trebuie să ținem cont.

Vrem să cultivăm ideea designului de lumini, să schimbăm și să facilităm munca arhitecților și designerilor. 
În același timp, ne dorim ca specialiștii de la noi să se ghideze după modelul european, adică să lucreze la conceptul de iluminare chiar de la etapa inițială a proiectului." Soluții inteligente de la @smartlight.md

Citește mai departe pe designcafeclub.md - [Smart Light – Soluții luminoase]

________________________________________ 
#designcafeclub.md #CristinaRapoport #BorisRapoport #SmartLight #designlight #designlighting #designlights #lights  #interiordesign #interior4all #interior2you #minimalism #livingroom #bedroom #designcolors #eclectic #interiorstyle #designmediaplatform #mediacontent #chisinau #designstyle
Un an nou este un prilej bun de făcut sinteze.
⠀
Având în spate cele 365 de zile, în care am încercat să îți oferim articole ce ar dezvălui întregul univers creativ din Republica Moldova, acum credem că e timpul să vezi care au fost cele mai populare dintre ele.
⠀
Așadar, dacă le-ai pierdut cumva, acum ai ocazia să le vezi aici ○ bit.ly/articole18
Echipa DCC vă dorește sărbători  frumoase și un An Nou fericit, alături de cei dragi! ☆

_______________________________________________
#DCC #designcafeclub #annoufericit #anulnou #sarbatorifericite#bestwishes #happynewyear #newyear #happynewyeareveryone #ourteam #christmas #2019 #merrychristmas #holidayseason #happyholidays #newyeargoals #designcompany #interiordesign #designer
Tutorial: Creeaza singur decor de Crăciun.

Pentru a  decora o stea de Crăciun vei avea nevoie de:
-lipici lichid PVA
-pensulă
-foarfece
-stele din lemn (ale noastre erau vopsite prealabil)
-ață de iută sau alt tip de ață decorativă
-panglică
-clopoței
-gliter

Toate le poți găsi în magazinele specializate pe elemente pentru creații hand-made.

Vezi video integral pe designcafeclub.md

Mulțumim pentru gazdă  @homedecor_by_olgaholban

#designcafeclub #christmas #christmasdecor #decor #star #christmasstar #decordecraciun #olgaholban #workshop #artistic #handemade #merrychristmas #newyear #happynewyear #happiness