Italian Design Day in Moldova 2019! - Design Cafe & Club

Italian Design Day in Moldova 2019!

  • martie 26, 2019
  • Imagini:Mihai Duca
  • Timp de citire:2 minute
Italian Design Day in Moldova 2019!

A fost stilat și elegant, exact așa cum ne-am propus. Evenimentul de inaugurare a Italian Design Day in Moldova, cu genericul „Designul și Orașul Viitorului”, a adunat sâmbătă la Castel Mimi multă lume bună.  Diplomați, arhitecți, designeri și oameni de afaceri au savurat cu interes din eveniment.

În prezentarea sa, invitatul special și ambasadorul Italian Design Day in Moldova, Arnaldo Tranti, a vorbit despre o nouă abordare a spațiilor locative și despre locul „Designului în Orașul Viitorului”. Tendințele arată că, în viitorul apropiat, valorificarea spațiului locativ va fi una mult mai intensă. Datorită creșterii numărului populației, pentru a putea conviețui spații bine delimitate, oamenii vor crește funcționalitatea locuințelor, astfel vom obține acoperișuri locative și „curți” interioare cu plante și chiar copaci.

„Nu există nimic mai fierbinte decât designul. Designul este prezent în toate sectoarele vieții noastre și, aidoma unui fenomen, este în stare să perceapă temperatura societății”, a spus Ambasadoarea Italiei  în Republica Moldova,Valeria Biagiotti, în debutul evenimentului. Iar evenimentul a demostrat acest lucru.

După cum anunțasem anterior, programul serii a fost unul ademenitor. Am avut și invitați de seamă, și workshopuri, șishow culinar – de toate! Și, bineînțeles, am avut expuse și piese de design italian iconic.

Amintim că toți doritorii de a vizita expoziția încă o pot face. Aceasta va fi deschisă până la 30 martie pentru toți oaspeții Castelului Mimi. Mai mult de atât, partenerii evenimentului oferă și prețuri speciale la produsele expuse.

Probabil te întrebi: „Ce am pierdut?” Noi suntem generoși și îți arătăm în galeria de mai jos!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa