Italian Design Day in Moldova 2019! - Design Cafe & Club

Italian Design Day in Moldova 2019!

  • martie 26, 2019
  • Imagini:Mihai Duca
  • Timp de citire:2 minute
Italian Design Day in Moldova 2019!

A fost stilat și elegant, exact așa cum ne-am propus. Evenimentul de inaugurare a Italian Design Day in Moldova, cu genericul „Designul și Orașul Viitorului”, a adunat sâmbătă la Castel Mimi multă lume bună.  Diplomați, arhitecți, designeri și oameni de afaceri au savurat cu interes din eveniment.

În prezentarea sa, invitatul special și ambasadorul Italian Design Day in Moldova, Arnaldo Tranti, a vorbit despre o nouă abordare a spațiilor locative și despre locul „Designului în Orașul Viitorului”. Tendințele arată că, în viitorul apropiat, valorificarea spațiului locativ va fi una mult mai intensă. Datorită creșterii numărului populației, pentru a putea conviețui spații bine delimitate, oamenii vor crește funcționalitatea locuințelor, astfel vom obține acoperișuri locative și „curți” interioare cu plante și chiar copaci.

„Nu există nimic mai fierbinte decât designul. Designul este prezent în toate sectoarele vieții noastre și, aidoma unui fenomen, este în stare să perceapă temperatura societății”, a spus Ambasadoarea Italiei  în Republica Moldova,Valeria Biagiotti, în debutul evenimentului. Iar evenimentul a demostrat acest lucru.

După cum anunțasem anterior, programul serii a fost unul ademenitor. Am avut și invitați de seamă, și workshopuri, șishow culinar – de toate! Și, bineînțeles, am avut expuse și piese de design italian iconic.

Amintim că toți doritorii de a vizita expoziția încă o pot face. Aceasta va fi deschisă până la 30 martie pentru toți oaspeții Castelului Mimi. Mai mult de atât, partenerii evenimentului oferă și prețuri speciale la produsele expuse.

Probabil te întrebi: „Ce am pierdut?” Noi suntem generoși și îți arătăm în galeria de mai jos!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture