Interiorul Business Lounge-ului Aeroportului Internațional Chișinău, premiat la nivel internațional - Design Cafe & Club

Interiorul Business Lounge-ului Aeroportului Internațional Chișinău, premiat la nivel internațional

  • octombrie 7, 2019
  • Sursa:bigsee.eu
  • Imagini:Oleg Bajura
  • Timp de citire:2 minute
Interiorul Business Lounge-ului Aeroportului Internațional Chișinău, premiat la nivel internațional

Se pare că a fost un an roditor pentru designerii locali. Biroul de arhitectură și design din Moldova Archform Studio a devenit câștigător la Big See Interior Design Award 2019. Premiul le-a fost atribuit pentru amenajarea sălii de Business Lounge Aeroportului Internațional Chișinău. Designerii Archform au obținut premiul, creând cel mai bun interior la categoria ospitalitate.

Sala Business Lounge este situată la etajul doi, în zona de plecare a Aeroportului Internațional Chișinău. Camera este inundată de lumină și aer, datorită fațadei panoramice cu vedere la zona de acces a terminalului aeroportului.

Întreg spațiul este divizat în trei zone: o sală amenajată cu locuri de așteptare pentru 22 de pasageri, un bufet și o baie. Pentru a garanta confort vizitatorilor, în proiect au fost integrate fotolii moi, confortabile, cu mese de cafea, prize și porturi USB. În același timp, interiorul garantează un nivel suplimentar de confidențialitate este obținută prin panouri ce divizează spațiul general în spații mai mici și diverse tipuri de plasare a pasagerilor. În decor, interiorul camerei este evidențiată de o schemă de culori monocromă calmă, dar și prin utilizarea marmurei artificiale, profilurilor decorative volum și de o acoperire decorativă special selectată pentru pereți, elemente de tavan și mobilier.

Ce face ca acest proiect să fie unul special?

Spațiul este plin de aer și lumină și, în ciuda zonei mici, oferă vizitatorilor un confort personal maxim.

FIŞIER

Autori: ARCHFORM; Vladimir Pînzaru, Lupașcu Tatiana, Andronic Irina, Muntean Viaceslav, Roșca Serj

Client: AVIA INVEST S.R.L.

Fotografii: Bajura Oleg

Anul finalizării: 2018

Locație: Chișinău, Republica Moldova

Suprafață totală: 83 m2

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@ira.trifanova cea care vrea să arate celorlalți lumea așa cum o vede ea. 🖤 💬Mai multe despre dragostea față de imagine ne-a dezvăluit în interviu.
Link in Bio☝️
.
#designcafeclub #dccblog #dccinterviews #dcclifestyle
Get the project! 🙃
🤯Simți cum uneori îți explodează capul din cauza ideilor creative și vrei să le pui în aplicare pe toate? 🙄Îți plac provocările creative, dar te plictisești să stai în oficiu 8 ore? 
Ai nevoie urgentă de un proiect nou!🤩 📩Trimite portofoliul și CV-ul tău pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom salva creativitatea și îți vom găsi proiectul care să te inspire.
Get the talent! 🙃
📈Cu siguranță, compania ta este în dezvoltare continuă, iar unele proiecte au nevoie de idei creative, viziuni noi și abordare inedită.
🔍Lucruri pe care s-ar putea să nu le găsești peste noapte, în schimb poți găsi talentul care-ți va transforma proiectul în operă de artă! 📩Profită de oportunitate și înregistrează-ți proiectele pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom găsi persoana potrivită.
🧠Oamenii creativi sunt ca un ocean de idei, mereu ai ce învăța de la ei.
🎞Ți-am pregătit 10 filme ce ți-ar putea alimenta bagajul de idei creative.🤡 În Weekend dedicăm câteva ore inspirației. 😊
Răspândim Creația. 🤩
Vezi Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #dcc #dccblog #dclifestyle #film #design #tbt
Idei de amenajare și decor pentru locuințele cu spații mici. 🖤

Tiny house goals by @littlebyronco 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#homeinspiration #cabingoals #cabinlove #interior2you #interior4inspo #interiordesigns #rustichomedecor #myhomevibe #cabininthewoods #outdoordesign #howwedwell #jungalowstyle #interior_and_living #rustichome #homeinspo #cabinporn #cabin #mydomaine #interiordesire #interiorismo #interiorwarrior #cabinlife #bohohome #tinyhome #rusticdecor #interiorlover #rustichomedecor
De ce să arunci, când poți crea produse mobiliere originale! ✨

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#inktober #sketchzone #gillde#sketch_arq #practice #sketching#ideation #instasketch #sketchy#productdesign #industrialdesign#ideation #produktdesign#graphicroozane#productsketch#idsketching#thumbnails #idsketches #idsketch#sketch #sketches#thumbnailsscribbles #digitalsketch#designinspiration #ideasketch#designinspo #sketchbookBy