Interior De Lux – soluția perfectă pentru locuința ta - Design Cafe & Club
iulie 4, 2018

Interior De Lux – soluția perfectă pentru locuința ta

Interior De Lux – soluția perfectă pentru locuința ta

De mai bine de cinci ani, compania Interior de Lux oferă cele mai calitative servicii în domeniul construcțiilor, și anume design interior, renovare și amenajarea spațiilor de locuit sau cu destinație comercială. Cum a reușit să facă acest lucru Ștefan Rotaru, omul care a creat și dezvoltat compania Interior de Lux, aflați mai jos!

 Când ați lansat compania și cum a apărut această idee?

Am lansat compania Interior de Lux în anul 2012. Am activat anterior peste patru ani în domeniul reparațiilor de interior și am cunoscut îndeaproape specificul și provocările domeniului. Fiind interesat de optimizarea proceselor de lucru, dar și de inovațiile în domeniu, mi-am dorit să creez o echipă de profesioniști care să lucreze de comun la realizarea acestor interese, astfel încât să livreze servicii complete de renovare de cea mai înaltă calitate, iar clientul să rămână pe deplin mulțumit de rezultatul final.

Cât de mare este echipa dvs. și care sunt criteriile de formare a ei?

Echipa Interior de Lux are o experiență de 14 ani pe piață, numărând peste zece persoane. Fiecare meșter are o specializare îngustă, fiind responsabil de executarea în exclusivitate a lucrărilor conform planului de realizare. Dorința echipei noastre este să livreze servicii complete de renovare, iar ceea pe ce ne bazăm este clientul și calitatea. Serviciile pe care le oferim includ design interior, renovare și mobilier, iar atunci când un astfel de proiect cu ciclu complet este finisat, clientul se mută în casa numai bună de locuit și în care să se simtă el însuși. Abordarea personalizată a fiecărui proiect este obiectivul care îl urmărim chiar de la primul contact cu clientul.

Prin ce vă deosebiți de alții? Prin ce sunteți mai buni?

În cadrul echipei noastre funcționează principiul de control dublu al calității. Aceasta este gestionată de către managerul de proiecte, dar, anterior, este verificată de către fiecare membru al echipei ce execută lucrările. Odată ce lucrul este realizat prin rotație de fiecare meșter în parte, primul este responsabil să execute lucrarea sa calitativ astfel încât colegul care va prelua procesul va putea aprecia lucrul efectuat corespunzător, fără necesitatea de face anumite corectări.

Care sunt cele mai mari „realizări” ale companiei Interior de Lux  de până acum?

Fiecare proiect este o realizare și un succes pentru noi. De-a lungul anilor am realizat diverse proiecte – de la case particulare de peste o mie de mp, până la saloane de frumusețe și apartamente, toate în diverse stiluri și de complexitate diferită. Deși ne axăm pe executarea reparației cu ciclu complet, livrăm și alte servicii extra precum: realizarea mobilierului, amenajare și decor. Nu efectuăm reparație cosmetică sau parțială.

Cum are loc comunicarea cu clienții?

Comunicarea are un rol primordial în relația cu clienții la fiecare etapă a colaborării. De fapt, istoria oricărui proiect de reparație pornește de la comunicarea eficientă cu beneficiarul, iar în acest proces este implicat pe deplin managerul de proiect. Suntem parteneri cu clienții în realizarea cu succes a proiectului, iar transparența, atât în comunicare, cât și în acțiune, este imperios necesară. Un proiect debutează cu un șir de discuții axate pe înțelegerea cât mai exactă a ceea ce își dorește clientul și a viziunii lui asupra rezultatului final al proiectului de renovare. Pentru a nu pierde nimic din vedere, avem elaborate anumite chestionare menite să repereze toate momentele importante legate de viitorul proiect. După ce determinăm stilul pe care și-l dorește clientul, îi oferim posibilitatea să aleagă specialistul în design dintre mai mulți cu care colaboram. De asemenea, pe durata realizării proiectului cerem în permanență feedback din partea clientului.

Prin ce este specifică munca cu beneficiarii în cadrul companiei dvs.?

La Interior de Lux garantăm gestiunea totală a proiectului, scutind astfel clientul de multiplele griji legate de procurarea materialelor – spre exemplu, clientul ar trebui să planifice timpul pentru cel mult trei vizite la magazinele specializate pentru alegerea materialului de finisare, iar de restul se ocupă echipa noastră.

Care sunt prețurile și timpul de realizare a unei reparații? Cât de accesibile sunt serviciile dvs.?

Prețul și timpul de executare al unui proiect depind de mai mulți factori, precum stilul de interior ales, complexitatea lucrărilor de executat, tipurile de servicii (design, reparație și mobilă). Totuși, atât prețul, cât și termenul de executare a proiectului sunt stabilite și aprobate împreună cu clientul înainte de începerea lucrărilor și nu sunt supuse modificărilor. Astfel, clientul știe de la bun început care este costul total al reparației și când se va putea muta în locuința renovată. În plus, utilizarea materialelor de calitate înaltă, implementarea metodelor moderne de lucru, cât și instrumentele de ultimă generație, ne permite să executăm lucrările într-un timp restrâns și să finalizăm proiectul în termenul stabilit în contract.

Ce planuri aveți pentru 2018? Care sunt obiectivele companiei?

În 2018 ne dorim să contribuim în continuare la realizarea confortului și oferirea satisfacției clienților noștri prin serviciile pe care le livrăm.

Text: Svetlana Tataru

Material preluat din numărul 3 al revistei Design Cafe&Club.

  • Sursa: Numărul 3 al revistei DCC
  • Imagini: arhiva personală

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Bijuteria ei este o întruchipare a simplității, modestiei și emoției, iar aceste trăsături pot fi observate în toată ființa sa.

Tânăra Vika Tonu s-a făcut remarcată prin liniile laconice și drepte pe care le iau creațiile ei și prin sinceritate.

Despre cum a apărut dragostea pentru bijuterie și semnficațiile profunde ale acesteia, experiența în UK și recunoașterea în cadrul #London_Fashion_Week, citiți în articolul de pe #designcafeclub.md >>> .
.
Vika Tonu: „Bijuteria e …un simbol, o relație, o moștenire”
_________________________________________
#designcafeclub #design #fashion #fashiondesign #vikatonu #londonfashionweek #jewellery #bijuterii #minimalism #modern #simplism #contemporary #contemporaryart #modernart #jewels #necklace #ring #silver #diamonds #bracelet #fineart #abstractart #artgallery #art
💡 Scurt si la subiect, despre cum a fost la evenimentul organizat de @smartlight.md - Свет четвёртое измерение архитектуры 💡 Dacă nu ai reușit să ajungi la eveniment, citește mai departe și află cine au fost invitații speciali ai serii 👇

www.designcafeclub.md | "Lumina – a patra dimensiune a arhitecturii” și o nouă provocare pentru designeri.

_______________________________________________

#smartlight #designcafeclub #eveniment #designinterior #iluminare #arhitectura #chisinau #interiordesign #event #designers #architet #archilovers #socializing #beautiful_people #productivity #energy
Pe străzile Chișinăului strălucesc luminițe și plutește magia sărbătorilor. Cunoaște autorii celor mai creative vitrine ale brandurilor autohtone!

Câștigătorii  vor  beneficia de un curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în Marea Britanie.
______________________________________
#designcafeclub #design #exterior #exteriordesign #vitrine #window #windows #display #artofdisplay #chisinau #art #streetart #store #shop #storedisplay #designer #design #youth #youngdesigners #ziphouse #WindowDisplay #VisualMerchandising #merchendaising #christmas #newyear #winners #meet_the_winners
Box House – geometrie modernă într-o „cutie”. Ești curios să vezi cum arată în interior ?
Plină de surprize :) >>> designcafeclub.md >>> link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #architecture #designhome #designboom #archdaily #archilovers #archinterior #homedesign #home #arquitetura #homegoals #dreamhome #homearchitecture #contemporary #homesweethome # #instahome #homestyle #homeinspiration #myhome #newhome #homeideas #house #myhome #realestate #propertu #boxhome #modernhome #minimalism #minimalist
La ea acasă florile înfloresc peste noapte iar podoabele nu sunt neapărat din aur. 
Este vorba despre meșterul hand-made ucrainean Natalia Tatarinova, care creează din mărgele lucruri impresionante și speciale.

Ce a identificat în arhive și i-a schimbat total direcția în artă, citește mai departe. >>>designcafeclub.md >>>link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #design #decor #margele #nataliatatarinova #handmade #artshare #instaart #beautiful #amazing #handmadewithlove #mywork #artpassion #lineworks #artdecoring #artdecor #giftideas #handmadecrafts #beads #beadsart #beadshandmade #interview #art #designer #fashion #ideasdecoration #brooch
🎄Melania Trump a împodobit bradul! ❄Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă. >>> designcafeclub.md >>> link in bio

Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. 
________________________________________

#designcafeclub #design #decor #christmas #christmasdecor #newyear #WhiteHouse #casaalba #decoration #archidaily #christmasy #christmasdecorating #christmastree #tree #craciun #melaniatrump #myhomedecor #specialdecor #whitehouse #christmasparadise #happychritmas #christmasphotography #christmasdesign #inspire_me_home_decor #magic #magicvibes