Interior De Lux – soluția perfectă pentru locuința ta - Design Cafe & Club

Interior De Lux – soluția perfectă pentru locuința ta

  • iulie 4, 2018
  • Sursa:Numărul 3 al revistei DCC
  • Imagini:arhiva personală
Interior De Lux – soluția perfectă pentru locuința ta

De mai bine de cinci ani, compania Interior de Lux oferă cele mai calitative servicii în domeniul construcțiilor, și anume design interior, renovare și amenajarea spațiilor de locuit sau cu destinație comercială. Cum a reușit să facă acest lucru Ștefan Rotaru, omul care a creat și dezvoltat compania Interior de Lux, aflați mai jos!

 Când ați lansat compania și cum a apărut această idee?

Am lansat compania Interior de Lux în anul 2012. Am activat anterior peste patru ani în domeniul reparațiilor de interior și am cunoscut îndeaproape specificul și provocările domeniului. Fiind interesat de optimizarea proceselor de lucru, dar și de inovațiile în domeniu, mi-am dorit să creez o echipă de profesioniști care să lucreze de comun la realizarea acestor interese, astfel încât să livreze servicii complete de renovare de cea mai înaltă calitate, iar clientul să rămână pe deplin mulțumit de rezultatul final.

Cât de mare este echipa dvs. și care sunt criteriile de formare a ei?

Echipa Interior de Lux are o experiență de 14 ani pe piață, numărând peste zece persoane. Fiecare meșter are o specializare îngustă, fiind responsabil de executarea în exclusivitate a lucrărilor conform planului de realizare. Dorința echipei noastre este să livreze servicii complete de renovare, iar ceea pe ce ne bazăm este clientul și calitatea. Serviciile pe care le oferim includ design interior, renovare și mobilier, iar atunci când un astfel de proiect cu ciclu complet este finisat, clientul se mută în casa numai bună de locuit și în care să se simtă el însuși. Abordarea personalizată a fiecărui proiect este obiectivul care îl urmărim chiar de la primul contact cu clientul.

Prin ce vă deosebiți de alții? Prin ce sunteți mai buni?

În cadrul echipei noastre funcționează principiul de control dublu al calității. Aceasta este gestionată de către managerul de proiecte, dar, anterior, este verificată de către fiecare membru al echipei ce execută lucrările. Odată ce lucrul este realizat prin rotație de fiecare meșter în parte, primul este responsabil să execute lucrarea sa calitativ astfel încât colegul care va prelua procesul va putea aprecia lucrul efectuat corespunzător, fără necesitatea de face anumite corectări.

Care sunt cele mai mari „realizări” ale companiei Interior de Lux  de până acum?

Fiecare proiect este o realizare și un succes pentru noi. De-a lungul anilor am realizat diverse proiecte – de la case particulare de peste o mie de mp, până la saloane de frumusețe și apartamente, toate în diverse stiluri și de complexitate diferită. Deși ne axăm pe executarea reparației cu ciclu complet, livrăm și alte servicii extra precum: realizarea mobilierului, amenajare și decor. Nu efectuăm reparație cosmetică sau parțială.

Cum are loc comunicarea cu clienții?

Comunicarea are un rol primordial în relația cu clienții la fiecare etapă a colaborării. De fapt, istoria oricărui proiect de reparație pornește de la comunicarea eficientă cu beneficiarul, iar în acest proces este implicat pe deplin managerul de proiect. Suntem parteneri cu clienții în realizarea cu succes a proiectului, iar transparența, atât în comunicare, cât și în acțiune, este imperios necesară. Un proiect debutează cu un șir de discuții axate pe înțelegerea cât mai exactă a ceea ce își dorește clientul și a viziunii lui asupra rezultatului final al proiectului de renovare. Pentru a nu pierde nimic din vedere, avem elaborate anumite chestionare menite să repereze toate momentele importante legate de viitorul proiect. După ce determinăm stilul pe care și-l dorește clientul, îi oferim posibilitatea să aleagă specialistul în design dintre mai mulți cu care colaboram. De asemenea, pe durata realizării proiectului cerem în permanență feedback din partea clientului.

Prin ce este specifică munca cu beneficiarii în cadrul companiei dvs.?

La Interior de Lux garantăm gestiunea totală a proiectului, scutind astfel clientul de multiplele griji legate de procurarea materialelor – spre exemplu, clientul ar trebui să planifice timpul pentru cel mult trei vizite la magazinele specializate pentru alegerea materialului de finisare, iar de restul se ocupă echipa noastră.

Care sunt prețurile și timpul de realizare a unei reparații? Cât de accesibile sunt serviciile dvs.?

Prețul și timpul de executare al unui proiect depind de mai mulți factori, precum stilul de interior ales, complexitatea lucrărilor de executat, tipurile de servicii (design, reparație și mobilă). Totuși, atât prețul, cât și termenul de executare a proiectului sunt stabilite și aprobate împreună cu clientul înainte de începerea lucrărilor și nu sunt supuse modificărilor. Astfel, clientul știe de la bun început care este costul total al reparației și când se va putea muta în locuința renovată. În plus, utilizarea materialelor de calitate înaltă, implementarea metodelor moderne de lucru, cât și instrumentele de ultimă generație, ne permite să executăm lucrările într-un timp restrâns și să finalizăm proiectul în termenul stabilit în contract.

Ce planuri aveți pentru 2018? Care sunt obiectivele companiei?

În 2018 ne dorim să contribuim în continuare la realizarea confortului și oferirea satisfacției clienților noștri prin serviciile pe care le livrăm.

Text: Svetlana Tataru

Material preluat din numărul 3 al revistei Design Cafe&Club.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign