Înghețată de autor: vezi cine a câștigat concursul de înghețată de la Londra - Design Cafe & Club

Înghețată de autor: vezi cine a câștigat concursul de înghețată de la Londra

  • septembrie 27, 2018
  • Imagini:dezeen.com
Înghețată de autor: vezi cine a câștigat concursul de înghețată de la Londra

O știm rece, solidă și acoperită cu ciocolată, cei de la Bompas & Parr, însă, au provocat designerii să demonstreze că și o înghețată poate și neobișnuită. În cadrul Festivalului de Design de la Londra, compania britanică a lansat un concurs de food design prin care invitau specialiștii să creeze modele tridimensionale de înghețată, bazate pe cele folosite de familia regală în secolul al XVIII-lea. Iată cine a cucerit cei 11 membri ai juriului.

Locul 3: Înghețata Bubble-icious, semnată de Michele Menescardi

Înghețata designerului italian arată ca o bucată de săpun. Ei bine, aspectul poate nu este foarte apetisant, lucrurile se schimbă când vine vorba de gust. Savoarea ananasului condimentat cu busuioc, inspirat din salatele de fructe și din tradițiile dulciurilor arabe sunt o invitație calorică nemaipomenită.

Locul 2: Înghețata Mouth Toys, semnată de Estela Gless

Estela Gless a impresionat juriul cu dondurma – o înghețată elastică turcească. Cu o culoare roz  pală și aromă de cireșe, înghețata a cucerit imediat cei 11 membri ai juriului. Designerul a creat o înghețată-lollypop prin care a vrut să sublinieze dependența dulce față de acest produs, ce s-a creat pe parcursul istoriei.

Locul 1: Înghețata Homage to the Breast, semnată de Sally Reynolds

Designerul din New York a prezentat o înghețată în formă de sân. După cum rezultă chiar din denumire, care în traducere ar suna ca „Omagiu sânului”, Sally Reynolds a găsit inspirație în corpul feminin. Gustul înghețatei cu aroma Rose Masala Chai, este compusă din jeleu de vanilie, sirop aromat de trandafir și condimente din ceai.

Food designerii Sam Bompas și Garry Parr, își propun să aduc percepția mâncării la un alt nivel decât cel oftalmologic. Astfel, în arsenalul lor se numără lucrări care impresionează nu doar papilele gustative, ci și ochiul. Ei sunt cei care au creat înghețata care luminează, cea care rezistă o oră fără să se topească, guma de mestecat care își schimbă culoarea , dar și renumita instalație „Arhitectura alcoolică”.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova