Înghețată de autor: vezi cine a câștigat concursul de înghețată de la Londra - Design Cafe & Club

Înghețată de autor: vezi cine a câștigat concursul de înghețată de la Londra

  • septembrie 27, 2018
  • Imagini:dezeen.com
Înghețată de autor: vezi cine a câștigat concursul de înghețată de la Londra

O știm rece, solidă și acoperită cu ciocolată, cei de la Bompas & Parr, însă, au provocat designerii să demonstreze că și o înghețată poate și neobișnuită. În cadrul Festivalului de Design de la Londra, compania britanică a lansat un concurs de food design prin care invitau specialiștii să creeze modele tridimensionale de înghețată, bazate pe cele folosite de familia regală în secolul al XVIII-lea. Iată cine a cucerit cei 11 membri ai juriului.

Locul 3: Înghețata Bubble-icious, semnată de Michele Menescardi

Înghețata designerului italian arată ca o bucată de săpun. Ei bine, aspectul poate nu este foarte apetisant, lucrurile se schimbă când vine vorba de gust. Savoarea ananasului condimentat cu busuioc, inspirat din salatele de fructe și din tradițiile dulciurilor arabe sunt o invitație calorică nemaipomenită.

Locul 2: Înghețata Mouth Toys, semnată de Estela Gless

Estela Gless a impresionat juriul cu dondurma – o înghețată elastică turcească. Cu o culoare roz  pală și aromă de cireșe, înghețata a cucerit imediat cei 11 membri ai juriului. Designerul a creat o înghețată-lollypop prin care a vrut să sublinieze dependența dulce față de acest produs, ce s-a creat pe parcursul istoriei.

Locul 1: Înghețata Homage to the Breast, semnată de Sally Reynolds

Designerul din New York a prezentat o înghețată în formă de sân. După cum rezultă chiar din denumire, care în traducere ar suna ca „Omagiu sânului”, Sally Reynolds a găsit inspirație în corpul feminin. Gustul înghețatei cu aroma Rose Masala Chai, este compusă din jeleu de vanilie, sirop aromat de trandafir și condimente din ceai.

Food designerii Sam Bompas și Garry Parr, își propun să aduc percepția mâncării la un alt nivel decât cel oftalmologic. Astfel, în arsenalul lor se numără lucrări care impresionează nu doar papilele gustative, ci și ochiul. Ei sunt cei care au creat înghețata care luminează, cea care rezistă o oră fără să se topească, guma de mestecat care își schimbă culoarea , dar și renumita instalație „Arhitectura alcoolică”.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa