Imaginația concentrată într-o vitrină! - Design Cafe & Club

Imaginația concentrată într-o vitrină!

  • octombrie 30, 2018
  • Imagini:ZIPhouse
Imaginația concentrată într-o vitrină!

28 de curajoși s-au înregistrat în cursa pentru amenajarea celei mai „delicioase” vitrine ale brandurilor fashion autohtone – provocare lansată de ZIPhouse, la cea de-a treia ediție „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition”. Astăzi a fost dat startul oficial al concursului, iar la această ediție, participanții vor crea concepte de amenajare pentru magazinele: Tricon, Vasconi, MODA, Oldcom, Ponti, Zorile (grup de întâmpinare) și Vitalie Burlacu.

Împărțiți în 14 echipe, cei care s-au înregistrat în competiție vor participa întâi, timp de 2 zile, de Workshop pe Fashion Merchandising şi Window Display cu Stella Arion, specialist Window Display și Merchandisin, Londra. După care, aceștia vor avea la dispoziție 2 săptămâni pentru a-și demonstra cunoștințele obținute și a realiza conceptele de decorare a vitrinelor.

Șapte dintre proiecte propuse de participanți vor fi realizate, iar mai apoi analizate de un juriu profesionist care va desemna, la 1 decembrie câștigătorii concursului.

Trei cele mai bune proiecte se vor bucura de următoarele premii din partea organizatorilor:

  1. Oportunitatea de a participa la workshop-ul „Fashion Window Display”, cu Stella Arion, expert în Fashion Merchandising şi Window Display, Londra (premiul pentru participanții selectați în competiție).
  2. Expunere şi vizibilitate locală prin publicarea imaginilor vitrinelor/lucrărilor câștigătoare în revista specializată „Design Cafe&Club” – premiul oferit de Partenerul programului – Platforma Design Cafe & Club (Premiul mare, Locul II, Locul III).
  3. Premiul mare în valoare de 20 000 lei: Curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising sau altă oportunitate de instruire, travel and accomodation costs incluse;
  4. Premiul Votul Publicului în valoare de 2000 MDL oferit de Partenerul Concursului, Centrul Național de Încălțăminte „Zorile”.

Concursul Art of Display este organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse”, proiect finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii, in parteneriat cu Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei, Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), Platforma Design Cafe & Club și Centrul Național de Încălțăminte „Zorile”.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@interium_showroom - showroom de mobilier exclusivist, de bucătării, instalații sanitare, corpuri de iluminat, covoare și accesorii.
⠀
În cadrul expoziției Italian Design Day vor fi expuse mai multe produse printre care catedra celebră din colecția mărcii italiene @B&B Italia , Up 2000.
⠀
Pac este o masuță de cafea.
⠀
Se aseamănă cu un tort și combină două materiale omoloage.
⠀
Se inspiră din actul de echilibrare între o bucată de granit greu și o foaie subțire de metal care formează partea superioară a mesei.
⠀
Ce părere ai? 🖤
⠀
#designcafeclub_md #viennadesign #pactable #inspiration #decor #art #interiors #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
F L O S
⠀
În curând la Italian Design Day.
⠀
#expozitie #expo #italiandesign
Cu ocazia evenimentului Italian Design Day, arhitectul italian  Patrizio Corno va merge sa le vorbească studenților de la UTM despre design si arhitectura.
⠀
Cei interesați, puteti vizita pagina de facebook Design Cafe&Club sa vedeți detaliile.
⠀
Notați în agendă evenimentul și sunteți bineveniți!
⠀
#patriziocorno #utm #italiandesignday #urbanism #arhitectura #workshop
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Blăstăm.
Pentru că e un cuvânt care are putere. Noi suntem blestemați să ne trăim suferințele, care sunt mult mai intense decât fericirile.”
⠀ 🖤 Te invităm să cunoști povestea din spatele Blăstămului Basarabean în care trăiește  @piotr_alii - designerul nonconformist al societății noastre.
⠀
designcafeclub.md
⠀
#designcafeclub #design #fashiondesigner #fashioninspiration #piotralii #blestem #basarabia #chisinau #interviu
🧐Nu e de mirare ca un muzeu dedicat roboților să fie construit de roboți nu-i așa? 🤖În era tehnologiei totul este posibil, tocmai de aceea autorii proiectului ,,Robot Science Museum”, Melike Altınışık Architects - MAA, spun că procesul de construcție a muzeului și va constitui prima expoziție a muzeului. 👉Mai multe detalii despre proiect puteți vedea în articolul de astăzi. 👇
Designcafeclub.md