Imaginația concentrată într-o vitrină! - Design Cafe & Club

Imaginația concentrată într-o vitrină!

  • octombrie 30, 2018
  • Imagini:ZIPhouse
Imaginația concentrată într-o vitrină!

28 de curajoși s-au înregistrat în cursa pentru amenajarea celei mai „delicioase” vitrine ale brandurilor fashion autohtone – provocare lansată de ZIPhouse, la cea de-a treia ediție „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition”. Astăzi a fost dat startul oficial al concursului, iar la această ediție, participanții vor crea concepte de amenajare pentru magazinele: Tricon, Vasconi, MODA, Oldcom, Ponti, Zorile (grup de întâmpinare) și Vitalie Burlacu.

Împărțiți în 14 echipe, cei care s-au înregistrat în competiție vor participa întâi, timp de 2 zile, de Workshop pe Fashion Merchandising şi Window Display cu Stella Arion, specialist Window Display și Merchandisin, Londra. După care, aceștia vor avea la dispoziție 2 săptămâni pentru a-și demonstra cunoștințele obținute și a realiza conceptele de decorare a vitrinelor.

Șapte dintre proiecte propuse de participanți vor fi realizate, iar mai apoi analizate de un juriu profesionist care va desemna, la 1 decembrie câștigătorii concursului.

Trei cele mai bune proiecte se vor bucura de următoarele premii din partea organizatorilor:

  1. Oportunitatea de a participa la workshop-ul „Fashion Window Display”, cu Stella Arion, expert în Fashion Merchandising şi Window Display, Londra (premiul pentru participanții selectați în competiție).
  2. Expunere şi vizibilitate locală prin publicarea imaginilor vitrinelor/lucrărilor câștigătoare în revista specializată „Design Cafe&Club” – premiul oferit de Partenerul programului – Platforma Design Cafe & Club (Premiul mare, Locul II, Locul III).
  3. Premiul mare în valoare de 20 000 lei: Curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising sau altă oportunitate de instruire, travel and accomodation costs incluse;
  4. Premiul Votul Publicului în valoare de 2000 MDL oferit de Partenerul Concursului, Centrul Național de Încălțăminte „Zorile”.

Concursul Art of Display este organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse”, proiect finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii, in parteneriat cu Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei, Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), Platforma Design Cafe & Club și Centrul Național de Încălțăminte „Zorile”.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture