Iluminează tot, inclusiv MDW - Design Cafe & Club

Iluminează tot, inclusiv MDW

  • iunie 6, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Iluminează tot, inclusiv MDW

Iluminarea spațiilor ne dictează indirect acțiunile, din această cauză este necesar să pui în lumină bună, la propriu anturajul în care te afli. Chiar dacă pentru unii acest lucru pare să nu conteze, alții au făcut o pasiune veritabilă din iluminat și „duc lumina în mase” la nivel profesionist. Din cea de-a doua categorie face parte și compania SmartLight care, de opt ani, oferă soluții inteligente de automatizare a spațiilor, punând un accent special pe lumini. Iar acum pun în lumină bună cam tot ce pot, inclusiv Moldovan Design Week!

Începându-ți activitatea în 2010, când se ocupau cu automatizarea spațiilor și clădirilor, s-au numărat printre primii care încercau în țara noastră să automatizeze segmentul iluminării. Le-a reușit, iar acum oferă soluții de iluminare de la peste 200 de companii europene. Printre cele mai renumite branduri pe care le importă compania se numără Flos, Vibia și Masiero.

Compania prestează o serie complexă de servicii, garantând astfel lucrări efectuate la cel mai înalt nivel. SmartLight se ocupă nu doar cu importarea corpurilor de iluminat, specialiștii companiei vă pot acorda suport în elaborarea proiectului de iluminare, dar și la procesul de montare.

Compania prestează servicii de iluminare pentru orice tip de încăpere, dar și pentru exterior. În acest sens, exemplu servesc clădirea Ministerului Afacerilor Interne, cea a Agenției Naționale de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, iar anul trecut a participat la iluminarea festivalului DescOperă .

O atenție aparte SmartLight acordă automatizării sistemelor de iluminare. Prin intermediul mecanismelor inteligente și a senzorilor care captează cantitatea de lumină din încăpere, pot fi create  sisteme ce calculează și regulează intensitatea acesteia, astfel încât să fie obținut un spațiu ce ar oferi maxim confort. De asemenea, există posibilitatea de a crea scenarii ce asigură confortul în funcție de necesități. Ceea ce este foarte important în iluminat este montarea corectă, iar compania prestează aceste servicii, oferind garanție de la 3 la 5 ani la lucrări. Astfel, SmartLight nu doar că vă va pune într-o lumină bună anturajul, ci va deveni și un partener de încredere.

 

Chișinău, str. Kogălniceanu 89

Tel : +373 78 20 20 20

E-mail: office@smart-home.md

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Faceți cunoștință cu canapeaua inspirată de Tetris, unul dintre cele mai iubite jocuri din anii ’80. 
@manga.arq a conceput canapeaua Tetris pentru a face un loc de ședere confortabil și cu linii definite. 
Ideea principală din spatele ei a fost crearea unui mobilier transformator perfect pentru mai multe scopuri diferite: să stai cu familia, să lucrezi la un birou intern sau chiar să dormi pe el când este nevoie de un pat suplimentar.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle #designboom 
#sofa#furniture#mynordicroom#nordikspace#scandinavianhomes #inspohome#nordicinspo #interior123#scandinavianliving #mynordichome#interiorstyling #nordic #interiør#inspohome #interior_and_living#interior2all#nordicstyle#nordicroom#interiorwarrior#scandihome#nordicinterior#interiordetails#finditstyleit #nordicdeco#dream_interiors #interiorlove
Artistul botanic @monsieur_planta instalat o lucrare „uman-vegetală”, intitulată TREE HUG în grădinile din Annecy, Franța.
Lucrarea constă în turnarea armurei dezvoltată împreună cu locuitorii locali din zonă, care au fost „vegetați” și instalați în jurul trunchiurilor de copaci.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
Sculpturile lui sunt un punct de atracție în cadrul hub-ului @artcor_center devenind și destul de populare.🤩 📌Te invităm să savurezi intelectual interviul cu autorul acestor creații, sculptorul Dmitrii Demidov pentru care
👇
”Sculptura este Creație. Dar creația nu poate să rămână doar ca idee, din această cauză muncești și o transformi în artă.”😍 Ia-ți o pauză☕️ de 5 minute pentru a savura o experiență ce inspiră!
Vezi Link-ul în descrierea paginii ☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle #dccinterviews
Baie proiectată de Lizaveta Kuzmenka & Ruslan Bondarchuk la Kiev, Ukraine.(2019)
___________________________________________ 
#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#Design_Only #architecture#design #designer #home#arquitectura #arquitetura#archilovers #architectural#architettura #architektur #archidaily#architecturephotography #interior#interiordesign #architect#designinspiration #minimal #render#rendering
Grădini zgârie-nori☁️, piscine 🏊‍♂️reflectorizante, cascade⛲️, terase și ziduri🌴 verzi 🌳alcătuiesc Hotelul Park royal din Singapore, proiectat de @woha_architects. 
O priveliște ce îți taie respirația.🥰
📷 by @_deepsky 
#designcafeclub#dccblog #dcclifestyle #architecturephotography#designboom#parkroyalhotelsingapore#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
IA AMINTE!
🔻Crearea compoziției constituie primul pas în designul interior. ❗️Mai multe despre regulile de bază a construirii compoziției și stăpânirea tehnicilor ei, îți prezentăm în articolul de astăzi. Vezi Link-ul din Bio!☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle