Ferestre ce devin spații care inspiră - Design Cafe & Club

Ferestre ce devin spații care inspiră

  • noiembrie 21, 2018
Ferestre ce devin spații care inspiră

Ninsoarea și ploile devin mai romantice dacă sunt privite dintr-un loc cald și comod. O ceașcă de ceai, o carte bună și un geam pe care să admiri timpul de afară pot deveni ingredientele perfecte  pentru o zi relaxantă. Pentru o atmosferă autentică, te îndemnăm să îți transformi una din ferestre într-un colțișor propriu. O poți decora, îi poți adăuga spațiu sau amenaja lângă ea o bancă. Iar pentru inspirație, îți oferim mai jos câteva idei.

Câteva perne comode și o saltea sunt suficiente pentru a transforma geamul în locul unde calmul întâlnește inspirația.

Ferestre-biblioteci

E clar că nu toate locuințele au fost gândite inițial pentru a avea ferestre amenajate pentru relaxare, însă există soluție și în acest caz. Înrămează-ți fereastra cu rafturi pentru cărți. Amenajează spații de depozitare sub băncuță sau canapea. Folosește perne mari și pufoase. Cu siguranță că vei obține zona de relaxare supremă.

Mai mult spațiu pentru ferestre

Puteți opta pentru un cadrul larg adițional, instalat în jurul ferestrei, care ar majora spațiul, oferindu-ți posibilitatea de a te așeza. De asemenea poți opta pentru crearea unor scaune personalizate după mărimile ferestrei proprii.

Vezi și modalități de amenajare a mansardei: Mansardă în culori africane

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova