Ești pregătit să cunoști designerii Z Generation? Ei deja își pregătesc colecțiile - Design Cafe & Club

Ești pregătit să cunoști designerii Z Generation? Ei deja își pregătesc colecțiile

  • februarie 21, 2019
Ești pregătit să cunoști designerii Z Generation? Ei deja își pregătesc colecțiile

Suntem mereu în căutarea celor mai creativi! De data aceasta, prin intermediul Moldovan Design Week ne-am alăturat echipei ZIPhouse, care deja și-a selectat participanții „Z Generation” și i-a pus la treabă. Astfel, cei 35 de tineri designeri ai ediției din 2019 chiar în aceste momente stau cu acul și ața în mână, creând cele mai originale piese vestimentare.

Deja luni, 25 februarie, aceștia își vor prezenta primele piese vestimentare, urmând ca toate articolele  să fie create până la 25 aprilie, când vor avea loc prezentările finale ale colecțiilor. Tot atunci, un juriu profesionist va selecta participanții care vor fi parte a defileului final. Catwalk-ul final, dar și ceremonia de premiere vor avea loc la sfârșitul lunii mai. Cei mai buni dintre designerii „Z Generation” ne va reprezenta țara la International Young Designers Contest.

Obiectivele concursului:
• Organizarea unei serii de ateliere care să vizeze dezvoltarea capacităților creative ale concurenților;
• expertiză internațională și feed-back profesionist;
• Conectați tinerii designeri la o bază industrială mare și între designeri, companii de design și producători.
• Permiteți tinerilor designeri să se facă cunoscuți publicului larg și mass-media.

Scopul competiției este de a identifica, încuraja și promova talentele tinere locale și internaționale care au potențial în designul vestimentar, precum și de a crea parteneriate și colaborări între designerii locali și alți actori din industrie prin implicarea lor în competiție.

Competiția „Z Generation” este la ce de-a doua ediție, iar organizatorii susţin că evenimentul va deveni o tradiție și se va desfăşura în fiecare an. Competiția a fost inițiată ca etapă națională a concursului internațional de tinere talente în domeniul fashion, International Young Designers Contest, fondat de Ukrainian Fashion Week.

Concursul este susținut de:

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
KORAL Kitchen Solutions este distribuitorul oficial și exclusiv în Moldova a faimosului brand italian - @smegstoresitalia. 
@smegmoldova_ - designer aparate de uz casnic, dezvoltate în colaborare cu designeri de renume mondial. Deja a treia generație a familiei Bertazzoni, care a fondat compania în 1948, contribuie la păstrarea reputației mărcii, oferind cele mai bune soluții de design și tehnologii impecabile pentru bucătăria dvs..
În cadrul expoziției Italian Design Day vor fi expuse mai multe produse printre care 2 aparate de bucătărie semnate de brandul @dolcegabbana .
🖤Te invităm să cunoști mai multe detalii despre fabuloasa punte de observare din New York.
Proiectul, intitulat temporar Vessel, creat de studioul englez Heatherwick Studio , are menirea de a deveni centrul de greutate al noului spațiu public de la Hudson Yards.
Link in Bio☝️
#designcafeclub #architecture #newyork #hudsonyards #vessel #architecture_hunter #decor #art
🔨⛵️Glass sculpture by @benyoung_sculpture.

#benyoung #brokenliquid#glasssculpture #glassart #sculpture #art#glass #concrete #ocean #yacht #sailboat#sea
Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! 
Spiced Honey este o culoare cu o nuanță mai calmă dar și mai neutră, potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.
Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, @sadolinmoldova.
Link în Bio ☝️#designcafeclub #sadolinmoldova #spicedhoney #livingcoral #designinterior #designideas
@ardexline, importatori de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova. 
Compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă.
La expoziția Italian Design Day vor prezenta plăcile @emilgroup: Nero Antico, Raku Nero, Quarzo, Fossil Brown, Calacatta.
#expozitie #expo #italiandesignday
Lampă ce imită Luna. 🌕
Lampa se aprinde atunci când scoate dopul și se oprește atunci când este pus la loc. 
#designcafeclub #inspiration #decor #art #interiors #luster #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like