Ești pregătit să cunoști designerii Z Generation? Ei deja își pregătesc colecțiile - Design Cafe & Club

Ești pregătit să cunoști designerii Z Generation? Ei deja își pregătesc colecțiile

  • februarie 21, 2019
Ești pregătit să cunoști designerii Z Generation? Ei deja își pregătesc colecțiile

Suntem mereu în căutarea celor mai creativi! De data aceasta, prin intermediul Moldovan Design Week ne-am alăturat echipei ZIPhouse, care deja și-a selectat participanții „Z Generation” și i-a pus la treabă. Astfel, cei 35 de tineri designeri ai ediției din 2019 chiar în aceste momente stau cu acul și ața în mână, creând cele mai originale piese vestimentare.

Deja luni, 25 februarie, aceștia își vor prezenta primele piese vestimentare, urmând ca toate articolele  să fie create până la 25 aprilie, când vor avea loc prezentările finale ale colecțiilor. Tot atunci, un juriu profesionist va selecta participanții care vor fi parte a defileului final. Catwalk-ul final, dar și ceremonia de premiere vor avea loc la sfârșitul lunii mai. Cei mai buni dintre designerii „Z Generation” ne va reprezenta țara la International Young Designers Contest.

Obiectivele concursului:
• Organizarea unei serii de ateliere care să vizeze dezvoltarea capacităților creative ale concurenților;
• expertiză internațională și feed-back profesionist;
• Conectați tinerii designeri la o bază industrială mare și între designeri, companii de design și producători.
• Permiteți tinerilor designeri să se facă cunoscuți publicului larg și mass-media.

Scopul competiției este de a identifica, încuraja și promova talentele tinere locale și internaționale care au potențial în designul vestimentar, precum și de a crea parteneriate și colaborări între designerii locali și alți actori din industrie prin implicarea lor în competiție.

Competiția „Z Generation” este la ce de-a doua ediție, iar organizatorii susţin că evenimentul va deveni o tradiție și se va desfăşura în fiecare an. Competiția a fost inițiată ca etapă națională a concursului internațional de tinere talente în domeniul fashion, International Young Designers Contest, fondat de Ukrainian Fashion Week.

Concursul este susținut de:

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign