S-au făcut publice cele mai bune fotografii arhitecturale ale lui 2019 -

S-au făcut publice cele mai bune fotografii arhitecturale ale lui 2019

  • November 11, 2019
  • Sursa:archidaily.com
  • Timp de citire:2 minute
S-au făcut publice cele mai bune fotografii arhitecturale ale lui 2019

Începem săptămâna cu fotografii arhitecturale spectaculoase. Architectural Photography Awards 2019 a dezvăluit fotografiile preselecționate la 6 categorii: Exterior, Interior, Sense of Place, Buildings in Use, Mobile și Portfolio. Sponsorizată de Sto și susținută de World Architecture Festival (WAF), lista nominalizărilor de anul acesta a fost selectată din aproape 2000 de înscrieri din 42 de țări.

În cel de-al optulea an, The Architectural Photography Awards „scoate în evidență expertiza fotografiei arhitecturale și își propune să se axeze pe abilitatea și creativitatea fotografului”. Pentru fiecare din cele 6 categorii, au fost alese câte 4 fotografii arhitecturale, care fac acum parte din lista scurtă a competiției. Categoria Mobile a fost axată pe adăpost, iar la categoria Portofolio a avut o temă care s-a rotit în jurul locuințelor sociale.

Fotografii arhitecturale, expuse la World Architecture Festival

Cele 24 de fotografii vor fi expuse la WAF din Amsterdam, în perioada 4 – 6 decembrie, unde vizitatorii pot vota câștigătorii, care vor fi anunțați în cadrul Evenimentului de Gală WAF vineri, 6 decembrie. Votul public pentru categoria Mobile este deschis până vineri, 6 decembrie, până la ora 12:00. În acest an, jurații au fost îndemnați să privească dincolo de arhitectură, să ia în considerare compoziția, utilizarea scării și sensibilitatea atmosferei fotografilor. Citește mai departe pentru a descoperi ce imagini au fost selectate din fiecare categorie.
Tu pentru care ai vota?

Exterior

Interior

Sense of Place

Buildings in Use

Mobile

Portfolio