MDW și AGEPI arată întregii lumi creativitatea Moldovei - Design Cafe & Club

MDW și AGEPI arată întregii lumi creativitatea Moldovei

  • September 17, 2018
MDW și AGEPI arată întregii lumi creativitatea Moldovei

La începutul verii am deschis publicului larg creațiile uimitoare a celor mai buni specialiști a industriilor creative din Republica Moldova, iar acum mergem mai departe! La inițiativa AGEPI, 12 participanți Moldavian Design Week, specialiști și companii din diferite domenii ale designului și artei, vor reprezenta țara la cea de-a 58-a sesiune a Adunării Generale a Statelor Membre ale Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI).

Moldova: Designing Lifestyle

Am încercat să concentrăm toată autenticitatea țării într-un singur stand – „Moldova: Designing Lifestyle ”. Luând forma literei „M”, care este și simbolul Moldavian Design Week, standul reprezintă un rezumat al industriilor creative din țară. De la vechile ornamente stilizate ale iei tradiționale, la primul Complex Hibrid Multifuncțional din Moldova, exponatele vin să demonstreze conservarea valorilor, dar și progresul. Dincolo de o simplă expoziție, standul arată publicului o dovadă contribuției designului în creșterea calității vieții din Republica Moldova.

Mai multe detalii despre eveniment aflați chiar de la Liliana Bolocan, directorul general AGEPI, și Alexandrin Buraga, fondatorul festivalului MDW, în video de mai jos.

MDW 2018 la Geneva

Industriile creative din R.Moldova, concentrate în standul "MOLDOVA – designing lifestyle", vor fi prezentate la Geneva, în cadrul adunării generale a statelor membre OMPI. Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova Lilia Bolocan Alexandrin Buraga World Intellectual Property Day Moldavian Design Week

Gepostet von Moldovan Design Week am Montag, 17. September 2018

Evenimentul se va desfășura între 24 septembrie și 2 octombrie 2018, la Geneva, Elveția și va avea în calitate de participanți 300 de delegați din 191 de țări.