Design elegant în materiale naturale - Design Cafe & Club

Design elegant în materiale naturale

  • January 2, 2019
  • Imagini:Andrei Shurpenkov
Design elegant în materiale naturale

Tbilisi este un oraș uimitor, în care trecutul trecutul și viitorul se împletesc într-un mod inedit, vechile și cochetele balcoane se învecinează armonios cu construcțiile avangardiste moderne, fapt care a influențat inevitabil proiectul studioului YoDezeen.

Artur Sharf și Artiom Zverev, fondatorii YoDezeen

Materialele naturale, combinate armonios cu suprafețele intenționat neprelucrate subliniază naturalețea pe care designerii au introdus-o în cei 161 metri pătrați ale apartamentului aflat în inima capitalei Giorgiei.

Livingul, sufrageria și bucătăria 

Tavanul ce lasă o senzație de nefinisare este echilibrat de lemnul de nuanțe calde și elementele albe incluse în proiect.  Geamurile largi, nuanțele calme ce domină interiorul, dar și absența pereților despărțitori, oferă senzația de libertate și spațiu generos.

Livingul, sufrageria și bucătăria apartamentului au fost contopite într-un tot întreg în care domnește lumina și eleganța reținută modernă.  Grinzile din beton, lăsate neacoperite, pereții din cărămidă nefinisați și ferestrele largi aduc în interior aerul industrial, fără a inunda însă locuința de atmosfera fără viață caracteristică spațiilor de acest gen.

Designerii au îmbinat cu măiestrie aceste elemente cu mobilierul moale cu linii și facturi clasice, astfel în încăpere a fost restabilită balanța dintre stilat și comod. Bucătăria neagră, cu forme laconice nu captează atenția în exces, devenind o zonă funcțională discretă.

În schimb sufrageria își are vedetele sale – un superb corp de iluminat și o masă în care sunt îmbinate un blat laconic cu picioare din lemn masiv în stil clasic, a căror factură se repetă și pe scaunele care completează tabloul.

Dormitorul

Și în această cameră culorile calme sunt cele care creează comoditate. Pentru a păstra senzația se spațiu, totuși păstrând intimitatea, pereții masivi interiori au fost înlocuite cu cei lejeri din sticlă texturată. Chiar dacă grinzile din beton și structurile negre ale carcasei pe care este instalată sticla dau un aer sobru dormitorului, atmosfera relaxantă perfectă a putut fi creată ușor cu ajutorul patului, căptușit cu textil, a fotoliilor și covorului de culoare neutră și, bineînțeles, a lemnului și lumii în tonuri calde.

Băile

Băile sunt adevărate bijuterii ale locuinței, reprezentând un rezumat al întregii ambianțe. Designerii au combinat liniile laconice și drepte moderne cu mult beton, cărămidă și marmură. S-a optat pentru obiecte sanitare clasice, din porțelan alb care dau simplitate, dar și înnobilează în același timp băile.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
Darya Golneva @daryagolneva printre cei mai buni designeri ZGeneration - descoperă-i creațiile în articolul de astăzi. 🖤 
Accesează link-ul din BIO ☝️
#designcafeclub #zgeneration #artcor #catwalk #chisinau #moldova #moldovandesignweek
Ți-ai putut imagina vreodată că cărțile de joc ar putea arăta altfel decât cum le cunoști?
Excluzând toate elementele decorative @joedoucet a făcut o capodoperă de #graphicdesign. Un exemplu real de #minimalism pentru @areaware.
Niște simple simboluri geometrice sunt versiuni reductive ale inimilor, treflelor, cupelor și picelor. Deși este necesar să se marcheze spatele cardurilor de reglementare, Joe făcut acest lucru cu linii diagonale minime în loc de grafică ornamentală tipică.
♠️♣️♥️♦️ #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Confort, satisfacție, calitate și perfecțiune sunt câteva din caracteristicile pe care și le-ar dori cineva să le aibă în locul pe care îl pot numi ACASĂ.🏠 Compania @astercon_grup  demonstrează cu fiecare proiect că construiesc complexe locative ce se deosebesc prin abordarea lor individuală. 
Descoperă cele mai recente 3 complexe locative care îți pot satisface cerințele unei case perfecte. 
Găsiți link în Bio☝️
Como Uma Canggu - creat pentru plăceri vizuale!

Designed by Atelier Ikebuchi 
Located in Bali, Indonesia📍🇮🇩 #designcafeclub#artsytecture #archdaily #archilovers#designer #design #architecture#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing#interior #interiordesign #design
La Design Talks 32 de sticle de vin bun de la @milestii_mici_winery și-au schimbat înfățișarea. 
32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților @karim_rashid_official , Eduardo Camarena @productocamarena, @sergeymakhno, @mihaipopescudesigner, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, @andrei_bortun.
Accesează link-ul din Bio pentru mai multe detalii☝️
Lustră în formă de ghimpe - un design original by @yilmaz_dogan_.
Orice interior are nevoie de un accent ce va pune în valoare încăperea. Un astfel de accent poate fi o lustră neobișnuită. 💡

#designcafeclub#light #lighting #lightingdesign#thorn #design #designbunker#instadesign #designwanted #decor#id #industrialdesign #modern#modernhome #wow #spectacular#interiorwarrior #interiorinspo