Accesit și Corradi – noile descoperiri ale studenților DCC School -

Accesit și Corradi – noile descoperiri ale studenților DCC School

  • December 11, 2019
  • Imagini:Nicolae Ursu
  • Timp de citire:4 minute
Accesit și Corradi – noile descoperiri ale studenților DCC School

Este greu de cuprins necuprinsul, iar această regulă este cum nu se poate mai potrivită când vorbim despre designul interior. Totuși, la DCC School, profesorii încearcă să transmită studenților cât mai multă informație utilă. Pentru a atinge acest scop, a fost organizată o nouă vizită la Accesit –partenerul de încredere al școlii. Anume aici viitorii designeri își vor putea găsi mobilierul exclusivist, semnat de cele mai cunoscute fabrici din Italia. Și chiar dacă nu au cuprins necuprinsul, studenții au avut unica oportunitate de a cunoaște mai multe detalii despre canapelele italiene și despre sistemele de umbrire Corradi.

Canapelele Accesit: nobile și durabile

Să alegi o canapea nu este cel mai simplu obiectiv. Să alegi o canapea care să fie funcțională, rezistentă și cu un aspect estetic plăcut – e și mai greu. Reprezentanții Accesit au povestit detaliat studenților despre calitățile practice și avantajele produselor pe care le importă. Punând la dispoziția designerilor de interior canapele ale celor canapelelor mai cunoscute firme italiene precum Domingo, Essepi Imbottiti, DVHome Collection sau Nocoline, showroom-ul are în sortiment mobilier în orice stil. Astfel fie că spațiul pe care îl vor amenaja are influențe clasice, contemporane sau loft, aici, cu siguranță, există modelul potrivit. Studenții au făcut cunoștință cu textilele exclusiviste pe care le oferă companiile cu care lucrează salonul, dar și cu materiale pentru capitonare deosebite precum pielea naturală, pielea eco sau  năbuc, toate însoțite de instrucțiunile de îngrijire. Pe lângă exclusivitate și stil, acestea au o durată medie de viață este de 15 – 20 de ani.

Avantajele mobilierului exclusivist, la Accesit:

  • Umplutura mobilei variază: puteți opta pentru poliuretan, un mix din poliuretan și pană sau pentru pană 100%.
  • Aveți posibilitatea de a alege canapele cu loc pentru dormit, dotat cu saltea ortopedică.
  • Posibilitatea de a crea un model individual, executat cu precizie de centimetri.
  • Unele canapele pot fi dehusabile. Acest lucru oferă posibilitatea de a schimba husele în funcție de preferințe, fiind o salvare pentru cei care au animale de companie sau copii mici, căci nu vor mai avea nevoie să schimbe întreaga canapea din cauza petelor sau a uzurii externe.

 Sisteme de acoperire Corradi

Confortul interior este garantat și de protecția pe care o primim la exterior. La Accesit acest lucru este nu doar cunoscut, ci și promovat. Tocmai din această cauză, showroom-ul prezintă pe piață sistemele de acoperire și umbrire ale brandului Corradi. Ele au devenit un al doilea subiect important pe care l-au explorat studenții DCC School. Sistemele, de calitate premium, sunt destinate pentru acoperirea şi închiderea laterală a spaţiilor exterioare publice şi private. Pentru a oferi intimitate în orice circumstanțe, renumitul brand italian prezintă produse precum: pergole cu tavan retractabil, pergole bioclimatice, marchize, pergozip, umbrele  de tip vela, pereti de vânt, uşi culisante, corţuri pentru evenimente, capotine, tavane retractabile independente, decking şi mobilă pentru terase.

Clienții viitorilor designeri îți pot individualiza singuri produsul ales, îmbinând funcționalul cu esteticul. Brandul oferă posibilitatea de a opta pentru materiale inedite cum ar fi aluminiu vopsit sau lemnul stratificat Cumaro.  Pentru acoperişurile construcţiilor puteţi opta pentru PVC, poliester, tempotest sau eclisse cu un substrat de aluminiu. Cel din urmă respinge razele ultraviolete şi nu creează efect de seră.

În funcţie de preferințele clientului, Accesit oferă o gamă largă de accesorii. Astfel aveţi posibilitatea de a adăuga construcţiilor exterioare  lumină led sau sisteme de scurgere a apei pluviale cu scurgere încorporată. De asemnea sistemul poate fi completate cu senzori de ploaie sau  vânt, toate fiind controlabile cu ajutorul unei radiocomenzi.

În final, studenții DCC School au plecat cu cunoștințe vaste atât despre interior, cât și despre exterior, produsele prezentate de Accesit reprezentând factori ce garantează confortul clientului și reușita proiectului.