martie 7, 2018

Emoții combinate frumos în showroomul GDR

Emoții combinate frumos în showroomul GDR

Cunoscut deja pe piața din Republica Moldova pentru articolele sanitare de înaltă calitate, showroomul GDR  încearcă să ofere soluții eficiente și pentru restul spațiilor, în acest context deschizând larg ușile unui nou salon de mobilă. Reprezentanții GDR au drept scop oferirea unei soluții complete de amenajare inteligentă a spațiului și nu doar adună cele mai bune branduri împreună, ci vă sugerează cum să le combinați pentru a obține anturajul în care să vă simțiți comod și care să vi se potrivească. Fie că sunteți în  căutarea unor idei proaspete pentru dormitor sau pentru living, showroomul poate deveni pentru dumneavoastră o sursă veritabilă de inspirație.

Spre exemplu, masa pentru machiaj de la Sangiacomo și lampa de masă Grok Leds c4 amenajate în același interior cu dormitorul Angle Flou și completate cu draperiile Sanderson și covorul Miinu, toate în culori pastelate și calme, vor crea un mediu perfect pentru odihnă.

Aceleași culori calme le întâlnim în mai multe produse ale brandului Flou. Deși combinat cu un pic de culoare, patul Nathalie, în tandem cu noptierele și comoda Juta ale aceleiași companii și completat cu fotoliul Giorgia și oglinda Gentelmen vor da aceeași senzație de comoditate, atât de necesară unui dormitor. Interiorul poate fi completat cu coavoare Miinu, iar corpurile de iluminat Petite Friture, de la Aplice vor îndeplini și o funcție estetică, devenind un accent pe perete.

Cei de la GDR vă oferă soluții și pentru living. Canapeaua Doze, semnată de Flou și măsuța de cafea Oliver a aceleiași companii în tandem cu dulapul cu vitrină Sangiacomo și lampa de masă Baloons Brokis vor crea o atmosferă relaxantă în care veți dori să reveniți de fiecare dată după o zi istovitoare de lucru.

Canapeaua Savoye Desire, tapetul London Art și măsuța pentru cafea Sangiacomo le puteți combina cu corpurile de iluminat în stil industrial Leds C4 pentru a obține un living plin de stil, acuratețe și căldură.

Aceste combinații, dar și multe altele, au fost create de reprezentanții GDR pentru a vă ghida în amenajarea propriei locuințe. Ei nu aduc pur și simplu mobilă de cea mai înaltă calitate, ci creează cu ajutorul ei combinații care să vă transmită exact senzația pe care v-o doriți acasă. Fiecare mobilier poartă în sine o emoție, iar la GDR ele sunt îmbinate cu o măiestrie bine cizelată. Și pentru că sunt mereu în căutarea celor mai bune produse pentru clienții lor, reprezentanții showroomului au descoperit un nou brand de lux, a cărui importator exclusiv a devenit de curând GDR – Poltrona Frau. Însă păstrăm intriga și promitem să revenim în curând cu o descriere mai amplă a acestuia.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🎨 Vineri, ZIPhouse a gazduit evenimentul Arta de a picta pe matase cu Dina Rotari. 🎀 Îi mulțumim pentru că ne-a împărtășit din experiența sa și ne-a arătat părticele din crearea frumosului, cei prezenți primind o doza de #artinspiration și motivație pentru a crea.💃
#DinaRotari #designcafeclub_md #picturapematase #workshop #arta #pictura  #design #designchisinau #artchisinau #artpicture #hobby #textiledesign #moldovandesigners #fashiondesigner #artwork #artinstagram # #designinspiration #paintingonsilk #fashionstyle #workshop #silkartist #живописьнашелке #батик  #шелковыйплаток #живописьнашелке #живопись #творчество #росписьнаткани
Renumitul arhitect ucrainean Sergey Makhno pe copertă, prezentarea primului park IT din Moldova și a primului complex hibrid, proiecte remarcabile de design interior, sugestii de tehnologizare, decor și multe altele se regăsesc în paginile revistei Design Cafe&Club, ediția 3. 🔹Ia cu tine revista Design Cafe&Club din chioșcurile Moldpresa și savurează fiecare pagină.
👉 Din 14 iunie, în scuarul Bibliotecii Naționale, poți să faci un mic popas, să savurezi o cafea, sau să lucrezi la laptop, pe niște bănci de toată frumusețea, cu o istorie aparte, pe care o cunosc toți chișinăuienii. 👏 Reinventând trunchiul de copac căzut în aprilie 2017, Mihai Stamati, Ion Zbanca, Andrei Zbancă și Pavel Obreja sunt cei care au readus „acasă” platanul, renăscându-l ca mobilier urban.
😊 Citește articolul și fii mândru că le cunoști istoria! ▫ Link in bio. #copaculdelabiblioteca
*Material foto preluat si din pagina lui Mihai Stamati.
115 mp – suficient spațiu pentru ca imaginația și spiritul creativ să se manifeste într-un milion de moduri. Expresie a stilului eclectic, acesta îmbina modernul cu neoclasicul.
29 Mai- Colegiul de Arte Plastice Alexandru Plamadeala -Deschidere oficiala Wärmepol !!! Look and listen to the sky!
Mesaje spre cer, sau cuvinte nespuse pentru persoane dragi. Liberi în exprimare, în alegerea persoanei către care se adresează, singura condiție este sinceritatea. 💙 Acceptă provocarea- lasă și tu un răvaș persoanei dragi. 
Află mai multe detalii pe designcafeclub.md

#Wärmepol  #sky transmitter  #opening #designcafeclubmd #designcafeclub_md wärmepol
Ceremonia de înmânare a premiilor în cadrul  concursului "Sculptură pentru Parcul Meu" 
Aceasta a avut loc în corespundere cu conceptul concursului, în parcul Parcul Valea Trandafirilor, unde și vor fi instalate sculpturile.
🏆  Well, meet the winners! 
Locul 1 - O.X. Studio
Locul 2 - Vlasov Dumitru
Locul 3 - Constantin Marcu  #SculpturăpentruParculMeu #winners🏆  #concurs #designcafeclub_md #projects #md #chisinau #parculmeu #valeatrandafirilor #imiplacemd