Emoții combinate frumos în showroomul GDR - Design Cafe & Club

Emoții combinate frumos în showroomul GDR

  • martie 7, 2018
  • Imagini:arhiva GDR
Emoții combinate frumos în showroomul GDR

Cunoscut deja pe piața din Republica Moldova pentru articolele sanitare de înaltă calitate, showroomul GDR  încearcă să ofere soluții eficiente și pentru restul spațiilor, în acest context deschizând larg ușile unui nou salon de mobilă. Reprezentanții GDR au drept scop oferirea unei soluții complete de amenajare inteligentă a spațiului și nu doar adună cele mai bune branduri împreună, ci vă sugerează cum să le combinați pentru a obține anturajul în care să vă simțiți comod și care să vi se potrivească. Fie că sunteți în  căutarea unor idei proaspete pentru dormitor sau pentru living, showroomul poate deveni pentru dumneavoastră o sursă veritabilă de inspirație.

Spre exemplu, masa pentru machiaj de la Sangiacomo și lampa de masă Grok Leds c4 amenajate în același interior cu dormitorul Angle Flou și completate cu draperiile Sanderson și covorul Miinu, toate în culori pastelate și calme, vor crea un mediu perfect pentru odihnă.

Aceleași culori calme le întâlnim în mai multe produse ale brandului Flou. Deși combinat cu un pic de culoare, patul Nathalie, în tandem cu noptierele și comoda Juta ale aceleiași companii și completat cu fotoliul Giorgia și oglinda Gentelmen vor da aceeași senzație de comoditate, atât de necesară unui dormitor. Interiorul poate fi completat cu coavoare Miinu, iar corpurile de iluminat Petite Friture, de la Aplice vor îndeplini și o funcție estetică, devenind un accent pe perete.

Cei de la GDR vă oferă soluții și pentru living. Canapeaua Doze, semnată de Flou și măsuța de cafea Oliver a aceleiași companii în tandem cu dulapul cu vitrină Sangiacomo și lampa de masă Baloons Brokis vor crea o atmosferă relaxantă în care veți dori să reveniți de fiecare dată după o zi istovitoare de lucru.

Canapeaua Savoye Desire, tapetul London Art și măsuța pentru cafea Sangiacomo le puteți combina cu corpurile de iluminat în stil industrial Leds C4 pentru a obține un living plin de stil, acuratețe și căldură.

Aceste combinații, dar și multe altele, au fost create de reprezentanții GDR pentru a vă ghida în amenajarea propriei locuințe. Ei nu aduc pur și simplu mobilă de cea mai înaltă calitate, ci creează cu ajutorul ei combinații care să vă transmită exact senzația pe care v-o doriți acasă. Fiecare mobilier poartă în sine o emoție, iar la GDR ele sunt îmbinate cu o măiestrie bine cizelată. Și pentru că sunt mereu în căutarea celor mai bune produse pentru clienții lor, reprezentanții showroomului au descoperit un nou brand de lux, a cărui importator exclusiv a devenit de curând GDR – Poltrona Frau. Însă păstrăm intriga și promitem să revenim în curând cu o descriere mai amplă a acestuia.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@interium_showroom - showroom de mobilier exclusivist, de bucătării, instalații sanitare, corpuri de iluminat, covoare și accesorii.
⠀
În cadrul expoziției Italian Design Day vor fi expuse mai multe produse printre care catedra celebră din colecția mărcii italiene @B&B Italia , Up 2000.
⠀
Pac este o masuță de cafea.
⠀
Se aseamănă cu un tort și combină două materiale omoloage.
⠀
Se inspiră din actul de echilibrare între o bucată de granit greu și o foaie subțire de metal care formează partea superioară a mesei.
⠀
Ce părere ai? 🖤
⠀
#designcafeclub_md #viennadesign #pactable #inspiration #decor #art #interiors #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
F L O S
⠀
În curând la Italian Design Day.
⠀
#expozitie #expo #italiandesign
Cu ocazia evenimentului Italian Design Day, arhitectul italian  Patrizio Corno va merge sa le vorbească studenților de la UTM despre design si arhitectura.
⠀
Cei interesați, puteti vizita pagina de facebook Design Cafe&Club sa vedeți detaliile.
⠀
Notați în agendă evenimentul și sunteți bineveniți!
⠀
#patriziocorno #utm #italiandesignday #urbanism #arhitectura #workshop
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Blăstăm.
Pentru că e un cuvânt care are putere. Noi suntem blestemați să ne trăim suferințele, care sunt mult mai intense decât fericirile.”
⠀ 🖤 Te invităm să cunoști povestea din spatele Blăstămului Basarabean în care trăiește  @piotr_alii - designerul nonconformist al societății noastre.
⠀
designcafeclub.md
⠀
#designcafeclub #design #fashiondesigner #fashioninspiration #piotralii #blestem #basarabia #chisinau #interviu
🧐Nu e de mirare ca un muzeu dedicat roboților să fie construit de roboți nu-i așa? 🤖În era tehnologiei totul este posibil, tocmai de aceea autorii proiectului ,,Robot Science Museum”, Melike Altınışık Architects - MAA, spun că procesul de construcție a muzeului și va constitui prima expoziție a muzeului. 👉Mai multe detalii despre proiect puteți vedea în articolul de astăzi. 👇
Designcafeclub.md