Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

  • februarie 27, 2019
Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

Casa – locul în care ar trebui să te simți ideal. Chiar dacă optezi pentru un design simplu, cu siguranță îți dorești să un colțișor al tău sau unul care ar trezi curiozitatea și entuziasmul oaspeților. Bineînțeles că, pentru a obține acest lucru, poți alege sculpturi, tablouri sau alte opere de artă. Dar ar fi și mai interesant să transformi însăși spațiu într-o operă de artă. Și aici nu vorbim despre proiecte de design spectaculoase, ci despre trucuri simple ce pot da o cu totul altă atmosferă și dispoziție locuinței tale. Iată mai jos câteva dintre elementele pe care s-ar putea să le vrei acasă.

Scară cu tobogan

Să recunoaștem, toboganele sunt funny! Atunci de ce să nu ai unul acasă? Și nu un tobogan simplu, ci unul ce poate fi utilizat indiferent de timpul de afară. Combinarea scărilor cu toboganul poate o feri o bună doză de distracție nu doar copiilor, ci și celor maturi.

Vitraliu multicolor

Schimbă unul din geamurile obișnuite cu un vitraliu și obține o viață mai colorată. Nuanțele reflectate prin sticlă vor da căldură și viață spațiului. Trucul este potrivit chiar dacă ești adeptul stilului minimalist, or formele și culorile vitraliului le poți alege chiar tu.

Schimbă destinația veselei

Cine a spus că locul veselei e neapărat pe polițele bucătăriei? Sticlele, ceștile sau bolurile pot deveni cu ușurință obiecte de decor. Spre exemplu, adăugând un bec, le poți transforma în lustre. Ele vor da originalitate și o notă de individualitate spațiului.

Spații de depozitare ascunse sub scări

Indiferent de cât de multe dulapuri nu ai avea, parcă oricum mai e nevoie de spațiu de depozitare. Utilizarea spațiului de sub scări în acest sens este chiar o idee bună, mai ales dacă nu îl ai planificat altceva.

Bibliotecă originală

Renunță la obișnuitele rafturi pentru cărți și transformă-ți biblioteca într-un element de decor! Simplele polițe orizontale pot fi înlocuite cu forme neobișnuite, astfel funcționalul va fi îmbinat cu esteticul, iar cărțile vor contribui nu doar la frumusețea ta interioară și la cea a interiorului în care se află.

Lasă cerul liber

Truc potrivit pentru cei cărora le place să vadă cerul în orice timp al zilei! Schimbă fereastra de pe perete pe tavan. Indiferent de camera pe care o alegi pentru a face acest lucru, crede-ne, va fi spectaculos. Fie că îți petreci romantic seara cu iubita la mansardă sau iei un duș revigorant dimineața, stelele sau razele de soare vor crea o atmosferă aparte.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign