Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

  • februarie 27, 2019
Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

Casa – locul în care ar trebui să te simți ideal. Chiar dacă optezi pentru un design simplu, cu siguranță îți dorești să un colțișor al tău sau unul care ar trezi curiozitatea și entuziasmul oaspeților. Bineînțeles că, pentru a obține acest lucru, poți alege sculpturi, tablouri sau alte opere de artă. Dar ar fi și mai interesant să transformi însăși spațiu într-o operă de artă. Și aici nu vorbim despre proiecte de design spectaculoase, ci despre trucuri simple ce pot da o cu totul altă atmosferă și dispoziție locuinței tale. Iată mai jos câteva dintre elementele pe care s-ar putea să le vrei acasă.

Scară cu tobogan

Să recunoaștem, toboganele sunt funny! Atunci de ce să nu ai unul acasă? Și nu un tobogan simplu, ci unul ce poate fi utilizat indiferent de timpul de afară. Combinarea scărilor cu toboganul poate o feri o bună doză de distracție nu doar copiilor, ci și celor maturi.

Vitraliu multicolor

Schimbă unul din geamurile obișnuite cu un vitraliu și obține o viață mai colorată. Nuanțele reflectate prin sticlă vor da căldură și viață spațiului. Trucul este potrivit chiar dacă ești adeptul stilului minimalist, or formele și culorile vitraliului le poți alege chiar tu.

Schimbă destinația veselei

Cine a spus că locul veselei e neapărat pe polițele bucătăriei? Sticlele, ceștile sau bolurile pot deveni cu ușurință obiecte de decor. Spre exemplu, adăugând un bec, le poți transforma în lustre. Ele vor da originalitate și o notă de individualitate spațiului.

Spații de depozitare ascunse sub scări

Indiferent de cât de multe dulapuri nu ai avea, parcă oricum mai e nevoie de spațiu de depozitare. Utilizarea spațiului de sub scări în acest sens este chiar o idee bună, mai ales dacă nu îl ai planificat altceva.

Bibliotecă originală

Renunță la obișnuitele rafturi pentru cărți și transformă-ți biblioteca într-un element de decor! Simplele polițe orizontale pot fi înlocuite cu forme neobișnuite, astfel funcționalul va fi îmbinat cu esteticul, iar cărțile vor contribui nu doar la frumusețea ta interioară și la cea a interiorului în care se află.

Lasă cerul liber

Truc potrivit pentru cei cărora le place să vadă cerul în orice timp al zilei! Schimbă fereastra de pe perete pe tavan. Indiferent de camera pe care o alegi pentru a face acest lucru, crede-ne, va fi spectaculos. Fie că îți petreci romantic seara cu iubita la mansardă sau iei un duș revigorant dimineața, stelele sau razele de soare vor crea o atmosferă aparte.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
„Nu totdeauna e locul de a fi foarte conceptual, uneori trebuie să fii înțeles.”🖤
.
.
👉Urmărește prezentarea arhitectului și designerului Corvin Cristian despre cum poate fi prezentat un proiect, prin prisma biroului Microsoft de la Timișoara pe care l-a realizat.
Accesați link-ul din Bio pentru a vedea prezentarea video ☝️
Mobilier inspirat din geometria torus.
Cum vi se pare? Noi o adorăm 🖤
@yoshinobu_miyamoto
.
.
#designcafeclub
#lorddproducts #AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#decoration #interior #loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Cum vi se pare arhitectura din Singapore? 🌲🚄 📷 @jimchanfc
#designcafeclub#luxuryhouse#luxuryhouses#homeoftheday#houseoftheday#luxhousesinsta#housesinsta#modernhomes#millionairehomes#beautifulhouse#designbuild#housedesign#residentialdesign#interiorlovers#villas#houseandhome#housebeautiful#modernhome#luxuryrealestate#moderndesign#instahouse#luxuryvilla#beautifulhome#exteriordesign#mansion #house#home#architecture #realestate#homesdecorations
🏆Premiului European pentru Arhitectură 2019 a fost câștigat de compania daneză @henninglarsenarchitects. 
Lucrările semnate de Henning Larsen au fost apreciate pentru sustenabilitate, viabilitate și artistism.🖤
Vă invitam să accesați link-ul din Bio pentru a vedea cum arată acest proiect arhitectural inedit. Nu durează decât 2 minute.
☝️
#designcafeclub #henninglarsen #henninglarsenarchitects #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#art #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#furniture#mansion #home #house
Hotelul Oaza este conceput de @woha_architects ca un turn verde viu în centrul orașului Singapore.
Turnul verde, care izbucnește în verdeață, îi împiedică pe zgârie-norul tipic și elegant să ofere o imagine care valorifică climatul tropical pentru a forma un "turn viu".
📷Photograph: @k.kopter, @patrickbinghamhall. •
#designcafeclub
#AmericanArchitects#AmericanArchitecture #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Devenit cunoscut în Chișinău prin arhitectura sa inedită, hub-ul creativ @artcor_center i-a adus arhitectului Calujac Maxim @calujac_architecture, căruia îi oferim sincere felicitări, aprecierea cititorilor @archdaily și Strelka Magazine @strelkamagazine , devenind astfel unul din cele trei proiecte câștigătoare ale ArchDaily & Strelka Award. ☺️ Când se va alege marele câștigător dar și ce premiu va câștiga vedeți în articolul de astăzi accesând link-ul din Bio ☝️
#designcafeclub #artcor #archdaily #strelkamagazine #maximcalujac #project #architecture #moldova #chișinău