Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

  • februarie 27, 2019
Elemente fantastice pentru interior pe care ai vrea să le ai acasă

Casa – locul în care ar trebui să te simți ideal. Chiar dacă optezi pentru un design simplu, cu siguranță îți dorești să un colțișor al tău sau unul care ar trezi curiozitatea și entuziasmul oaspeților. Bineînțeles că, pentru a obține acest lucru, poți alege sculpturi, tablouri sau alte opere de artă. Dar ar fi și mai interesant să transformi însăși spațiu într-o operă de artă. Și aici nu vorbim despre proiecte de design spectaculoase, ci despre trucuri simple ce pot da o cu totul altă atmosferă și dispoziție locuinței tale. Iată mai jos câteva dintre elementele pe care s-ar putea să le vrei acasă.

Scară cu tobogan

Să recunoaștem, toboganele sunt funny! Atunci de ce să nu ai unul acasă? Și nu un tobogan simplu, ci unul ce poate fi utilizat indiferent de timpul de afară. Combinarea scărilor cu toboganul poate o feri o bună doză de distracție nu doar copiilor, ci și celor maturi.

Vitraliu multicolor

Schimbă unul din geamurile obișnuite cu un vitraliu și obține o viață mai colorată. Nuanțele reflectate prin sticlă vor da căldură și viață spațiului. Trucul este potrivit chiar dacă ești adeptul stilului minimalist, or formele și culorile vitraliului le poți alege chiar tu.

Schimbă destinația veselei

Cine a spus că locul veselei e neapărat pe polițele bucătăriei? Sticlele, ceștile sau bolurile pot deveni cu ușurință obiecte de decor. Spre exemplu, adăugând un bec, le poți transforma în lustre. Ele vor da originalitate și o notă de individualitate spațiului.

Spații de depozitare ascunse sub scări

Indiferent de cât de multe dulapuri nu ai avea, parcă oricum mai e nevoie de spațiu de depozitare. Utilizarea spațiului de sub scări în acest sens este chiar o idee bună, mai ales dacă nu îl ai planificat altceva.

Bibliotecă originală

Renunță la obișnuitele rafturi pentru cărți și transformă-ți biblioteca într-un element de decor! Simplele polițe orizontale pot fi înlocuite cu forme neobișnuite, astfel funcționalul va fi îmbinat cu esteticul, iar cărțile vor contribui nu doar la frumusețea ta interioară și la cea a interiorului în care se află.

Lasă cerul liber

Truc potrivit pentru cei cărora le place să vadă cerul în orice timp al zilei! Schimbă fereastra de pe perete pe tavan. Indiferent de camera pe care o alegi pentru a face acest lucru, crede-ne, va fi spectaculos. Fie că îți petreci romantic seara cu iubita la mansardă sau iei un duș revigorant dimineața, stelele sau razele de soare vor crea o atmosferă aparte.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🖤Te invităm să cunoști mai multe detalii despre fabuloasa punte de observare din New York.
Proiectul, intitulat temporar Vessel, creat de studioul englez Heatherwick Studio , are menirea de a deveni centrul de greutate al noului spațiu public de la Hudson Yards.
Link in Bio☝️
#designcafeclub #architecture #newyork #hudsonyards #vessel #architecture_hunter #decor #art
🔨⛵️Glass sculpture by @benyoung_sculpture.

#benyoung #brokenliquid#glasssculpture #glassart #sculpture #art#glass #concrete #ocean #yacht #sailboat#sea
Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! 
Spiced Honey este o culoare cu o nuanță mai calmă dar și mai neutră, potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.
Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, @sadolinmoldova.
Link în Bio ☝️#designcafeclub #sadolinmoldova #spicedhoney #livingcoral #designinterior #designideas
@ardexline, importatori de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova. 
Compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă.
La expoziția Italian Design Day vor prezenta plăcile @emilgroup: Nero Antico, Raku Nero, Quarzo, Fossil Brown, Calacatta.
#expozitie #expo #italiandesignday
Lampă ce imită Luna. 🌕
Lampa se aprinde atunci când scoate dopul și se oprește atunci când este pus la loc. 
#designcafeclub #inspiration #decor #art #interiors #luster #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
⭐Ești din domeniul Industriilor Creative? 
Atunci pe 23 Martie nu trebuie să ratezi evenimentul Italian Design Day 2019.
Vezi Link în Bio ☝️#designcafeclub #design #event #italiandesignday2019 #interiordesign #ambasciataditalia #castelmimi #chisinau