DIPLOMA: 10 zile de creativitate proaspătă la București - Design Cafe & Club

DIPLOMA: 10 zile de creativitate proaspătă la București

  • octombrie 5, 2018
  • Imagini:The Institute
DIPLOMA: 10 zile de creativitate proaspătă la București

Peste 100 de lucrări ale tinerilor creativi din România, conferințe și petreceri vor da o nouă notă de creativitate Bucureștiului! Festivalul Diploma 2018 îi așteaptă,  începând de azi și până la 14 octombrie, la Casa Dacia, pe toți cei pasionați de industriile creative pentru a le prezenta lucrările celor mai proaspeți artiști, absolvenți de facultăți creativ-vocaționale din promoția 2018.

Participant:Yeva Hovhannisyan – Arhitectură interior

În acest an, un board creativ format din peste 40 de profesioniști în industriile creative a selectat  cele mai relevante 126 de proiecte din totalul de peste 350 de lucrări înscrise. Vernisajul expoziției are loc azi, 5 octombrie, începând cu ora 18:00, și este inclus în circuitul Noaptea Albă a Galeriilor – NAG. În toate cele 10 zile ale expoziției intrarea este gratuită.

Festivalul vine în acest an cu noutăți:

Festivalul DIPLOMA se află în acest an la cea de-a 5-a ediție, iar organizatorii au pregătit publicului în cele 10 zile dedicate arhitecturii, artelor vizuale și designului, pe lângă expoziția festivalului, o serie petreceri, audiții de teatru, dar și un musical. În plus, grădina amplă a Casei Dacia va funcționa ca un spațiu dedicat socializării și petrecerilor pe tot parcursul festivalului, în intervalul orar 10:00-22:00.

Participant: Alice Voinea – Graphic Design

Pe 9 octombrie, ora 18:00, la DIPLOMA Talks: Antreprenoriat creativ și pe 11 octombrie cu DIPLOMA Talks: Artele vizuale, The Institute oferă  publicului două conferințe care aduc în fața noii generații de artiști vorbitori valoroși care pot modela viitorul tinerelor talente.

Participant :Raluca Sabău – Arhitectură
Participant: Tudor Moldoveanu – Artă Murală
Participant: Petra Martin – Grafică

Inițiat de The Institute, DIPLOMA este cel mai amplu eveniment dedicat viitoarei generații de artiști și creativi din România și are rolul de a promova universul creativ al acestora în fața unui public larg. De asemenea, își propune să încurajeze dialogului între discipline, universități, tinerii absolvenți și specialiștii consacrați, pentru a contribui real la dezvoltarea mediului artistic și creativ local.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign