DIPLOMA: 10 zile de creativitate proaspătă la București - Design Cafe & Club

DIPLOMA: 10 zile de creativitate proaspătă la București

  • octombrie 5, 2018
  • Imagini:The Institute
DIPLOMA: 10 zile de creativitate proaspătă la București

Peste 100 de lucrări ale tinerilor creativi din România, conferințe și petreceri vor da o nouă notă de creativitate Bucureștiului! Festivalul Diploma 2018 îi așteaptă,  începând de azi și până la 14 octombrie, la Casa Dacia, pe toți cei pasionați de industriile creative pentru a le prezenta lucrările celor mai proaspeți artiști, absolvenți de facultăți creativ-vocaționale din promoția 2018.

Participant:Yeva Hovhannisyan – Arhitectură interior

În acest an, un board creativ format din peste 40 de profesioniști în industriile creative a selectat  cele mai relevante 126 de proiecte din totalul de peste 350 de lucrări înscrise. Vernisajul expoziției are loc azi, 5 octombrie, începând cu ora 18:00, și este inclus în circuitul Noaptea Albă a Galeriilor – NAG. În toate cele 10 zile ale expoziției intrarea este gratuită.

Festivalul vine în acest an cu noutăți:

Festivalul DIPLOMA se află în acest an la cea de-a 5-a ediție, iar organizatorii au pregătit publicului în cele 10 zile dedicate arhitecturii, artelor vizuale și designului, pe lângă expoziția festivalului, o serie petreceri, audiții de teatru, dar și un musical. În plus, grădina amplă a Casei Dacia va funcționa ca un spațiu dedicat socializării și petrecerilor pe tot parcursul festivalului, în intervalul orar 10:00-22:00.

Participant: Alice Voinea – Graphic Design

Pe 9 octombrie, ora 18:00, la DIPLOMA Talks: Antreprenoriat creativ și pe 11 octombrie cu DIPLOMA Talks: Artele vizuale, The Institute oferă  publicului două conferințe care aduc în fața noii generații de artiști vorbitori valoroși care pot modela viitorul tinerelor talente.

Participant :Raluca Sabău – Arhitectură
Participant: Tudor Moldoveanu – Artă Murală
Participant: Petra Martin – Grafică

Inițiat de The Institute, DIPLOMA este cel mai amplu eveniment dedicat viitoarei generații de artiști și creativi din România și are rolul de a promova universul creativ al acestora în fața unui public larg. De asemenea, își propune să încurajeze dialogului între discipline, universități, tinerii absolvenți și specialiștii consacrați, pentru a contribui real la dezvoltarea mediului artistic și creativ local.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova