Designerii Z Generation își cizelează colecțiile. Cele mai bune le vei vedea la MDW

Designerii Z Generation își cizelează colecțiile. Cele mai bune le vei vedea la MDW

  • aprilie 25, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Designerii Z Generation își cizelează colecțiile. Cele mai bune le vei vedea la MDW

Mai au o lună până vor prezenta publicului colecțiile. Tinerii designeri, participanți la Z Generation, lucrează asiduu pentru a pune la punct ultimele detalii importante ale articolelor vestimentare pe care le-au creat în cadrul competiției. La această etapă croielile sunt deja decise, iar schițele au fost transformate în articole vestimentare. Chiar dacă mai au tras câteva tivituri, în aceste zile, concurenții lucrează la imaginea de ansamblu a colecției, anume la styling.

Pentru a se asigura că vor face față așteptărilor publicului, echipa ZIPhouse a organizat pentru participanți o serie de workshopuri cu fashion stilistul din Marea Britanie, Stella Arion. Și dacă data de 25 a fost dedicat indicațiilor generale, atunci următoarele două zile fiecare dintre cei 35 concurenți va lucra individual cu specialistul.

După ce designerii își vor finaliza articolele vestimentare, un juriu profesionist va selecta participanții care vor fi parte a defileului final. Catwalk-ul final, dar și ceremonia de premiere vor avea loc la 4 iunie.

Și dacă pe 4 iunie evenimentul va fi unul închis, noi îți vom oferi oricum o șansă de a cunoaște eroii competiției. În calitate de parteneri, susținem tinerele talente, astfel, concurenții situați pe primele trei poziții își vor expune colecțiile în cadrul singurului festival al industriilor creative din Republica Moldova – Moldovan Design Week. Așa că vino să le vezi!

Competiția „Z Generation” este la ce de-a doua ediție, iar organizatorii susţin că evenimentul va deveni o tradiție și se va desfăşura în fiecare an. Competiția a fost inițiată ca etapă națională a concursului internațional de tinere talente în domeniul fashion, International Young Designers Contest, fondat de Ukrainian Fashion Week.

Concursul este susținut de:

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign