Designerii Z Generation își cizelează colecțiile. Cele mai bune le vei vedea la MDW

Designerii Z Generation își cizelează colecțiile. Pe cele mai bune le vei vedea la MDW

  • aprilie 25, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Designerii Z Generation își cizelează colecțiile. Pe cele mai bune le vei vedea la MDW

Mai au o lună până vor prezenta publicului colecțiile. Tinerii designeri, participanți la Z Generation, lucrează asiduu pentru a pune la punct ultimele detalii importante ale articolelor vestimentare pe care le-au creat în cadrul competiției. La această etapă croielile sunt deja decise, iar schițele au fost transformate în articole vestimentare. Chiar dacă mai au tras câteva tivituri, în aceste zile, concurenții lucrează la imaginea de ansamblu a colecției, anume la styling.

Pentru a se asigura că vor face față așteptărilor publicului, echipa ZIPhouse a organizat pentru participanți o serie de workshopuri cu fashion stilistul din Marea Britanie, Stella Arion. Și dacă data de 25 a fost dedicat indicațiilor generale, atunci următoarele două zile fiecare dintre cei 35 concurenți va lucra individual cu specialistul.

După ce designerii își vor finaliza articolele vestimentare, un juriu profesionist va selecta participanții care vor fi parte a defileului final. Catwalk-ul final, dar și ceremonia de premiere vor avea loc la 4 iunie.

Și dacă pe 4 iunie evenimentul va fi unul închis, noi îți vom oferi oricum o șansă de a cunoaște eroii competiției. În calitate de parteneri, susținem tinerele talente, astfel, concurenții situați pe primele trei poziții își vor expune colecțiile în cadrul singurului festival al industriilor creative din Republica Moldova – Moldovan Design Week. Așa că vino să le vezi!

Competiția „Z Generation” este la ce de-a doua ediție, iar organizatorii susţin că evenimentul va deveni o tradiție și se va desfăşura în fiecare an. Competiția a fost inițiată ca etapă națională a concursului internațional de tinere talente în domeniul fashion, International Young Designers Contest, fondat de Ukrainian Fashion Week.

Concursul este susținut de: