DCC School: O nouă generație de designeri - Design Cafe & Club

DCC School: O nouă generație de designeri

  • august 12, 2019
  • Imagini:Nicolae Ursu
  • Timp de citire:2 minute
DCC School: O nouă generație de designeri

Cea de-a cincea generație de designerii DCC School au devenit profesioniști cu acte în regulă. Alături de profesori, dar și de fondatorul școlii, Alexandrin Buraga, aceștia și-au primit diplomele într-un cadru familial.

Timp de câteva luni studenții au învățat cum să facă un proiect la nivel de compoziții, planificare și vizualizare. Fiecare dintre ei este pregătit acum să ofere o nouă viziune asupra a tot ce înseamnă amenajări interioare și design modern, având cunoștințele necesare pentru a  oferi individualitate oricărei încăperi.

Rând pe rând, viitorii designeri au făcut cunoștință cu stilurile designului interior, materialele de construcție, cele de finisaj, dar și mobilierul și decorul propus de showroom-urile din țară. Astfel, Școala de Design le-a oferit posibilitatea de a identifica materialele necesare pe piața din Republica Moldova. Pe tot parcursul cursului, studenții au avut parte de ore la care au participat experți, reprezentanți ai celor mai cunoscute companii din țară, pentru a le prezenta produsele de top din domeniu, dar și a le explica posibilitățile pe care le oferă piața la momentul actual. De asemenea, studenții au vizitat și showroom-urile specializate în mobilier, materiale de finisaj și tehnologii, unde, împreună cu reprezentanții acestora, și-au creat propriile concepții și au găsit inspirație pentru viitoarele proiecte inedite pe care urmează să le realizeze.

Design și tehnologie la DCC School

În cadrul cursului sunt explicate și afinități din domeniul ingineresc, studenților le sunt demonstrate echipamentele necesare și modul de utilizare, astfel încât la finalul cursului ei nu cunosc doar despre importanța vizuală a luminii, ci și despre cum este corect să fie instalate sistemele electrice, cele de ventilare sau cele sanitare.

Iar pentru ca viitorii designeri să poată da contur ideilor, au însușit și soft-urile cu care operează specialiștii: AutoCAD, 3DS Max, Photoshop.

Dacă vrei să te numeri și tu printre cei care creează frumosul din jurul nostru, poți face parte din următoarea promoție de tineri talentați, dornici de a demonstra că designul interior nu este un simplu exercițiu estetic. Mai multe detalii despre programul de studii și modalitatea de participare, puteți afla aici.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
„Nu totdeauna e locul de a fi foarte conceptual, uneori trebuie să fii înțeles.”🖤
.
.
👉Urmărește prezentarea arhitectului și designerului Corvin Cristian despre cum poate fi prezentat un proiect, prin prisma biroului Microsoft de la Timișoara pe care l-a realizat.
Accesați link-ul din Bio pentru a vedea prezentarea video ☝️
Mobilier inspirat din geometria torus.
Cum vi se pare? Noi o adorăm 🖤
@yoshinobu_miyamoto
.
.
#designcafeclub
#lorddproducts #AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#decoration #interior #loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Cum vi se pare arhitectura din Singapore? 🌲🚄 📷 @jimchanfc
#designcafeclub#luxuryhouse#luxuryhouses#homeoftheday#houseoftheday#luxhousesinsta#housesinsta#modernhomes#millionairehomes#beautifulhouse#designbuild#housedesign#residentialdesign#interiorlovers#villas#houseandhome#housebeautiful#modernhome#luxuryrealestate#moderndesign#instahouse#luxuryvilla#beautifulhome#exteriordesign#mansion #house#home#architecture #realestate#homesdecorations
🏆Premiului European pentru Arhitectură 2019 a fost câștigat de compania daneză @henninglarsenarchitects. 
Lucrările semnate de Henning Larsen au fost apreciate pentru sustenabilitate, viabilitate și artistism.🖤
Vă invitam să accesați link-ul din Bio pentru a vedea cum arată acest proiect arhitectural inedit. Nu durează decât 2 minute.
☝️
#designcafeclub #henninglarsen #henninglarsenarchitects #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#art #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#furniture#mansion #home #house
Hotelul Oaza este conceput de @woha_architects ca un turn verde viu în centrul orașului Singapore.
Turnul verde, care izbucnește în verdeață, îi împiedică pe zgârie-norul tipic și elegant să ofere o imagine care valorifică climatul tropical pentru a forma un "turn viu".
📷Photograph: @k.kopter, @patrickbinghamhall. •
#designcafeclub
#AmericanArchitects#AmericanArchitecture #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Devenit cunoscut în Chișinău prin arhitectura sa inedită, hub-ul creativ @artcor_center i-a adus arhitectului Calujac Maxim @calujac_architecture, căruia îi oferim sincere felicitări, aprecierea cititorilor @archdaily și Strelka Magazine @strelkamagazine , devenind astfel unul din cele trei proiecte câștigătoare ale ArchDaily & Strelka Award. ☺️ Când se va alege marele câștigător dar și ce premiu va câștiga vedeți în articolul de astăzi accesând link-ul din Bio ☝️
#designcafeclub #artcor #archdaily #strelkamagazine #maximcalujac #project #architecture #moldova #chișinău