Cunoaște bazele designului la ARTCOR. Curs „Basics” de la DCC School -

Cunoaște bazele designului la ARTCOR. Curs „Basics” de la DCC School

  • martie 7, 2019
Cunoaște bazele designului la ARTCOR. Curs „Basics” de la DCC School

Interiorul în care te afli îți dictează dispoziția și obiceiurile. Pentru noi e important ca acesta să fie calitativ, iar tendința de a face lucrurile bine să se extindă. Tocmai din această cauză ne-am aliniat asociației COR și am creat un curs de design interior „Basics” al Şcolii de Design DCC School în cadrul ARTCOR. Ieri, am prezentat cursul celor interesați. Te invităm să descoperi mai jos cum a fost la eveniment.

Cursul „Basics” al DCC School, are 16 ore. Timp de patru săptămâni, cei înregistrați la curs vor face cunoștință cu principiile de bază ale designului și își vor dezvolta propriile viziuni stilistice și estetice.Fondatorul DCC School, Alexandrin Buraga

„Pentru noi important să sporim calitatea designului și calitatea prestării acestor servicii în Republica Moldova. Asta ne propunem și asta facem prin intermediul Școlii de Design. ”

La eveniment au fost prezenți și absolvenții celei de-a patra promoții a DCC School, cărora li s-au înmânat diplomele de finalizare a cursului. Fondatorii DCC School au venit cu o surpriză pentru absolvenții cursului „Basics”.  Aceștia pot deveni studenți ai programului „Complex”, după finalizarea cursului de la ARTCOR cu reducere de 20% la înregistrare.

Instagram has returned invalid data.