Cunoaște bazele designului la ARTCOR. Curs „Basics” de la DCC School -

Cunoaște bazele designului la ARTCOR. Curs „Basics” de la DCC School

  • martie 7, 2019
Cunoaște bazele designului la ARTCOR. Curs „Basics” de la DCC School

Interiorul în care te afli îți dictează dispoziția și obiceiurile. Pentru noi e important ca acesta să fie calitativ, iar tendința de a face lucrurile bine să se extindă. Tocmai din această cauză ne-am aliniat asociației COR și am creat un curs de design interior „Basics” al Şcolii de Design DCC School în cadrul ARTCOR. Ieri, am prezentat cursul celor interesați. Te invităm să descoperi mai jos cum a fost la eveniment.

Cursul „Basics” al DCC School, are 16 ore. Timp de patru săptămâni, cei înregistrați la curs vor face cunoștință cu principiile de bază ale designului și își vor dezvolta propriile viziuni stilistice și estetice.Fondatorul DCC School, Alexandrin Buraga

„Pentru noi important să sporim calitatea designului și calitatea prestării acestor servicii în Republica Moldova. Asta ne propunem și asta facem prin intermediul Școlii de Design. ”

La eveniment au fost prezenți și absolvenții celei de-a patra promoții a DCC School, cărora li s-au înmânat diplomele de finalizare a cursului. Fondatorii DCC School au venit cu o surpriză pentru absolvenții cursului „Basics”.  Aceștia pot deveni studenți ai programului „Complex”, după finalizarea cursului de la ARTCOR cu reducere de 20% la înregistrare.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🖤Te invităm să cunoști mai multe detalii despre fabuloasa punte de observare din New York.
Proiectul, intitulat temporar Vessel, creat de studioul englez Heatherwick Studio , are menirea de a deveni centrul de greutate al noului spațiu public de la Hudson Yards.
Link in Bio☝️
#designcafeclub #architecture #newyork #hudsonyards #vessel #architecture_hunter #decor #art
🔨⛵️Glass sculpture by @benyoung_sculpture.

#benyoung #brokenliquid#glasssculpture #glassart #sculpture #art#glass #concrete #ocean #yacht #sailboat#sea
Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! 
Spiced Honey este o culoare cu o nuanță mai calmă dar și mai neutră, potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.
Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, @sadolinmoldova.
Link în Bio ☝️#designcafeclub #sadolinmoldova #spicedhoney #livingcoral #designinterior #designideas
@ardexline, importatori de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova. 
Compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă.
La expoziția Italian Design Day vor prezenta plăcile @emilgroup: Nero Antico, Raku Nero, Quarzo, Fossil Brown, Calacatta.
#expozitie #expo #italiandesignday
Lampă ce imită Luna. 🌕
Lampa se aprinde atunci când scoate dopul și se oprește atunci când este pus la loc. 
#designcafeclub #inspiration #decor #art #interiors #luster #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
⭐Ești din domeniul Industriilor Creative? 
Atunci pe 23 Martie nu trebuie să ratezi evenimentul Italian Design Day 2019.
Vezi Link în Bio ☝️#designcafeclub #design #event #italiandesignday2019 #interiordesign #ambasciataditalia #castelmimi #chisinau