CONCURS: Devino cel care a cărui vitrină o vor admira toți! - Design Cafe & Club

CONCURS: Devino cel care a cărui vitrină o vor admira toți!

  • octombrie 9, 2018
CONCURS: Devino cel care a cărui vitrină o vor admira toți!

Ești creativ și îți plac provocările? Atunci nu o poți pierde pe cea lansată de ZIPhouse!  La cea de-a treia ediție a concursului „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition” , lansată de curând, sunt invitați să participe specialiştii în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine sau designerii și decoratorii pasionaţi de lumea vitrinelor, care îşi doresc o specializare în acest domeniu.

Dacă te numeri printre cei care știu cum să îmbine decorul și fashionul, devino participantul concursului aplicând aici. Înscrierea este gratuită. Termenul limită de completare a Formularului de Aplicare este 26 Octombrie, 2018.

Concursul se va încheia la 1 decembrie, când juriul va anunța câștigătorii „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition”, ediția 3. Cei mai ingenioși participanți vor avea posibilitatea de a amenaja şi decora o vitrină a unui magazin fashion pentru un brand local.

Câștigătorii se vor bucura și de premii din partea organizatorilor și partenerilor competiției, printre acestea se numără:

  • Premiul mare în valoare de 20 000 lei: Curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising sau altă oportunitate de instruire, travel and accomodation costs incluse;
  • Expunere şi vizibilitate locală prin publicarea imaginilor vitrinelor/lucrărilor câștigătoare într-o revistă specializată.

Scopul concursului este identificarea și promovarea noilor talente specializate în decorarea vitrinelor de magazine pentru domeniul fashion. În acest  sens, ZIPhoouse își propune oferirea suportului pentru dezvoltarea competențelor artistice ale acestora şi facilitarea colaborărilor între reprezentanţii industriei de modă cu designerii şi decoratorii de vitrine.

Vezi rezultatele celei de-a doua ediții aici.

Vitrina ta se poate număra printre cele care întorc privirile!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova