CONCURS: Devino cel care a cărui vitrină o vor admira toți! - Design Cafe & Club

CONCURS: Devino cel care a cărui vitrină o vor admira toți!

  • octombrie 9, 2018
CONCURS: Devino cel care a cărui vitrină o vor admira toți!

Ești creativ și îți plac provocările? Atunci nu o poți pierde pe cea lansată de ZIPhouse!  La cea de-a treia ediție a concursului „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition” , lansată de curând, sunt invitați să participe specialiştii în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine sau designerii și decoratorii pasionaţi de lumea vitrinelor, care îşi doresc o specializare în acest domeniu.

Dacă te numeri printre cei care știu cum să îmbine decorul și fashionul, devino participantul concursului aplicând aici. Înscrierea este gratuită. Termenul limită de completare a Formularului de Aplicare este 26 Octombrie, 2018.

Concursul se va încheia la 1 decembrie, când juriul va anunța câștigătorii „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition”, ediția 3. Cei mai ingenioși participanți vor avea posibilitatea de a amenaja şi decora o vitrină a unui magazin fashion pentru un brand local.

Câștigătorii se vor bucura și de premii din partea organizatorilor și partenerilor competiției, printre acestea se numără:

  • Premiul mare în valoare de 20 000 lei: Curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising sau altă oportunitate de instruire, travel and accomodation costs incluse;
  • Expunere şi vizibilitate locală prin publicarea imaginilor vitrinelor/lucrărilor câștigătoare într-o revistă specializată.

Scopul concursului este identificarea și promovarea noilor talente specializate în decorarea vitrinelor de magazine pentru domeniul fashion. În acest  sens, ZIPhoouse își propune oferirea suportului pentru dezvoltarea competențelor artistice ale acestora şi facilitarea colaborărilor între reprezentanţii industriei de modă cu designerii şi decoratorii de vitrine.

Vezi rezultatele celei de-a doua ediții aici.

Vitrina ta se poate număra printre cele care întorc privirile!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign