Cinci tineri designeri despre DCC School - Design Cafe & Club

Cinci tineri designeri despre DCC School

  • martie 29, 2019
  • Imagini:Arhiva personală
  • Timp de citire:3 minute
Cinci tineri designeri despre DCC School

Aproape 50 de tineri au absolvit cursurile DCC School. Fiecare dintre ei a lucrat intensiv trei luni pentru a acumula bagajul de cunoștințe necesar pentru a crea interioare frumoase și confortabile.  Noi nu uităm de ei și, de fiecare dată când îi întâlnim, îi vedem mai încrezători în cunoștințele și forțele proprii. Nici ei nu uită de „Alma mater” și ne-au povestit despre cum a fost experiența lor DCC School.

Caduc Octeabrina, absolventă DCC School promoția IV

Îmi doream să creeze să studiez tot ce ține de acest domeniu și să preiau cunoștințe de la traineri, profesioniști. Și rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Am rămas satisfăcută de calitatea cursurilor, de modalitatea lor de organizare în afara sălii de studiu, deplasările la șantiere si show room-uri. Am căpătat cunoștințe care mi-au lărgit viziunile în domeniul designului. Am devenit mai hotărâtă și mi-am cizelat viziunile asupra tot ce înseamnă. Am început sa privesc  altfel designul  locuințelor, reparațiilor, construcției locuințelor prin prisma ochiului persoanei care are cunoștințe în domeniu.

Lungu Carolina, absolventă DCC School promoția IV

Designul  era pentru mine o pasiune mai veche, iar DCC School mi-a oferit oportunitatea de a o transforma în scurt timp într-o noua profesie. Au fost momente  mai dificile, în care lucrurile păreau imposibile, însă răbdarea profesorului și perseverența noastră ne-au făcut să obținem rezultate frumoase.  Cursul mi-a oferit cunoștințe și abilități practice pentru implementarea eficientă a ideilor în domeniul designului interior, modelare și vizualizare 3D. Au fost trei luni în care ni s-au împărtășit secretele profesie într-o atmosfera deosebit de plăcută, trei luni în care am legat relații de prietenie foarte frumoase.

Buțuleac Cristina, absolventă DCC School promoția IV

A fost o experiență plină de emoții pozitive, care mi-a creat o dependență incurabilă față de designul interior și m-a motivat să continui să studiez mai mult acest domeniu. Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor, dar mi-aș fi dorit ca partea cursului, dedicată softurilor să fie mai de lungă durată. Uneori programul cursului a fost prea încărcat și nu am avut suficiente ore în care să practicăm și să aplicăm în cadrul orelor teoria predată la curs. Mi-as fi dorit mult sa continui cursul la o etapă mai avansată. Chiar și așa, DCC School o experiență deosebită, am avut parte de un profesor persuasiv, talentat și dedicat acestui domeniu. Am trăit emoții pozitive! Am întâlnit oameni creativi și interesanți.

Victor Tihon, absolvent DCC School promoția IV

Școala de design a fost o experiență unică, care mi-a format o imagine mai clară despre industria designului și arhitecturii din țară, dar și de peste hotare. E o economisire de timp pentru cei care vor să însușească 3 softuri în doar 3 luni. În afara de softuri și prezentări la diverse showroom-uri, pe durata acestui curs, am aflat multe lucruri utile și practice, care nu le-am cunoscut la universitate. Au fost prezentate proiecte reale și procesul de lucru în întregime, de la concept la produsul final. Cursul a fost interactiv, pe înțelesul fiecăruia. Nu a fost nici o întrebare lăsată fără răspuns.

Josan Stela, absolventă DCC School promoția IV

Un curs eficient, captivant,  util și constructiv, deosebit ca structură și mod de desfășurare. Am venit la DCC SChool  pentru a-mi lărgi orizontul,  pentru a cunoaște oameni noi și să învăț să fac și altceva în afara profesiei. Aș putea să zic, cu siguranță, că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Cursul este foarte bine organizat, cu baza materială excelentă  și abordare profesionistă. Programul de formare a fost amplu bine definit și organizat, bazat pe exemple reale din practică. Am apreciat seriozitatea, punctualitatea și pregătirea didactică a formatorilor. Îl recomand celor care sunt în căutarea unor motivații și inspirații noi, cu siguranță le găsiți aici!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa