Cinci tineri designeri despre DCC School - Design Cafe & Club

Cinci tineri designeri despre DCC School

  • martie 29, 2019
  • Imagini:Arhiva personală
  • Timp de citire:3 minute
Cinci tineri designeri despre DCC School

Aproape 50 de tineri au absolvit cursurile DCC School. Fiecare dintre ei a lucrat intensiv trei luni pentru a acumula bagajul de cunoștințe necesar pentru a crea interioare frumoase și confortabile.  Noi nu uităm de ei și, de fiecare dată când îi întâlnim, îi vedem mai încrezători în cunoștințele și forțele proprii. Nici ei nu uită de „Alma mater” și ne-au povestit despre cum a fost experiența lor DCC School.

Caduc Octeabrina, absolventă DCC School promoția IV

Îmi doream să creeze să studiez tot ce ține de acest domeniu și să preiau cunoștințe de la traineri, profesioniști. Și rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Am rămas satisfăcută de calitatea cursurilor, de modalitatea lor de organizare în afara sălii de studiu, deplasările la șantiere si show room-uri. Am căpătat cunoștințe care mi-au lărgit viziunile în domeniul designului. Am devenit mai hotărâtă și mi-am cizelat viziunile asupra tot ce înseamnă. Am început sa privesc  altfel designul  locuințelor, reparațiilor, construcției locuințelor prin prisma ochiului persoanei care are cunoștințe în domeniu.

Lungu Carolina, absolventă DCC School promoția IV

Designul  era pentru mine o pasiune mai veche, iar DCC School mi-a oferit oportunitatea de a o transforma în scurt timp într-o noua profesie. Au fost momente  mai dificile, în care lucrurile păreau imposibile, însă răbdarea profesorului și perseverența noastră ne-au făcut să obținem rezultate frumoase.  Cursul mi-a oferit cunoștințe și abilități practice pentru implementarea eficientă a ideilor în domeniul designului interior, modelare și vizualizare 3D. Au fost trei luni în care ni s-au împărtășit secretele profesie într-o atmosfera deosebit de plăcută, trei luni în care am legat relații de prietenie foarte frumoase.

Buțuleac Cristina, absolventă DCC School promoția IV

A fost o experiență plină de emoții pozitive, care mi-a creat o dependență incurabilă față de designul interior și m-a motivat să continui să studiez mai mult acest domeniu. Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor, dar mi-aș fi dorit ca partea cursului, dedicată softurilor să fie mai de lungă durată. Uneori programul cursului a fost prea încărcat și nu am avut suficiente ore în care să practicăm și să aplicăm în cadrul orelor teoria predată la curs. Mi-as fi dorit mult sa continui cursul la o etapă mai avansată. Chiar și așa, DCC School o experiență deosebită, am avut parte de un profesor persuasiv, talentat și dedicat acestui domeniu. Am trăit emoții pozitive! Am întâlnit oameni creativi și interesanți.

Victor Tihon, absolvent DCC School promoția IV

Școala de design a fost o experiență unică, care mi-a format o imagine mai clară despre industria designului și arhitecturii din țară, dar și de peste hotare. E o economisire de timp pentru cei care vor să însușească 3 softuri în doar 3 luni. În afara de softuri și prezentări la diverse showroom-uri, pe durata acestui curs, am aflat multe lucruri utile și practice, care nu le-am cunoscut la universitate. Au fost prezentate proiecte reale și procesul de lucru în întregime, de la concept la produsul final. Cursul a fost interactiv, pe înțelesul fiecăruia. Nu a fost nici o întrebare lăsată fără răspuns.

Josan Stela, absolventă DCC School promoția IV

Un curs eficient, captivant,  util și constructiv, deosebit ca structură și mod de desfășurare. Am venit la DCC SChool  pentru a-mi lărgi orizontul,  pentru a cunoaște oameni noi și să învăț să fac și altceva în afara profesiei. Aș putea să zic, cu siguranță, că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Cursul este foarte bine organizat, cu baza materială excelentă  și abordare profesionistă. Programul de formare a fost amplu bine definit și organizat, bazat pe exemple reale din practică. Am apreciat seriozitatea, punctualitatea și pregătirea didactică a formatorilor. Îl recomand celor care sunt în căutarea unor motivații și inspirații noi, cu siguranță le găsiți aici!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture