Cele mai fresh idei fashion, la Young Designers PopUp Shop - Design Cafe & Club

Cele mai fresh idei fashion, la Young Designers PopUp Shop

 • septembrie 21, 2018
 • Imagini:ZIPhouse
Cele mai fresh idei fashion, la Young Designers PopUp Shop

Multe viziuni noi, interpretări inedite și stil –  acesta este rezumatul a ceea ce așteaptă vizitatorii la Young Designers PopUp Shop. Evenimentul este organizat de ZIPhouse și a adunat 16 tineri, designeri autohtoni. Creatorii nu doar că își vor demonstra publicului noile colecții, ci și le va oferi posibilitatea unică de a completa garderoba cu una dintre piesele vestimentare neobișnuite.

Pentru două zile „Casa Dacă Boutique Hotel” va fi locația în care își dau întâlnire toți iubitorii de modă, găzduind cele mai noi colecții vestimentare pentru femei, bărbați și copii, dar și accesorii. Prima ediție Young Designers PopUp Shop este locul în care se suprapun toate dimensiunile fashionului autohton, fie că e vorba de articole vestimentare cu croială clasică sau de cele care tind să aducă noi curente, de haine simple, laconice sau de exemplare extravagante și stofe sofisticate cu imprimeuri inedite.

Evenimentul are drept scop descoperirea și conectarea în lumea modei a noilor nume și talente locale. Astfel, pe parcursul a două zile poți proba și procura cele mai  inedite creații pentru a-ți pune în evidență personalitatea.

Young Designers PopUp Shop se va desfășura timp de două zile, 21 și 22 septembrie, între 10.00 și 20.00.

Iată cele 16 nume și colecțiile prezente:

 1. Natalia Știrbul // Cireshel
 2. Geta Rasciuc, Tatiana Surdu // Babymoon
 3. Nina Reabenchi // Mirush
 4. Lilia Ceaicovschi // Lilia Ceaicovschi
 5. Dorogan Mihaela
 6. Ababii Lilia // #MeToo
 7. Nicoleta Rogac // Nicole Storm
 8. Țopa Doina // Harnessed blossom
 9. Caraman Ecaterina // Catherina
 10. Elena Țurcan // Elena Țurcan
 11. Bannaia Elena
 12. Don Zorina // Plastic Integration
 13. Budu Valentina // VALE
 14. Matușevschi Victoria // Tori Wen
 15. Anastasia Cunețschi // Kuki
 16. Irina Furtuna, Valentina Furtuna // Ramuri

Acest proiect este finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii, în parteneriat cu Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign