Ce te așteaptă la #MDW19 ? - Design Cafe & Club

Ce te așteaptă la #MDW19 ?

  • martie 5, 2019
Ce te așteaptă la #MDW19 ?

Inspirație! Și în acest an, la fel ca în 2018, ne propunem să te inspirăm. Tocmai din această cauză, vrem să îți oferim o nouă ediție Moldovan Design Week în care să te contopești cu creativitatea și arta. Pentru #MDW19 ți-am pregătit un program plin de evenimente pe care să le savurezi o săptămână întreagă, între 3 și 9 iunie. Trei cartiere creative, o expoziție dedicată industriilor creative, workshop-uri, Design Talks, design shop și multe alte scenarii….

Here we go!

Expoziția Centrală (3-9 iunie)

#MDW19

Este evident că îți vom oferi o Expoziție Centrală în care vom concentra toate industriile creative din țară. Cu această ocazie te invită, să descoperi și o nouă locație – Hub-ul ARTCOR, atelierul care va găzdui expoziția principală MDW19. Apropo, încă mai ai timp să devii participant al acesteia, nu trebuie decât să te înregistrezi aici. La fel ca și la prima ediție, poți aplica dacă reprezinți unul dintre următoarele domenii:

  • Arhitectură + design;
  • Fashion;
  • Design grafic;
  • Design de produs;
  • Animație;
  • AR/VR
  • Performance;
  • Multidisciplinar ( tehnologie + spațiu/design, fotografie, proiecții, sculptură, pictură).

Țara Oaspete (3-9 iunie)

#MDW19

În cadrul Moldovan Design Week vrem să aducem în fața publicului parteneri internaționali a căror experiență va adăuga valoare celui mai mare festival dedicat industriilor creative. În 2018, Țara Oaspete a evenimentului a fost România, devenind, prin intermediul Romanian Design Week, un participant valoros și un partener de încredere MDW. Și pentru ediția din 2019 ne-am propus să împrumutăm din experiența internațională.

Scuarul Palatului Național și MDW Design Shop (3-9 iunie)

#MDW19

La o distanță de câteva intersecții îți oferim o altă zonă de activare – Palatul Național ”Nicolae Sulac”.  Scuarul acestuia va găzdui evenimente interactive și instalații, iar în interior îți aducem tot ce înseamnă design în Republica Moldova și organizăm un pop-up shop pe care îl vei putea vizita pe parcursul întregii expoziții.

Design Talks (7 iunie)

#MDW19

Și în 2019 aducem în fața publicului specialiști cu renume internațional. Designeri, arhitecți, artiști și alți specialiști în domeniu deschid pentru tine cortina și te lasă să pătrunzi în culisele teatrului în care se plăsmuiește viitorul.

Parcul Universității Tehnice din Moldova (eveniment al partenerului Red Bull/ 7 iunie)

#MDW19

Amalgam de emoții și transformări urbane creative! Curtea campusului UTM de la Râșcani va găzdui trei artiști de graffiti, care vor da culoare pereților. Creat de RedBull, evenimentul promite a fi energizant!

Noaptea Studiourilor de Creație (6 iunie)

#MDW19

Noaptea Studiourilor de Creație este evenimentul prin care invităm publicul să descopere locurile unde ia naștere cele mai neobișnuite proiecte. Este o seară plină de evenimente interactive care se petrec simultan în mai multe sedii a companiilor din domeniul industriilor creative. Dacă te numeri printre cei care vor să arate tuturor unde se nasc ideile creative, nu ezita să-ți înregistrezi atelierul aici.

Așadar, înarmează-te cu răbdare și fii cu ochii pe noi pentru a nu pierde cel mai tare început de vară!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
„Nu totdeauna e locul de a fi foarte conceptual, uneori trebuie să fii înțeles.”🖤
.
.
👉Urmărește prezentarea arhitectului și designerului Corvin Cristian despre cum poate fi prezentat un proiect, prin prisma biroului Microsoft de la Timișoara pe care l-a realizat.
Accesați link-ul din Bio pentru a vedea prezentarea video ☝️
Mobilier inspirat din geometria torus.
Cum vi se pare? Noi o adorăm 🖤
@yoshinobu_miyamoto
.
.
#designcafeclub
#lorddproducts #AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#decoration #interior #loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Cum vi se pare arhitectura din Singapore? 🌲🚄 📷 @jimchanfc
#designcafeclub#luxuryhouse#luxuryhouses#homeoftheday#houseoftheday#luxhousesinsta#housesinsta#modernhomes#millionairehomes#beautifulhouse#designbuild#housedesign#residentialdesign#interiorlovers#villas#houseandhome#housebeautiful#modernhome#luxuryrealestate#moderndesign#instahouse#luxuryvilla#beautifulhome#exteriordesign#mansion #house#home#architecture #realestate#homesdecorations
🏆Premiului European pentru Arhitectură 2019 a fost câștigat de compania daneză @henninglarsenarchitects. 
Lucrările semnate de Henning Larsen au fost apreciate pentru sustenabilitate, viabilitate și artistism.🖤
Vă invitam să accesați link-ul din Bio pentru a vedea cum arată acest proiect arhitectural inedit. Nu durează decât 2 minute.
☝️
#designcafeclub #henninglarsen #henninglarsenarchitects #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#art #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#furniture#mansion #home #house
Hotelul Oaza este conceput de @woha_architects ca un turn verde viu în centrul orașului Singapore.
Turnul verde, care izbucnește în verdeață, îi împiedică pe zgârie-norul tipic și elegant să ofere o imagine care valorifică climatul tropical pentru a forma un "turn viu".
📷Photograph: @k.kopter, @patrickbinghamhall. •
#designcafeclub
#AmericanArchitects#AmericanArchitecture #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Devenit cunoscut în Chișinău prin arhitectura sa inedită, hub-ul creativ @artcor_center i-a adus arhitectului Calujac Maxim @calujac_architecture, căruia îi oferim sincere felicitări, aprecierea cititorilor @archdaily și Strelka Magazine @strelkamagazine , devenind astfel unul din cele trei proiecte câștigătoare ale ArchDaily & Strelka Award. ☺️ Când se va alege marele câștigător dar și ce premiu va câștiga vedeți în articolul de astăzi accesând link-ul din Bio ☝️
#designcafeclub #artcor #archdaily #strelkamagazine #maximcalujac #project #architecture #moldova #chișinău