Când creativitatea întâlnește iubirea, pacea și cafeaua - Design Cafe & Club

Când creativitatea întâlnește iubirea, pacea și cafeaua

  • mai 24, 2019
  • Imagini:TUCANO
  • Timp de citire:3 minute
Când creativitatea întâlnește iubirea, pacea și cafeaua

Iese în evidenţă prin culoare şi atmosferă calmă, iar asta îl face un loc potrivit pentru cele mai creative idei. Simplu şi autentic, designul original al cafenelelor Tucano pot deveni un adevărat catalizator al creativității, mai ales că vine la pachet cu o băutură savuroasă.

Din punct a de vedere a designului, şi nu doar, cei de la Tucano şi-au îndeplinit pe deplin misiunea de a crea un nou model de coffee shop-uri – cafenelele ca spaţii creative. Spuneam că atmosfera este autentică, şi aici nu ne referim la plaiul moldovenesc,  cafenelele Tucano Coffee se axează pe design etno, atmosferă și cultura țărilor producătoare de cafea. De altfel, aici și cafeaua vine din cea mai sigură sursă. Fiind membri ai SCA (Speciality Coffee Association), cafeaua este produsă exclusiv din boabe selecte 100% Specialty Arabica, cultivate de pe plantațiile Africii și ale Americii Latine localizate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. Boabele de cafea sunt colectate manual și prelucrate fără de utilizarea substanțelor chimice.

Tucano te revigorează gustos

Pe cât de frumoase sunt și primitoare sunt interioarele, pe atât de gustoase sunt băuturile Tucano. Iar în acest an, ei te răsfață cu 3 limonade, create după rețete unice, pentru a face viața oamenilor mai interesantă, colorând-o în culori vii. Fiecare limonadă are o aromă și un gust excepțional ce  transformă zilele monotone în zile de neuitat.

Limonada Gobi – o combinație dintre lămâie, cătină și cuișoare.

Limonada Funky- o combinație dintre zmeură, suc de lămâie, semințe de chia.

Limonada Aruba –  o combinație dintre lămâie verde, ghimbir și castravete.

Apropo, prima săptămână a verii, între 3 și 9 iunie, MDW și Tucano îți pregătesc surprize. Urmărește pagina de facebook a evenimentului pentru a afla despre ce este vorba.

Bonus:

Cu siguranță că știi sloganul Tucano: Love. Peace. Coffee. Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă? Iată și explicația:

Love

Se referă la dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea reciprocă.

Peace

E vorba despre ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze cu spor de pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminare, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.

Coffee

În inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, cât și pentru țările exotice, culturile și tradițiile acestor țări în care se cultivă cafeaua.