Canapele exclusiviste, descoperite la Accesit de studenții Școlii de Design

Canapele exclusiviste, descoperite la Accesit de studenții Școlii de Design DCC

  • decembrie 6, 2018
  • Imagini:Nicolae Ursu
Canapele exclusiviste, descoperite la Accesit de studenții Școlii de Design DCC

Seria de vizite la showroomuri a cursului 4 al Școlii de Design DCC s-a încheiat cu o ultimă vizită la Accesit. De această dată, reprezentanții Accesit i-au lăsat pe studenți să descopere detaliile care fac o canapelele perfecte. Mai mult de atât, specialiștii salonului le-au spus toate secretele pentru a alege modelul potrivit.

Mobilier exclsivist

Studenții au aflat nu doar care sunt cele mai frumoase, ci și care sunt cele mai practice canapele italiene. De 12 ani, compania Accesit contractează cele mai cunoscute fabrici din Italia, oferind clienților săi posibilitatea de a comanda mobilier şi articole sanitare de calitate superioară și cu design unic. De aceea oportunitatea pe care au avut-o viitorii designeri este una unică.

Materiale nobile

Dincolo de ușile showroomului exclusivist, studenții au descoperit o lume plină de culori și texturi ce pot îmbrățișa armonios canapelele viitorilor clienți. Aceștia au făcut cunoștință cu textilele exclusiviste pe care le oferă companiile cu care lucrează salonul, dar și cu materiale pentru capitonare deosebite precum pielea naturală, pielea eco sau  năbuc, toate însoțite de instrucțiunile de îngrijire.

Canapele durabile în timp

A aduce în locuințele beneficiarilor rafinamentul mobilei italiene de clasă este simplu. Viitorii designeri au aflat că acest lucru poate fi ușor realizat cu ajutorul canapelelor celor mai cunoscute firme italiene precum Domingo, Essepi Imbottiti sau DVHome Collection. Pe lângă exclusivitate și stil, acestea au o durată medie de viață este de 15 – 20 de ani. Fie că sunteți adeptul stilului clasic, contemporan sau a celui loft, la Accesit găsiți canapeaua potrivită.

Avantaje

Unul dintre avantajele pe care le poate avea o canapea este faptul că unele dintre ele pot fi dehusabile. Acest lucru permite fiecărui cumpărător posibilitatea de a comanda un alt set de huse. În așa mod puteți ușor schimba ambianța în casă, fie că este vorba de crearea unei dispoziții de sezon sau aveți nevoie de un aspect mai festiv al mobilei. Canapelele dehusabile sunt o salvare pentru cei care au animale de companie sau copii mici, căci nu vor mai avea nevoie să schimbe întreaga canapea din cauza petelor sau a uzurii externe.

Pe lângă eleganță și stil, canapelele sunt dotate și cu caracteristici tehnice. Umplutura mobilei variază, puteți opta pentru poliuretan, un mix din poliuretan și pană sau pentru pană 100%. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege canapele cu loc pentru dormit, dotat cu saltea ortopedică.

Compania Accesit nu doar este capabilă să importe mobila pe care v-o doriți din Italia, ci vă poate chiar oferi posibilitatea de a crea un model individual, executat cu precizie de centimetri. Cu siguranță vă veți bucura că modelul personalizat vă va purta numele.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa