Canapele exclusiviste, descoperite la Accesit de studenții Școlii de Design

Canapele exclusiviste, descoperite la Accesit de studenții Școlii de Design DCC

  • decembrie 6, 2018
  • Imagini:Nicolae Ursu
Canapele exclusiviste, descoperite la Accesit de studenții Școlii de Design DCC

Seria de vizite la showroomuri a cursului 4 al Școlii de Design DCC s-a încheiat cu o ultimă vizită la Accesit. De această dată, reprezentanții Accesit i-au lăsat pe studenți să descopere detaliile care fac o canapelele perfecte. Mai mult de atât, specialiștii salonului le-au spus toate secretele pentru a alege modelul potrivit.

Mobilier exclsivist

Studenții au aflat nu doar care sunt cele mai frumoase, ci și care sunt cele mai practice canapele italiene. De 12 ani, compania Accesit contractează cele mai cunoscute fabrici din Italia, oferind clienților săi posibilitatea de a comanda mobilier şi articole sanitare de calitate superioară și cu design unic. De aceea oportunitatea pe care au avut-o viitorii designeri este una unică.

Materiale nobile

Dincolo de ușile showroomului exclusivist, studenții au descoperit o lume plină de culori și texturi ce pot îmbrățișa armonios canapelele viitorilor clienți. Aceștia au făcut cunoștință cu textilele exclusiviste pe care le oferă companiile cu care lucrează salonul, dar și cu materiale pentru capitonare deosebite precum pielea naturală, pielea eco sau  năbuc, toate însoțite de instrucțiunile de îngrijire.

Canapele durabile în timp

A aduce în locuințele beneficiarilor rafinamentul mobilei italiene de clasă este simplu. Viitorii designeri au aflat că acest lucru poate fi ușor realizat cu ajutorul canapelelor celor mai cunoscute firme italiene precum Domingo, Essepi Imbottiti sau DVHome Collection. Pe lângă exclusivitate și stil, acestea au o durată medie de viață este de 15 – 20 de ani. Fie că sunteți adeptul stilului clasic, contemporan sau a celui loft, la Accesit găsiți canapeaua potrivită.

Avantaje

Unul dintre avantajele pe care le poate avea o canapea este faptul că unele dintre ele pot fi dehusabile. Acest lucru permite fiecărui cumpărător posibilitatea de a comanda un alt set de huse. În așa mod puteți ușor schimba ambianța în casă, fie că este vorba de crearea unei dispoziții de sezon sau aveți nevoie de un aspect mai festiv al mobilei. Canapelele dehusabile sunt o salvare pentru cei care au animale de companie sau copii mici, căci nu vor mai avea nevoie să schimbe întreaga canapea din cauza petelor sau a uzurii externe.

Pe lângă eleganță și stil, canapelele sunt dotate și cu caracteristici tehnice. Umplutura mobilei variază, puteți opta pentru poliuretan, un mix din poliuretan și pană sau pentru pană 100%. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege canapele cu loc pentru dormit, dotat cu saltea ortopedică.

Compania Accesit nu doar este capabilă să importe mobila pe care v-o doriți din Italia, ci vă poate chiar oferi posibilitatea de a crea un model individual, executat cu precizie de centimetri. Cu siguranță vă veți bucura că modelul personalizat vă va purta numele.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova