Caloriferele ca piese de design - Design Cafe & Club

Caloriferele ca piese de design

  • mai 17, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Caloriferele ca piese de design

Ne-am obișnuit cu aspectul lor inestetic și ascundem caloriferele după draperii sau după panouri perforate. Ei bine, acum putem să renunțăm la aceste metode de camuflare a lor și să le transformăm în accente ale locuinței. Asta pentru că marile companii producătoare de calorifere creează acum adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP, lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.

În loc să te gândești cum să le pui ca să fie cât mai puțin vizibile, poți alege cel mai vizibil perete pentru a le expune. Aspectul elegant al caloriferelor IRSAP a luat naștere din dorinţa producătorilor de a amenaja spațiile cu căldură şi de a crea produse inovatoare care îmbină funcţionalitatea şi esteticul. Radiatoarele lor bifează cu ușurință orice factor important pentru dumneavoastră, priorităţile grupului IRSAP fiind fiabilitatea, calitatea,  confortul persoanelor şi respectul pentru natură.

Concentrându-se pe anticiparea viitorului, ei optează pe a satisface, prin proiecte funcţionale, cele mai diverse nevoi ale clientelei. IRSAP transformă oricine client şi orice realitate din domeniu într-un punct de referinţă pentru companie.  Astfel, caloriferele sunt create pentru a întruni necesitățile tuturor: de la proiectant la instalator, de la privat la arhitect. Iar acest fapt face din IRSAP o marcă de excelenţă în domeniul încălzirii.

Grupul IRSAP a fost fondat în 1963. Compania operează pe arena internaţională, având fabrici şi filiale comerciale în Spania, Franţa, România, Anglia, Germania și Polonia. Cele patru realităţi specifice fac din Grup un punct de referinţă în elaborarea sistemelor de creare şi menţinere a climei ideale. Forţa Grupului îşi are originea în integrarea diverselor experienţe, în sinergia forţelor interne şi externe, în optimizarea competenţelor specifice şi a celor mai avansate tehnologii, cu scopul de a oferi soluţii complete şi avangardiste pe măsura situaţiilor concrete.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture