Caloriferele ca piese de design - Design Cafe & Club

Caloriferele ca piese de design

  • mai 17, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Caloriferele ca piese de design

Ne-am obișnuit cu aspectul lor inestetic și ascundem caloriferele după draperii sau după panouri perforate. Ei bine, acum putem să renunțăm la aceste metode de camuflare a lor și să le transformăm în accente ale locuinței. Asta pentru că marile companii producătoare de calorifere creează acum adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP, lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.

În loc să te gândești cum să le pui ca să fie cât mai puțin vizibile, poți alege cel mai vizibil perete pentru a le expune. Aspectul elegant al caloriferelor IRSAP a luat naștere din dorinţa producătorilor de a amenaja spațiile cu căldură şi de a crea produse inovatoare care îmbină funcţionalitatea şi esteticul. Radiatoarele lor bifează cu ușurință orice factor important pentru dumneavoastră, priorităţile grupului IRSAP fiind fiabilitatea, calitatea,  confortul persoanelor şi respectul pentru natură.

Concentrându-se pe anticiparea viitorului, ei optează pe a satisface, prin proiecte funcţionale, cele mai diverse nevoi ale clientelei. IRSAP transformă oricine client şi orice realitate din domeniu într-un punct de referinţă pentru companie.  Astfel, caloriferele sunt create pentru a întruni necesitățile tuturor: de la proiectant la instalator, de la privat la arhitect. Iar acest fapt face din IRSAP o marcă de excelenţă în domeniul încălzirii.

Grupul IRSAP a fost fondat în 1963. Compania operează pe arena internaţională, având fabrici şi filiale comerciale în Spania, Franţa, România, Anglia, Germania și Polonia. Cele patru realităţi specifice fac din Grup un punct de referinţă în elaborarea sistemelor de creare şi menţinere a climei ideale. Forţa Grupului îşi are originea în integrarea diverselor experienţe, în sinergia forţelor interne şi externe, în optimizarea competenţelor specifice şi a celor mai avansate tehnologii, cu scopul de a oferi soluţii complete şi avangardiste pe măsura situaţiilor concrete.

Instagram has returned invalid data.