Burning Man 2019: nebunia creativă din deșert - Design Cafe & Club

Burning Man 2019: nebunia creativă din deșert

  • august 29, 2019
Burning Man 2019: nebunia creativă din deșert

Burning Man:

8 zile

Peste 70 de instalații…

Peste 80 000 de vizitatori

the burning man/ Image: the jason

Festivalul anual Burning Man, care transformă deșertul Black Rock din Nevada în unul dintre cele mai animate locuri de pe planetă, a început oficial duminică, iar rețelele de socializare deja sunt inundate cu imagini. Tema acestui an se învârte în jurul noțiunii de „Metamorfoză”, dezlănțuind creativitatea artiștilor și punând la punct instalații și pavilioane excepționale.

Din sutele de festivaluri de muzică electronică din întreaga lume, Burning Man iese în evidență prin creativitatea decorurilor. Evenimentul a devenit o platformă pe care mii de artiști vin să își expună liber operele nonconformiste. Mai jos poți vedea o parte din cele create pentru ediția din 2019.

View this post on Instagram

27 Stones #benjaminlangholz

A post shared by Bjarke ingels (@bjarkeingels) on

View this post on Instagram

Due figure si tengono per mano nella vastità del deserto, specchio di emozioni e rappresentazione dell’altro, attraverso l’io interiore. Scale sospese che fanno sognare. Inizi senza fine, oppure sì. Possibilità. Soprattutto infinite possibilità. Trovo affascinante il “Burning Man” per la dimensione espressiva. Stupisce ed affascina. Con la stessa attenzione cerco di non perdere il mio stupore e meraviglia per le piccole cose che rendono grande ogni nostro giorno. Quella fragola divenuta rossa in una sola mattina, il capriolo che mi guarda nascosto dietro a quell’albero laggiù, l’acqua gelida del torrente, la pioggia che cade, i colori del cielo, un abbraccio sincero, un bicchiere di buon vino, quel sorriso. #burningman #stupiscitiancora #sharinggood #piccolegrandicose #art #desert #mindfulness #specchi #emotions #intelligenzaemotiva #baguseducazioneemotivorelazionale #baguseq

A post shared by Katia Tafner (@katiatafner) on

View this post on Instagram

El dragón de arena #burningman2019

A post shared by Jacobina de Rivera (@jacobina316) on

View this post on Instagram

🤟📸@fireinthepalace #burningman2019

A post shared by Jeremy Stansfield (@jeremystansfield) on

View this post on Instagram

#burningman2019

A post shared by Anna Lebedeva (@staygypsy) on

View this post on Instagram

#burningman2019

A post shared by BlueBTT (@bluebtt) on

Evenimentul are deja o istorie de 32 de ani și a început încă din 1986 în San Francisco. Numele festivalului provine de la obiceiul de a se incendia o marionetă uriașă, care este aprinsă sâmbătă seara, în ajunul încheierii acestuia.

Festivalul se va încheia pe 2 septembrie.