Azi despre finisaje -

Azi despre finisaje

 • iulie 17, 2019
 • Imagini:material.md
 • Timp de citire:3 minute
Azi despre finisaje

Să ai un acoperiș deasupra capului  nu este suficient, mai trebuie să ai și pardoseală, dar și pereți! Și cum spațiile pot avea o mulțime de destinații, varietatea tipurilor de finisaje este la fel de mare. Nu este un secret că pardoseala din propria locuință trebuie să fie diferită de cea a unei clinici nu doar la nivel estetic, fiecare dintre ele având proprietăți diferite. Același lucru se referă și la tavane, dar și la fațade. Dacă ținem cont de faptul că fiecare poziție are sute de interpretări, înțelegem de ce sortimentul material.md este atât de mare.

Fiind o platformă unică pe piața autohtonă, material.md vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. Aici găsiți soluțiile pentru pardoseli, tavane suspendate și fațade ventilate de la cei mai mari producători din lume!

Finisaje pentru fațade

Prima impresie e cea care contează și când vorbim despre o casă, aceasta este creată de fațade. Pe lângă partea estetică, această construcție are rolul de îmbunătățire a caracteristicilor tehnice a obiectului și de al proteja de nenumărate probleme pe viitor. Datorită spațiului între bază și căptușeală, aerul circulă liber și nu încalcă proprietățile de protecție a suprafeței. Se formează o „pernă” care protejează clădirea de fluctuația temperaturii în dependență de sezon și creează un mediu mai confortabil în interiorul casei. Iată soluțiile pe carele oferă material.md:

 • Placi pentru fațade FunderMax Exterior
 • Fațade ventilate HPL
 • Fațade din piatră naturală
 • Fațade din Cor-Ten
 • Fațade din beton
 • Fațade din ceramo-granit

Finisaje pentru pardoseli

O podea confortabilă ar trebui să creeze o atmosferă de căldură, să fie durabilă și ușor de întreținut. Și dacă podeaua este încă silențioasă, este perfectă pentru orice cameră din casă, în care există mișcare. Material.md are soluțiile perfecte pentru orice spațiu:

 • parchet și laminat Haro pentru podele cu încălzire
 • parchet tip Chevron
 • pardoseli vinilice Forbo
 • mochetă în plăci și în role
 • linoleum natural
 • pardoseli sportive
 • pardoseli medicale

 Tavane suspendate

Tavanele suspendate sunt parte integrantă a designului în orice interior. Având o tehnologie inovativă, acestea dispun de calități specifice, cum ar fi: absorbție fonică, rezistență la foc, igienică (tavane cu acoperire antibacteriană) și altele. Astfel, la material.md găsiți tipuri de tavane diverse, din care îl puteți alege pe cel potrivit pentru spațiul pe care îl amenajați.

 • Tavan suspendat din metal Griliato
 • Tavane lamelare suspendate
 • Tavane suspendate din metal de tip cub
 • Tavane suspendate casetate
 • Tavane suspendate OWA (Germania)
 • Tavane suspendate antibacteriene pentru medicină

Mai detaliat despre finisaje și soluții vedeți pe material.md.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
„Nu totdeauna e locul de a fi foarte conceptual, uneori trebuie să fii înțeles.”🖤
.
.
👉Urmărește prezentarea arhitectului și designerului Corvin Cristian despre cum poate fi prezentat un proiect, prin prisma biroului Microsoft de la Timișoara pe care l-a realizat.
Accesați link-ul din Bio pentru a vedea prezentarea video ☝️
Mobilier inspirat din geometria torus.
Cum vi se pare? Noi o adorăm 🖤
@yoshinobu_miyamoto
.
.
#designcafeclub
#lorddproducts #AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#decoration #interior #loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Cum vi se pare arhitectura din Singapore? 🌲🚄 📷 @jimchanfc
#designcafeclub#luxuryhouse#luxuryhouses#homeoftheday#houseoftheday#luxhousesinsta#housesinsta#modernhomes#millionairehomes#beautifulhouse#designbuild#housedesign#residentialdesign#interiorlovers#villas#houseandhome#housebeautiful#modernhome#luxuryrealestate#moderndesign#instahouse#luxuryvilla#beautifulhome#exteriordesign#mansion #house#home#architecture #realestate#homesdecorations
🏆Premiului European pentru Arhitectură 2019 a fost câștigat de compania daneză @henninglarsenarchitects. 
Lucrările semnate de Henning Larsen au fost apreciate pentru sustenabilitate, viabilitate și artistism.🖤
Vă invitam să accesați link-ul din Bio pentru a vedea cum arată acest proiect arhitectural inedit. Nu durează decât 2 minute.
☝️
#designcafeclub #henninglarsen #henninglarsenarchitects #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#art #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#furniture#mansion #home #house
Hotelul Oaza este conceput de @woha_architects ca un turn verde viu în centrul orașului Singapore.
Turnul verde, care izbucnește în verdeață, îi împiedică pe zgârie-norul tipic și elegant să ofere o imagine care valorifică climatul tropical pentru a forma un "turn viu".
📷Photograph: @k.kopter, @patrickbinghamhall. •
#designcafeclub
#AmericanArchitects#AmericanArchitecture #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Devenit cunoscut în Chișinău prin arhitectura sa inedită, hub-ul creativ @artcor_center i-a adus arhitectului Calujac Maxim @calujac_architecture, căruia îi oferim sincere felicitări, aprecierea cititorilor @archdaily și Strelka Magazine @strelkamagazine , devenind astfel unul din cele trei proiecte câștigătoare ale ArchDaily & Strelka Award. ☺️ Când se va alege marele câștigător dar și ce premiu va câștiga vedeți în articolul de astăzi accesând link-ul din Bio ☝️
#designcafeclub #artcor #archdaily #strelkamagazine #maximcalujac #project #architecture #moldova #chișinău