Atenție! Informație importantă pentru designeri... și nu doar - Design Cafe & Club

Atenție! Informație importantă pentru designeri… și nu doar

  • martie 27, 2019
  • Imagini:Mihai Duca
  • Timp de citire:4 minute
Atenție! Informație importantă pentru designeri… și nu doar

3! Atâtea zile au la dispoziție cei care vor să viziteze expoziția dedicată Zilelor Designului Italian în Moldova. Piesele reprezentative de design iconic italian își așteaptă vizitatorii până la 30 martie, la Castel Mimi. Vezi expoziția, iar exponatul care ți-a făcut din ochi ia-l acasă, mai ales că partenerii noștri ți-au pregătit și prețuri speciale. Iată companiile și produsele pe care le poți descoperi la Castel Mimi, pe lângă vinurile de calitate.

Showroom Interium

Showroom-ul prezintă trei piese valoroase:

Fotoliu Model Up 2000 – Catedra celebră din colecția mărcii italiene B&B. Creat în 1969 de designerul Gaitano Pesce, prima lucrare care a adus un mare succes. Produsul este un uter matern confortabil, asemănător cu statuile zeitelor fertilității preistorice.

Fotoliu Model Husk – Designerul Patricia Urquiola a proiectat scaunul Husk special pentru B&B Italia. Este o carcasă din plastic turnată și o pernă moale. Designul lui Husk este unic – pe de o parte, este modern și luminos, dar, de asemenea, merge în mod ideal pentru a decora camera într-un stil clasic.

Masa de cafea Model Chab-Table – dezvoltată de Nendo pentru DePadova, este o masă mică cu o tavă.  Design ușor, care poate fi mutat pentru două înălțimi diferite pentru o mai mare flexibilitate de utilizare. Partea de sus este de fapt o tavă, de asemenea poate fi utilizată separat.

Koral kitchen solution, reprezentant oficial SMEG în Moldova

SMEG – crează aparate de uz casnic, dezvoltate în colaborare cu designeri de renume mondial. Deja a treia generație a familiei Bertazzoni, care a fondat compania în 1948, contribuie la păstrarea reputației mărcii, oferind cele mai bune soluții de design și tehnologii impecabile pentru bucătăria dvs. Două frigidere cu design iconic, o mașină de cafea ce poate deveni accentul bucătăriei și toasterul și ceainicul, rezultate din colaborarea fructuoasă dintre SMEG și Dolce&Gabbana, sunt exponatele pe care partenerul  Koral kitchen solution le-a pus la dispoziția publicului larg.

Ardexline

Fiind unul dintre importatorii importanți de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova, compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă. În cadrul expoziției Italian Design Day, Ardexline vine cu plăci de gresie în format mare: Nero Antico; Raku Nero; Fossil Brown; Quarzo; Calacatta.

Salon Showroom

Salonul SHOWROOM este un salon de interior de clasa premium care furnizează mobilier de design, corpuri de iluminat, materiale de finisare, echipament sanitar, textile, vaze și accesorii pentru casă. Sunt prezenți pe piață din anul 2005 și în acest timp au reușit să selecteze cei mai buni producători mondiali. La expoziția IDD compania e prezentă cu 6 vaze din metal și cupru, care pot deveni accente în orice interior.

Artelier

Cu o experiență de peste 20 de ani, A[r]telier s-a definit ca un showroom vizionar permanent actualizat cu ultimile noutăți introduse de producătorii de top pe care îi reprezintă. La Italian Design Day, compania prezintă două piese de top.

Comoda Evolution Sideboard – este un bufet proiectat de Ferruccio Laviani pentru Emmemobili. Partea clasică este făcută din stejar solid sculptat manual; partea modernă este în același timp acoperită atât intern cât și extern. Este disponibil în diferite dimensiuni și în mai multe finisaje de stejar sandblast.

Superloon Floor Flos – Lampă de podea reglabilă care oferă lumină directă. Corp de aluminiu pictat sau cromat cu cap de filare metalic, articulații turnate sub presiune și tije extrudate.

Dolce&Gabbana

Piesele vestimentare fac parte din colecția Toamnă-Iarnă 2014 “Tailored Mosaic”,inspirată de mozaicul catredralei din Montreal. Deoarece arta mozaicului este una lentă și precisă, realizată prin plasarea unei bucăți unice una lângă cealaltă, și croirea pieselor vestimentarea din această colecție este făcută prin cusătură unică.

Vespa

Vespa Elettrica – Este o plăcere pentru cine o privește, emoție pentru cine o conduce. Dacă îți dorești să cutreieri lumea pe două roți sau să te bucuri de o plimbare cu Vespa Elettric. Mulțumim Darwin pentru colaborare .

Ferrari

Ferrari este unul dintre cele mai recunoscute branduri de mașini sport din lume. Fondată în 1929 de Enzo Ferrari, compania și-a început activitatea producând mașini de curse și susținând  piloții la cele mai faimoase competiții. 20 de ani mai târziu, apăreau primele modele Ferrari adaptate la drumurile publice. La Castel Mimi puteți admira superbul model Bella’s Red Ferrari F430.

 

 

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa