Astercon – când funcționalitatea întâlnește esteticul - Design Cafe & Club

Astercon – când funcționalitatea întâlnește esteticul

  • iunie 13, 2019
  • Imagini:astercon
  • Timp de citire:3 minute
Astercon – când funcționalitatea întâlnește esteticul

Îți dorești o casă cu care să te mândrești din toate punctele de vedere. Un loc care să fie comod, sigur, dar și frumos. Îmbinarea materialelor de calitate înaltă și a aspectului estetic care iese din tiparele tabloului general devine o raritate. Rar, dar nu și imposibil! O demonstrează compania Astercon, ale cărei proiecte sunt o dovadă în acest sens.

În ultimii ani, cei de la Astercon au construit complexe locative ce se deosebesc prin abordarea lor individuală. Au adoptat un stil clasic, a căror linii sunt sesizabile în cele mai recente proiecte pe care le-au construit, iar acest lucru îi scoate în evidență printre mulțimea de blocuri gri. Aspectul exterior, dar parterele clădirilor emană noblețe.

Noblețea clădirilor Astercon

Dat deja în exploatare, Complexul Rezidențial „Petru Rareș” dezvăluie spiritul aristocratic și ambianța confortabilă. Aici, detaliile joacă rolul principal. Fațada, reprezintă o îmbinare de finisaje în tonuri subtile de crem și cărămidă. De asemenea, observăm ferestrele largi și balustrade elegante la balcoane. Cu influențe ușoare englezești, Complexul Rezidențial „Petru Rareș” vorbește despre meticulozitatea pe care Astercon o manifestă în crearea spațiilor locative. Același lucru îl observăm și în interior. Pereți cu finisaj în tonuri lilac în locul celor gri sau albastre, balustradele cu detalii clasice, detaliile din marmură bej, dar și corpurile de iluminat discrete vorbesc despre finețea unei noi lumi, concentrată în câteva etaje ale blocului.

În acest an, dezvoltatorul mai oferă pieții încă două proiecte cu personalitate. Este vorba despre Complexul Locativ „Valea Trandafirilor” și „Alba Iulia Residence”. Împrumutând ambele din trăsăturile clasice, acestea sunt o dovadă că Astercon investește nu doar în construcția și utilarea corespunzătoare a blocuri, așa cum v-am povestit anterior, ci și în designul exterior și cel al parterului. Fațadele, în tonuri rezervate sunt menite să creeze confortul vizual, oferind din start senzația unei atmosfere distinse. Primele impresii sunt preluate și de interiorul clădirilor. Parterele și  scările finisate în culori deschise și nobile, dau o notă prețioasă  spațiului locativ. Acest lucru este subliniat și de detalii precum pardoseala din granit, corpurile de iluminat minimaliste și stilate, iar ca un ultim accent de lux apar oglinzile. Laconice și elegante, liniile în care a fost amenajat interiorul confirmă ideea elaborării minuțioase a aspectului estetic.

Cele trei blocuri sunt dovada faptului că Astercon crede în puterea frumosului și abordează individual fiecare proiect, dând stil întregului spațiu și transformând clădirile în bijuterii care completează locurile unde sunt construite.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture