ARTCOR – locul în care creativitatea se ridică la nivelul HARDCORE

ARTCOR – locul în care creativitatea se ridică la nivelul „hardcore”

  • februarie 4, 2019
  • Imagini:Nicolae Ursu
ARTCOR – locul în care creativitatea se ridică la nivelul „hardcore”

Chiar dacă a mai rămas puțin până primul hub din Republica Moldova dedicat industriilor creative – ARTCOR – își va deschide ușile pentru publicul, membrii Asociației Companiilor Creative din Moldova deja au și făcut turul centrului care urmează să le găzduiască evenimentele.

ARTCOR este primul hub din Republica Moldova care va face conexiunea dintre potenţialul creativ şi industriile creative. Şi interiorul este deosebit. Autorul proiectului a decis să păstreze piatra şi cărămida autentică a construcţiei. Pereţii sunt decoraţi cu picturi create de tineri artişti plastici, astfel, ARTCOR e un centru proaspăt, alternativ, aspirant.

ARTCOR va fi un hub deschis pentru inovație, creativitate, multă educație. Centrul  urmează să găzduiască și să organizeze diferite evenimente creative.  De asemenea, aici urmează să fie organizate cursuri în diferite domenii ale industriilor creative, printre care și un curs de design interior.

Centrul va oferi programe educaţionale şi asistenţă în dezvoltarea start-up-urilor în domenii precum Animaţia 2D şi 3D, designul graphic, interior, arhitectură, producţia video şi sunet şi altele. Hub-ul este o platformă pentru expunerea tinerelor talente, unde fiecare participant poate să își dezvolte propriile concepte, având posibilitatea de a crea și un schimb de idei cu cei aflați pe aceeași undă.

Construcţia hub-ului are loc printr-un parteneriat public-privat între Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanţat de USAID şi Suedia, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice şi Asociaţia Companiilor Creative din Moldova.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa