Ai admirat la MDW unul dintre premianții Red Dot Design. Vezi despre ce produs este vorba - Design Cafe & Club

Ai admirat la MDW unul dintre premianții Red Dot Design. Vezi despre ce produs este vorba

  • iunie 26, 2019
  • Imagini:mazda
  • Timp de citire:3 minute
Ai admirat la MDW unul dintre premianții Red Dot Design.  Vezi despre ce produs este vorba

A fost, timp de 7 zile, vedeta MDW din scuarul Palatului Național și probabil nu bănuiai că a fost premiată pentru designul său inovator și vizionar. Noua Mazda3 a obținut premiul „Red Dot: Best of the Best” în cadrul uneia dintre cele mai mari competiții de design de produs din lume – Red Dot Design, ediția 2019. Compacta de generație nouă se alătură listei tot mai mari de modele Mazda premiate, proiectate conform filosofiei Kodo: Soul of Motion.

Juriul internațional a selectat mai puțin de 100 de produse pentru premiul „Best of the Best” din cele peste 5.500 de înregistrări primite din 55 de țări. Criteriile de selecție includ inovația, funcționalitatea, ergonomia și longevitatea.

Exprimând estetica japoneză într-o formă simplă, unică, designerii noii Mazda3 au eliminat muchiile, astfel încât panourile caroseriei să reflecte împrejurimile. Abordarea „less is more” se aplică întregii mașini. Componente precum farurile și stopurile, de exemplu, au un stil curat, fără elementele inutile.

„Frumusețea prin simplitate este principiul cheie al designului Mazda3”, explică Yasutake Tsuchida, designer șef al noului model. „Dar este mai mult decât minimalism. A veni cu un design atât de pur, necesită mult efort și rafinament prin încercări și erori. Și este ceva ce credem că poate fi creat numai de mâinile umane ale modelatorilor noștri.”

Performanța mașinii reflectă acest mod de gândire. Construit în jurul centricității umane pentru a spori bucuria de a conduce, noua Mazda3 se simte complet natural în timp ce accelerează, virează sau frânează, dar filtrează reacțiile mașini la drum, înainte ca acestea să fie resimțite de pasageri. Habitaclul este aranjat într-o simetrie perfectă cu șoferul. Noul scaun, de exemplu, păstrează pelvisul în poziție verticală, permite mișcarea naturală a corpului și, prin urmare, ajută la reducerea oboselii. Noua Mazda3 va fi, de asemenea, primul model echipat cu Skyactiv-X, motorul revoluționar pe benzină al Mazda care oferă eficiența unui diesel.

Câștigarea <Red Dot: Best of the Best> este o mare onoare, deoarece doar un procent foarte mic al înregistrărilor primesc această distincție”, spune dr. Peter Zec, fondator și CEO al Red Dot. „Este o recunoaștere binemeritată pentru o realizare minunată în materie de design și dovada că firmele premiate sunt printre cele mai bune în design.”

Mazda și ceilalți câștigători își vor primi premiile pe 8 iulie în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Red Dot 2019 care va avea loc la Teatrul Aalto din Essen.

Acesta este cel de-al șaptelea premiu Red Dot de până acum pentru modelele Kodo Mazda, după cele primite de MX-5 RF în 2017, MX-5 Soft Top, CX-3 și Mazda2 (toate în 2015), generația anterioară Mazda3 (2014) și Mazda6 (2013).

DAAC HERMES,

distribuitor oficial Mazda în Republica Moldova

Chișinău, str. Calea Ieșilor, 10

tel.: 022 509 490

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@ira.trifanova cea care vrea să arate celorlalți lumea așa cum o vede ea. 🖤 💬Mai multe despre dragostea față de imagine ne-a dezvăluit în interviu.
Link in Bio☝️
.
#designcafeclub #dccblog #dccinterviews #dcclifestyle
Get the project! 🙃
🤯Simți cum uneori îți explodează capul din cauza ideilor creative și vrei să le pui în aplicare pe toate? 🙄Îți plac provocările creative, dar te plictisești să stai în oficiu 8 ore? 
Ai nevoie urgentă de un proiect nou!🤩 📩Trimite portofoliul și CV-ul tău pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom salva creativitatea și îți vom găsi proiectul care să te inspire.
Get the talent! 🙃
📈Cu siguranță, compania ta este în dezvoltare continuă, iar unele proiecte au nevoie de idei creative, viziuni noi și abordare inedită.
🔍Lucruri pe care s-ar putea să nu le găsești peste noapte, în schimb poți găsi talentul care-ți va transforma proiectul în operă de artă! 📩Profită de oportunitate și înregistrează-ți proiectele pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom găsi persoana potrivită.
🧠Oamenii creativi sunt ca un ocean de idei, mereu ai ce învăța de la ei.
🎞Ți-am pregătit 10 filme ce ți-ar putea alimenta bagajul de idei creative.🤡 În Weekend dedicăm câteva ore inspirației. 😊
Răspândim Creația. 🤩
Vezi Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #dcc #dccblog #dclifestyle #film #design #tbt
Idei de amenajare și decor pentru locuințele cu spații mici. 🖤

Tiny house goals by @littlebyronco 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#homeinspiration #cabingoals #cabinlove #interior2you #interior4inspo #interiordesigns #rustichomedecor #myhomevibe #cabininthewoods #outdoordesign #howwedwell #jungalowstyle #interior_and_living #rustichome #homeinspo #cabinporn #cabin #mydomaine #interiordesire #interiorismo #interiorwarrior #cabinlife #bohohome #tinyhome #rusticdecor #interiorlover #rustichomedecor
De ce să arunci, când poți crea produse mobiliere originale! ✨

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#inktober #sketchzone #gillde#sketch_arq #practice #sketching#ideation #instasketch #sketchy#productdesign #industrialdesign#ideation #produktdesign#graphicroozane#productsketch#idsketching#thumbnails #idsketches #idsketch#sketch #sketches#thumbnailsscribbles #digitalsketch#designinspiration #ideasketch#designinspo #sketchbookBy