Accesit, Corradi și noua experiență a studenților Școlii de Design DCC

Accesit, Corradi și noua experiență a studenților Școlii de Design DCC

  • noiembrie 28, 2018
  • Imagini:Oleg Bajura
Accesit, Corradi și noua experiență a studenților Școlii de Design DCC

Fiecare cameră își are propriul specific. Asta presupune abordări diferite în crearea spațiului și utilizarea diferitor elemente. Un lucru rămâne neschimbat – calitatea obiectelor pe care designerii le introduc în proiect. Baia nu este o excepție. Aici, pentru o relaxare totală, esteticul trebuie să întâlnească funcționalul. Formula îmbinării acestor noțiuni, dar și întreaga filozofie a obiectelor sanitare perfecte, studenții Școlii  de Design le-au aflat la Accesit.

Obiecte sanitare exclusiviste la Accesit

Oferind drept exemplu obiecte sanitare de clasă superioară de la cele mai renumite branduri italiene, cu care lucrează compania, reprezentanții Accesit  au explicat studenților la ce detalii ar trebui să atragă atenția pentru a înțelege calitatea produselor.  Unul dintre cele mai importante aspecte este numărul de straturi de porțelan și modalitatea în care acestea sunt aplicate pe produse. Studenții au aflat că argila, fiind material cu o capacitate intensă de absorbție, are nevoie de acoperire multiplă și densă. Numărul straturilor de porțelanat asigură rezistența produsului la impurități, o suprafață de acoperire netedă și o culoare mai intensă.  Acoperirea densă a ceramicii creează o suprafață netedă, ce nu reține murdăria, astfel obiectele sanitare nu necesită spălare minuțioasă frecventă, întreținerea acestora devenind o plăcere.

Pentru designeri este important ca, optând pentru calitate, să obțină și un design individual. Lucru ușor de realizat la Accesit, datorită designul italian exclusivist pe care li-l oferă brandurile cu care colaborează compania.  Studenții au văzut că vasul wc sau bideul din ceramică se pot  deosebi prin forme curate, laconice, cu suprafața netedă. Studenților li s-a demonstrat  cum obiectele sanitare pot deveni și decor.

Vorbind despre lavoare putem alege între forme rotunde, ovale, pătrate, triungiulare, vase cu acoperire lucioasă sau mată, de diferite culori și cu diferite ornamente. Și  robinetele pot deveni deliciul băii de la cele standarde și cele încorporate, cu crom, nichel sau bronz  la cele vopsite sau decorate cu furtunuri și mânere colorate – toate le găsiți la Accesit. De asemnea, robinetele clasice cu mânere din pietre semiprețioase sau accesorii precum săpuniera, portprosopul sau portpaharul împodobite cu aceleași detalii luxoase, pot deveni punctul pe care se sprijină întreaga armonie estetică a băii dumneavoastră.

Sisteme de acoperire Corradi

Un alt element pe care studenții cursului 4 l-au descoperit la Accesit a fost brandul Corradi, a cărui produse pot deveni nu doar un garant al protecției de factorii externi, dar și al confortului personal. Sistemele premium de acoperire şi închidere laterală a spaţiilor exterioare publice şi private, semnate de Corradi oferă intimitate în orice circumstanțe. La Accesit  găsiţi  pergole cu tavan retractabil, pergole bioclimatice, marchize, pergozip, umbrele  de tip vela, pereti de vânt, uşi culisante, corţuri pentru evenimente, capotine, tavane retractabile independente, decking şi mobilă pentru terase – toate create de renumitul brand italian. Brandul vă oferă posibilitatea de a opta pentru materiale inedite cum ar fi aluminiu vopsit sau lemnul stratificat Cumaro.  Pentru acoperişurile construcţiilor puteţi opta pentru PVC, poliester, tempotest sau eclisse cu un substrat de aluminiu. Cel din urmă respinge razele ultraviolete şi nu creează efect de seră.

În funcţie de preferințele clientului, Accesit oferă o gamă largă de accesorii. Astfel aveţi posibilitatea de a adăuga construcţiilor exterioare  lumină led sau sisteme de scurgere a apei pluviale cu scurgere încorporată. De asemnea sistemul poate fi completate cu senzori de ploaie sau  vânt, toate fiind controlabile cu ajutorul unei radiocomenzi. Şi în acest caz, clientul este cel care creează un model individual şi personalizat.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova