Accesit, Corradi și noua experiență a studenților Școlii de Design DCC

Accesit, Corradi și noua experiență a studenților Școlii de Design DCC

  • noiembrie 28, 2018
  • Imagini:Oleg Bajura
Accesit, Corradi și noua experiență a studenților Școlii de Design DCC

Fiecare cameră își are propriul specific. Asta presupune abordări diferite în crearea spațiului și utilizarea diferitor elemente. Un lucru rămâne neschimbat – calitatea obiectelor pe care designerii le introduc în proiect. Baia nu este o excepție. Aici, pentru o relaxare totală, esteticul trebuie să întâlnească funcționalul. Formula îmbinării acestor noțiuni, dar și întreaga filozofie a obiectelor sanitare perfecte, studenții Școlii  de Design le-au aflat la Accesit.

Obiecte sanitare exclusiviste la Accesit

Oferind drept exemplu obiecte sanitare de clasă superioară de la cele mai renumite branduri italiene, cu care lucrează compania, reprezentanții Accesit  au explicat studenților la ce detalii ar trebui să atragă atenția pentru a înțelege calitatea produselor.  Unul dintre cele mai importante aspecte este numărul de straturi de porțelan și modalitatea în care acestea sunt aplicate pe produse. Studenții au aflat că argila, fiind material cu o capacitate intensă de absorbție, are nevoie de acoperire multiplă și densă. Numărul straturilor de porțelanat asigură rezistența produsului la impurități, o suprafață de acoperire netedă și o culoare mai intensă.  Acoperirea densă a ceramicii creează o suprafață netedă, ce nu reține murdăria, astfel obiectele sanitare nu necesită spălare minuțioasă frecventă, întreținerea acestora devenind o plăcere.

Pentru designeri este important ca, optând pentru calitate, să obțină și un design individual. Lucru ușor de realizat la Accesit, datorită designul italian exclusivist pe care li-l oferă brandurile cu care colaborează compania.  Studenții au văzut că vasul wc sau bideul din ceramică se pot  deosebi prin forme curate, laconice, cu suprafața netedă. Studenților li s-a demonstrat  cum obiectele sanitare pot deveni și decor.

Vorbind despre lavoare putem alege între forme rotunde, ovale, pătrate, triungiulare, vase cu acoperire lucioasă sau mată, de diferite culori și cu diferite ornamente. Și  robinetele pot deveni deliciul băii de la cele standarde și cele încorporate, cu crom, nichel sau bronz  la cele vopsite sau decorate cu furtunuri și mânere colorate – toate le găsiți la Accesit. De asemnea, robinetele clasice cu mânere din pietre semiprețioase sau accesorii precum săpuniera, portprosopul sau portpaharul împodobite cu aceleași detalii luxoase, pot deveni punctul pe care se sprijină întreaga armonie estetică a băii dumneavoastră.

Sisteme de acoperire Corradi

Un alt element pe care studenții cursului 4 l-au descoperit la Accesit a fost brandul Corradi, a cărui produse pot deveni nu doar un garant al protecției de factorii externi, dar și al confortului personal. Sistemele premium de acoperire şi închidere laterală a spaţiilor exterioare publice şi private, semnate de Corradi oferă intimitate în orice circumstanțe. La Accesit  găsiţi  pergole cu tavan retractabil, pergole bioclimatice, marchize, pergozip, umbrele  de tip vela, pereti de vânt, uşi culisante, corţuri pentru evenimente, capotine, tavane retractabile independente, decking şi mobilă pentru terase – toate create de renumitul brand italian. Brandul vă oferă posibilitatea de a opta pentru materiale inedite cum ar fi aluminiu vopsit sau lemnul stratificat Cumaro.  Pentru acoperişurile construcţiilor puteţi opta pentru PVC, poliester, tempotest sau eclisse cu un substrat de aluminiu. Cel din urmă respinge razele ultraviolete şi nu creează efect de seră.

În funcţie de preferințele clientului, Accesit oferă o gamă largă de accesorii. Astfel aveţi posibilitatea de a adăuga construcţiilor exterioare  lumină led sau sisteme de scurgere a apei pluviale cu scurgere încorporată. De asemnea sistemul poate fi completate cu senzori de ploaie sau  vânt, toate fiind controlabile cu ajutorul unei radiocomenzi. Şi în acest caz, clientul este cel care creează un model individual şi personalizat.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa