8 companii a căror design de produs trebuie să-l urmărești în 2019 - Design Cafe & Club

8 companii a căror design de produs trebuie să-l urmărești în 2019

  • februarie 28, 2019
8 companii a căror design de produs trebuie să-l urmărești în 2019

Ești mereu în căutarea unei surse de inspirație și îți place tot ce este inovativ, stilat și original, tocmai din această cauză trebuie să fii în pas cu ultimele tendințe. Azi îți prezentăm 8 companii, a căror design de produs a fost demn de premiul Best of Year 2018, care merită să fie urmărite!

1 Diabla: Touffu de Manel Jiménez Ibáñez și Violeta Alcaide Weishaupt

Deoarece animalele noastre domestice au, de asemenea, dreptul de a trăi într-un cadru elegant, Touffu este o casă originală pentru animale de companie care ascunde un design deosebit în spatele fațadei tipice a acoperișului. Panourile sunt realizate din tablă fenolică, un material care poate rezista la condiții meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, Toffu poate fi ușor acomodat în interior datorită aspectului său stilat.

2 Draft: Coom de 201 Degrees

Biroul Coom a fost conceput pentru proiectarea unei soluții orientate spre confidențialitate pentru mediile de lucru în spațiu liber, iar asamblarea ușoară îl face dublu de atrăgător.

3 Vapor Graphic Perf de Arktura

Sistemul pare a fi conectat printr-o priză la imaginația ta, folosind setările de fabricație și software-ul algoritmic propriu al Arktura , acesta poate transpune imaginile și modelele unice în panouri metalice perforate.

4 Masa Humo de EWE Studio

Designerii de la firma EWE din Mexico City au îmbrățișat meșteșugul tradițional mexican și au folosit materiale naturale pentru a produce această masă sculpturală, ce poate deveni punctul de atracție a oricărui spațiu.

5 Bill Amberg Studio: Lua Print de Alexandra Champalimaud

design de produsTradiția și modernismul se amestecă în executarea acestor imagini imprimate pe piele. Autoarea spune că scopul creării printului a fost ca el să poată fi utilizat atât pentru panouri, cât și pentru tapițerie. Este o alternativă interesantă pentru arta tradițională, o acuarelă care a fost apoi imprimată pe piele.

6 Jotjot: BaBa de Iskos-Berlin

BABA este mobilierul care seamănă cu un animal de companie. Structura sa moale te invită să te relaxezi, să stai pe el sau să te scufunzi în îmbrățișarea sa caldă.

7 Bandra de Dmitriy & Co

Această bancă se dezvăluie în toată amploarea sa, în ciuda minimalismului pe care îl exprimă. Formele clasice cu o înclinație modernă, sunt concepute prin amestecarea mobilierului secular parizian cu elemente descoperite în designul secolului mijlociu, care încorporează forme rafinate cu o sofisticare liniștită.

8 Melo de Fräsh

Zidurile cântă! Este creația care îmbină în sine design de produs și inovație. Modulele Melo sunt o soluție de acustică pentru perete, cu difuzoare încorporate pentru a asculta orice dorești – sunet ambiental, playlistul  tău preferat sau hiturile anilor ’80.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🖤Te invităm să cunoști mai multe detalii despre fabuloasa punte de observare din New York.
Proiectul, intitulat temporar Vessel, creat de studioul englez Heatherwick Studio , are menirea de a deveni centrul de greutate al noului spațiu public de la Hudson Yards.
Link in Bio☝️
#designcafeclub #architecture #newyork #hudsonyards #vessel #architecture_hunter #decor #art
🔨⛵️Glass sculpture by @benyoung_sculpture.

#benyoung #brokenliquid#glasssculpture #glassart #sculpture #art#glass #concrete #ocean #yacht #sailboat#sea
Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! 
Spiced Honey este o culoare cu o nuanță mai calmă dar și mai neutră, potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.
Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, @sadolinmoldova.
Link în Bio ☝️#designcafeclub #sadolinmoldova #spicedhoney #livingcoral #designinterior #designideas
@ardexline, importatori de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova. 
Compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă.
La expoziția Italian Design Day vor prezenta plăcile @emilgroup: Nero Antico, Raku Nero, Quarzo, Fossil Brown, Calacatta.
#expozitie #expo #italiandesignday
Lampă ce imită Luna. 🌕
Lampa se aprinde atunci când scoate dopul și se oprește atunci când este pus la loc. 
#designcafeclub #inspiration #decor #art #interiors #luster #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
⭐Ești din domeniul Industriilor Creative? 
Atunci pe 23 Martie nu trebuie să ratezi evenimentul Italian Design Day 2019.
Vezi Link în Bio ☝️#designcafeclub #design #event #italiandesignday2019 #interiordesign #ambasciataditalia #castelmimi #chisinau