8 companii a căror design de produs trebuie să-l urmărești în 2019 - Design Cafe & Club

8 companii a căror design de produs trebuie să-l urmărești în 2019

  • februarie 28, 2019
8 companii a căror design de produs trebuie să-l urmărești în 2019

Ești mereu în căutarea unei surse de inspirație și îți place tot ce este inovativ, stilat și original, tocmai din această cauză trebuie să fii în pas cu ultimele tendințe. Azi îți prezentăm 8 companii, a căror design de produs a fost demn de premiul Best of Year 2018, care merită să fie urmărite!

1 Diabla: Touffu de Manel Jiménez Ibáñez și Violeta Alcaide Weishaupt

Deoarece animalele noastre domestice au, de asemenea, dreptul de a trăi într-un cadru elegant, Touffu este o casă originală pentru animale de companie care ascunde un design deosebit în spatele fațadei tipice a acoperișului. Panourile sunt realizate din tablă fenolică, un material care poate rezista la condiții meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, Toffu poate fi ușor acomodat în interior datorită aspectului său stilat.

2 Draft: Coom de 201 Degrees

Biroul Coom a fost conceput pentru proiectarea unei soluții orientate spre confidențialitate pentru mediile de lucru în spațiu liber, iar asamblarea ușoară îl face dublu de atrăgător.

3 Vapor Graphic Perf de Arktura

Sistemul pare a fi conectat printr-o priză la imaginația ta, folosind setările de fabricație și software-ul algoritmic propriu al Arktura , acesta poate transpune imaginile și modelele unice în panouri metalice perforate.

4 Masa Humo de EWE Studio

Designerii de la firma EWE din Mexico City au îmbrățișat meșteșugul tradițional mexican și au folosit materiale naturale pentru a produce această masă sculpturală, ce poate deveni punctul de atracție a oricărui spațiu.

5 Bill Amberg Studio: Lua Print de Alexandra Champalimaud

design de produsTradiția și modernismul se amestecă în executarea acestor imagini imprimate pe piele. Autoarea spune că scopul creării printului a fost ca el să poată fi utilizat atât pentru panouri, cât și pentru tapițerie. Este o alternativă interesantă pentru arta tradițională, o acuarelă care a fost apoi imprimată pe piele.

6 Jotjot: BaBa de Iskos-Berlin

BABA este mobilierul care seamănă cu un animal de companie. Structura sa moale te invită să te relaxezi, să stai pe el sau să te scufunzi în îmbrățișarea sa caldă.

7 Bandra de Dmitriy & Co

Această bancă se dezvăluie în toată amploarea sa, în ciuda minimalismului pe care îl exprimă. Formele clasice cu o înclinație modernă, sunt concepute prin amestecarea mobilierului secular parizian cu elemente descoperite în designul secolului mijlociu, care încorporează forme rafinate cu o sofisticare liniștită.

8 Melo de Fräsh

Zidurile cântă! Este creația care îmbină în sine design de produs și inovație. Modulele Melo sunt o soluție de acustică pentru perete, cu difuzoare încorporate pentru a asculta orice dorești – sunet ambiental, playlistul  tău preferat sau hiturile anilor ’80.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign