7 băi unice în care te domină relaxarea - Design Cafe & Club
aprilie 11, 2018

7 băi unice în care te domină relaxarea

7 băi unice în care te domină relaxarea

Autor: Marco Podrini

Dincolo de rolul său funcțional, baia devine un templu al relaxării și izolării de probleme, prin urmare, amenajarea ei este un proces ce necesită seriozitate și sinceritate. Cu toate că atunci când vine vorba de acest subiect ne gândim adesea la banala gresie de culori deschise, realizăm cu toții că un asemenea spațiu merită mai mult. Vă oferim 7 exemple de amenajare a băii ce vă vor oferi o nouă viziune asupra acesteia.

  1. Baie „verde”Autor: Elena Maximova

Deși are elementele tipice pentru orice baie: cadă, lavoar și gresie, această baie se bucură de viață datorită peretelui acoperit de plante. Fiind completată de vederea spre curte pe care o oferă peretele din sticlă, camera devine o adevărată grădină. Aici, în zilele însorite, băile cu spumă sunt combinate involuntar cu cele de soare, garantând plăcerea relaxării supreme.

  1. Baie laconică, completată de texturi moiAutor: Joana Santos Ferreira

Deviind de la conceptul clasic în care se regăsesc gresia și culorile deschise, baia poate deveni un loc cald. Pentru cei care vor să transforme această încăpere în spațiu de meditație, este recomandată utilizarea materialelor naturale. Este suficient să adaugi lemn, textile și o fereastră largă spre un peisaj rupt din poveste pentru ca, intrând în această cameră, să lași după ușă toate problemele.

  1. Baia gri – eleganță receAutor: Joana Santos Ferreira

Firile mai rezervate, care se reculeg cel mai bine în compania liniilor bine trasate și a detaliilor laconice, pot opta pentru ziduri din beton gri pe care să le completeze cu obiecte sanitare din marmură de aceleași nuanțe și chiar să se izoleze prin a renunța la ferestre. Puteți opta ca lumina în să pătrundă în baie chiar prin tavanul deschis – element ce dă stil și intimitate.

  1. Baie minimalistă în tonuri caldeAutor: Leonid Sizikov

Severitatea poate fi mereu îmblânzită prin căldură. La fel este și cu această baie, unde minimalismul modern, caracterizat de linii drepte, a fost realizat în culori calde. Astfel, camera este laconică și primitoare, ea nu deranjează prin detalii adiționale inutile și oferă comoditate.

  1. Baie în lemn și marmurăAutor: Joana Santos Ferreira

Gresia este considerată drept cel mai potrivit material pentru amenajarea unei băi, însă amatorii stilului rustic pot să o înlocuiască cu lemnul. Deși nu pare practic pentru acest tip de încăperi, tehnologiile de prelucrarea a lemnului fac posibilă instalarea acestuia în orice mediu. Astfel, acesta se poate regăsi pe pereții băii și chiar pe tavanul acesteia. Nota de stil poate fi dată de elementele sanitare din gresie în nuanțe închise.

  1. Baie în nuanțe închiseAutor: Joana Santos Ferreira

Culorile închise dau spațiului o senzație de intimitate extremă. Îmbinate armonios, acestea creează o atmosferă de izolare care relaxează. Echilibrul emoțional este garantat și de îmbinarea formelor obiectelor sanitare ce se află în două extreme, pe de o parte cada neagră cu forme rotungite, iar pe cealaltă parte lavoarul alb cu linii drepte.

  1. Baie combinată cu dressingulAutor: Duong Arc

Dressingul și baia sunt două spații individuale în care intimitatea se manifestă în toată amploarea sa, de ce să nu le combinăm? Tot mai des observăm cum baia este scoasă din tipare prin utilizarea formelor și materialele neobișnuite, iată că a venit timpul ca aceasta să iasă în evidență și prin amplasarea sa.

  • Imagini: home-designing.com

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Bijuteria ei este o întruchipare a simplității, modestiei și emoției, iar aceste trăsături pot fi observate în toată ființa sa.

Tânăra Vika Tonu s-a făcut remarcată prin liniile laconice și drepte pe care le iau creațiile ei și prin sinceritate.

Despre cum a apărut dragostea pentru bijuterie și semnficațiile profunde ale acesteia, experiența în UK și recunoașterea în cadrul #London_Fashion_Week, citiți în articolul de pe #designcafeclub.md >>> .
.
Vika Tonu: „Bijuteria e …un simbol, o relație, o moștenire”
_________________________________________
#designcafeclub #design #fashion #fashiondesign #vikatonu #londonfashionweek #jewellery #bijuterii #minimalism #modern #simplism #contemporary #contemporaryart #modernart #jewels #necklace #ring #silver #diamonds #bracelet #fineart #abstractart #artgallery #art
💡 Scurt si la subiect, despre cum a fost la evenimentul organizat de @smartlight.md - Свет четвёртое измерение архитектуры 💡 Dacă nu ai reușit să ajungi la eveniment, citește mai departe și află cine au fost invitații speciali ai serii 👇

www.designcafeclub.md | "Lumina – a patra dimensiune a arhitecturii” și o nouă provocare pentru designeri.

_______________________________________________

#smartlight #designcafeclub #eveniment #designinterior #iluminare #arhitectura #chisinau #interiordesign #event #designers #architet #archilovers #socializing #beautiful_people #productivity #energy
Pe străzile Chișinăului strălucesc luminițe și plutește magia sărbătorilor. Cunoaște autorii celor mai creative vitrine ale brandurilor autohtone!

Câștigătorii  vor  beneficia de un curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în Marea Britanie.
______________________________________
#designcafeclub #design #exterior #exteriordesign #vitrine #window #windows #display #artofdisplay #chisinau #art #streetart #store #shop #storedisplay #designer #design #youth #youngdesigners #ziphouse #WindowDisplay #VisualMerchandising #merchendaising #christmas #newyear #winners #meet_the_winners
Box House – geometrie modernă într-o „cutie”. Ești curios să vezi cum arată în interior ?
Plină de surprize :) >>> designcafeclub.md >>> link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #architecture #designhome #designboom #archdaily #archilovers #archinterior #homedesign #home #arquitetura #homegoals #dreamhome #homearchitecture #contemporary #homesweethome # #instahome #homestyle #homeinspiration #myhome #newhome #homeideas #house #myhome #realestate #propertu #boxhome #modernhome #minimalism #minimalist
La ea acasă florile înfloresc peste noapte iar podoabele nu sunt neapărat din aur. 
Este vorba despre meșterul hand-made ucrainean Natalia Tatarinova, care creează din mărgele lucruri impresionante și speciale.

Ce a identificat în arhive și i-a schimbat total direcția în artă, citește mai departe. >>>designcafeclub.md >>>link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #design #decor #margele #nataliatatarinova #handmade #artshare #instaart #beautiful #amazing #handmadewithlove #mywork #artpassion #lineworks #artdecoring #artdecor #giftideas #handmadecrafts #beads #beadsart #beadshandmade #interview #art #designer #fashion #ideasdecoration #brooch
🎄Melania Trump a împodobit bradul! ❄Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă. >>> designcafeclub.md >>> link in bio

Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. 
________________________________________

#designcafeclub #design #decor #christmas #christmasdecor #newyear #WhiteHouse #casaalba #decoration #archidaily #christmasy #christmasdecorating #christmastree #tree #craciun #melaniatrump #myhomedecor #specialdecor #whitehouse #christmasparadise #happychritmas #christmasphotography #christmasdesign #inspire_me_home_decor #magic #magicvibes