5 motive pentru care nu trebuie să ratezi Italian Design Day ’19 -

5 motive pentru care nu trebuie să ratezi Italian Design Day ’19

  • martie 18, 2019
5 motive pentru care nu trebuie să ratezi Italian Design Day ’19

23 martie. 15.00. Castel Mimi. Inaugurarea Italian Design Day in Moldova.

Dacă ești designer sau arhitect și încă nu ți-ai asigurat un loc la eveniment, fă-o acum, înregistrându-te la office@designcafeclub.md, pentru că acces vor avea doar cei înscriși în guest list. Și, atenție! locurile sunt limitate. Dacă mai stai la dubii, îți spunem că nu trebuie să pierzi Italian Design Day pentru că:

1 Ți-l aducem în față pe Arnaldo Tranti, ambasador al Italian Design Day 2019

Designerul îți va povesti ce înseamnă „Designul și orașul viitorului”.  Renumitul italian, care a dat o nouă viață Castelului Mimi, va veni în fața arhitecților și designerilor autohtoni cu un workshop, menit să demonstreze legătura simbiotică dintre formele pe care le pot lua obiectele și modul în care evoluează societatea.

2 Ți-am pregăti o expoziție de design italian iconic

Cu siguranță că ai auzit de Ferrari, Flos, B&B, Emil Group sau Vespa. Sunt branduri a căror design a făcut istorie, dar care continuă să fie punctul de naștere a noi idei. Tocmai de aceasta am căutat și găsit cele mai selecte piese pe care le-am aranjat într-o expoziție creată să inspire. Dacă nu reușești să ajungi la inaugurarea IDD, află că expoziția va fi deschisă până la 30 martie pentru toți oaspeții Castelului Mimi.

3 Te vom uimi cu un show culinar

Casa Rinaldi și chef Vasile Ardelean îți vor arăta Italia dintr-o perspectivă… gustoasă! Vor incendia atmosfera la propriu și figurat și îți vor pune în farfurie adevăratul gust italian.

4 Am creat o atmosferă selectă

Invitați aleși pe sprânceană. Designeri, arhitecți, diplomați și oameni de afaceri vor crea o atmosferă perfectă pentru schimburi de idei mărețe. Și pentru că vorbim despre designul italian, la eveniment vor fi prezenți ambasadoare Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti și ambasadorul Italian Design Day 2018, Patrizio Corno.

5 Partenerii noștri ți-au pregătit surprizeItalian Design Day

Cu siguranță că fotoliul Up 2000 sau comoda Evolution s-ar putea să îți facă din ochi. Noi vrem să te ajutăm să îți faci viața mai frumoasă. Tocmai din această cauză, împreună cu partenerii evenimentului: Ardex Line; Interium; Coral Premium, reprezentanți oficiali SMEG în Moldova, Artelier, România și Smart Light  îți oferim posibilitatea de a le procura chiar de la expoziție, și încă la prețuri speciale.

Singurele lucruri pe care nu vei putea să le cele trei scutere ale lui Mihai Cecan, care le-a oferit doar pentru a fi admirate și, bineînțeles, dispoziția bună, pe care trebuie să o aduci de acasă.

Eveniment organizat de Ambasada Italiei în Republica Moldova și Asociația Obștească pentru Dezvoltare Durabilă și Bunăstare Socială prin intermediul platformei Design Cafe & Club.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa