5 motive pentru care nu trebuie să ratezi Italian Design Day ’19 -

5 motive pentru care nu trebuie să ratezi Italian Design Day ’19

  • martie 18, 2019
5 motive pentru care nu trebuie să ratezi Italian Design Day ’19

23 martie. 15.00. Castel Mimi. Inaugurarea Italian Design Day in Moldova.

Dacă ești designer sau arhitect și încă nu ți-ai asigurat un loc la eveniment, fă-o acum, înregistrându-te la office@designcafeclub.md, pentru că acces vor avea doar cei înscriși în guest list. Și, atenție! locurile sunt limitate. Dacă mai stai la dubii, îți spunem că nu trebuie să pierzi Italian Design Day pentru că:

1 Ți-l aducem în față pe Arnaldo Tranti, ambasador al Italian Design Day 2019

Designerul îți va povesti ce înseamnă „Designul și orașul viitorului”.  Renumitul italian, care a dat o nouă viață Castelului Mimi, va veni în fața arhitecților și designerilor autohtoni cu un workshop, menit să demonstreze legătura simbiotică dintre formele pe care le pot lua obiectele și modul în care evoluează societatea.

2 Ți-am pregăti o expoziție de design italian iconic

Cu siguranță că ai auzit de Ferrari, Flos, B&B, Emil Group sau Vespa. Sunt branduri a căror design a făcut istorie, dar care continuă să fie punctul de naștere a noi idei. Tocmai de aceasta am căutat și găsit cele mai selecte piese pe care le-am aranjat într-o expoziție creată să inspire. Dacă nu reușești să ajungi la inaugurarea IDD, află că expoziția va fi deschisă până la 30 martie pentru toți oaspeții Castelului Mimi.

3 Te vom uimi cu un show culinar

Casa Rinaldi și chef Vasile Ardelean îți vor arăta Italia dintr-o perspectivă… gustoasă! Vor incendia atmosfera la propriu și figurat și îți vor pune în farfurie adevăratul gust italian.

4 Am creat o atmosferă selectă

Invitați aleși pe sprânceană. Designeri, arhitecți, diplomați și oameni de afaceri vor crea o atmosferă perfectă pentru schimburi de idei mărețe. Și pentru că vorbim despre designul italian, la eveniment vor fi prezenți ambasadoare Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti și ambasadorul Italian Design Day 2018, Patrizio Corno.

5 Partenerii noștri ți-au pregătit surprizeItalian Design Day

Cu siguranță că fotoliul Up 2000 sau comoda Evolution s-ar putea să îți facă din ochi. Noi vrem să te ajutăm să îți faci viața mai frumoasă. Tocmai din această cauză, împreună cu partenerii evenimentului: Ardex Line; Interium; Coral Premium, reprezentanți oficiali SMEG în Moldova, Artelier, România și Smart Light  îți oferim posibilitatea de a le procura chiar de la expoziție, și încă la prețuri speciale.

Singurele lucruri pe care nu vei putea să le cele trei scutere ale lui Mihai Cecan, care le-a oferit doar pentru a fi admirate și, bineînțeles, dispoziția bună, pe care trebuie să o aduci de acasă.

Eveniment organizat de Ambasada Italiei în Republica Moldova și Asociația Obștească pentru Dezvoltare Durabilă și Bunăstare Socială prin intermediul platformei Design Cafe & Club.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture