3 greșeli pe care le faci când pui tabloul pe perete - Design Cafe & Club

3 greșeli pe care le faci când pui tabloul pe perete

  • noiembrie 2, 2018
  • Imagini:purewow.com
3  greșeli pe care le faci când pui tabloul pe perete

S-ar părea că nu e nimic mai simplu decât a agăța un tablou pe perete. Greu de crezut, însă chiar și în acest caz comitem erori în amenajare. Astăzi îți prezentăm trei greșeli care fac ca pictura pe care o pui pe perete să  nu aducă niciun plus de valoare interiorului tău.

1 Agăți tablourile prea sus

Amplasarea prea sus a tablourilor creează iluzia că acestea plutesc undeva pe peretele gol. Pentru a crea o legătură între piesele de mobilier și decor și pentru a vă face camera mai armonioasă din punct de vedere vizual nu lăsați prea mult spațiu între ele. Dacă amplasaţi un tablou deasupra canapelei din living, ar fi ideal să lăsați între ele un spațiu de 5-15 centimetri. În cazul în care distanţa va fi mai mare, ochiul privitorului se va îndrepta către perete,i nu către lucrare

2 Nu ții cont de raportul dintre tablou și restul elementelor

Nu agăţaţi un tablou mic pe un perete mare, pentru că va părea ridicol. Şi invers, nu supraîncărcaţi un perete mic cu un tablou prea mare. Tablourile de dimensiuni foarte mari se vor așeza doar pe pereți neacoperiți de alte piese de mobilier.  În general, un tablou nu trebuie așezat pe un perete acoperit de o piesă de mobilier de dimensiuni mai mici decât acesta. Mărimea potrivită a tabloului este de două treimi față de cea a mobilierului.

3 Grupezi elementele la o distanță prea mare

Chiar dacă tablourile nu fac parte din aceeași colecție, acestea nu trebuie să arate de parcă se urăsc. Și în acest caz, ca și în cazul unor picturi combinate, cele două bucăți trebuie să arate ca un tot întreg . Este important în acest caz să găsim un echilibru vizual, astfel asigurați-vă că nu sunt ascunse una peste cealaltă, dar și că spațiul care separă ramele nu depășește 8 centimetri.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🖤Te invităm să cunoști mai multe detalii despre fabuloasa punte de observare din New York.
Proiectul, intitulat temporar Vessel, creat de studioul englez Heatherwick Studio , are menirea de a deveni centrul de greutate al noului spațiu public de la Hudson Yards.
Link in Bio☝️
#designcafeclub #architecture #newyork #hudsonyards #vessel #architecture_hunter #decor #art
🔨⛵️Glass sculpture by @benyoung_sculpture.

#benyoung #brokenliquid#glasssculpture #glassart #sculpture #art#glass #concrete #ocean #yacht #sailboat#sea
Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! 
Spiced Honey este o culoare cu o nuanță mai calmă dar și mai neutră, potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.
Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, @sadolinmoldova.
Link în Bio ☝️#designcafeclub #sadolinmoldova #spicedhoney #livingcoral #designinterior #designideas
@ardexline, importatori de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova. 
Compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă.
La expoziția Italian Design Day vor prezenta plăcile @emilgroup: Nero Antico, Raku Nero, Quarzo, Fossil Brown, Calacatta.
#expozitie #expo #italiandesignday
Lampă ce imită Luna. 🌕
Lampa se aprinde atunci când scoate dopul și se oprește atunci când este pus la loc. 
#designcafeclub #inspiration #decor #art #interiors #luster #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
⭐Ești din domeniul Industriilor Creative? 
Atunci pe 23 Martie nu trebuie să ratezi evenimentul Italian Design Day 2019.
Vezi Link în Bio ☝️#designcafeclub #design #event #italiandesignday2019 #interiordesign #ambasciataditalia #castelmimi #chisinau