12 elemente de mobilier outdoor cu forme sculpturale - Design Cafe & Club

12 elemente de mobilier outdoor cu forme sculpturale

  • iulie 15, 2019
  • Sursa:deavita.fr
  • Imagini:deavita.fr
  • Timp de citire:3 minute
12 elemente de mobilier outdoor cu forme sculpturale

Este sezonul pentru petreceri în aer liber. Pentru a vă ajuta să vă relaxați cu stil, am compilat o listă cu 12 dintre cele mai frumoase, sculpturale și inspirate elemente de mobilier de exterior.

1 Șezlonguri care imită cochilia unui stridii

Șezlongul cu fascicul de soare integrat este proiectat de designerul talentat, Ramon Esteve, pentru renumita companie Vondom. Datorită design-ului său primitor, vă simțiți ca o perlă, cuibărit în interiorul cochiliei unui stridii!

2 Pat cu baldachin în aer liber, cu design minimalist

Conceptul „dolce farniente” reflectă perfect designul acestui pat de baldachin în aer liber pentru zona din jurul piscinei. Această piesă de mobilier în aer liber, cu design minimalist, poartă numele de Vela Canopy Daybed și va aduce experiența SpA în casa ta.

3 Pat rotund dublu , de design exclusivist, inspirat de scoici

Inspirat de scoici, această roată dublă are o caracteristică pivotantă, astfel încât să puteți bronza uniform fără a trebui să vă ridicați. Baldachinul este reglabil și asigură umbra acolo unde este nevoie. Această piesă de design de mobilier în aer liber este semnată de Ramon Esteve și poartă numele de Daybed ULM.

4  Pat suspendat pentru grădină Nestrest

Continuăm cu câteva modele de design de mobilier în aer liber marca Dedon. Acest pat de grădină suspendat este numit Nestrest și este proiectat de Daniel Pouzet & Fred Frety. Puteți să agățați acest cuibușor confortabil de ramura unui copac, umpleți-l cu cărți și bucurați-vă de lectură în aer liber.

5 Pat suspendat rotund, Swingrest, potrivit pentru a se legăna în briză

Ca și Nestrest, Swingrest vă încurajează să vă bucurați de natură, în timp ce vă relaxați în adierea brizei. Aparent, Daniel Pouzet știe ce înseamnă designul exclusiv de mobilier exterior și nu se teme să-și exprime propriul punct de vedere.

6 Fotoliu și balansoar Butterfly, de Kenneth Cobonpue

Acest fotoliu cu suport pentru picioare și potrivit pentru balansare, poartă numele de „Fluture” și a fost creat de designerul Kenneth Cobonpue. Mobilierul este fabricat din frânghii din nailon înfășurate în jurul unui cadru din oțel acoperit cu pulbere – un aspect unic și un confort maxim.

7 Bancă inspirat de curbele voluptoase feminine

Același designer ne prezintă o bancă de grădină, purtând numele Pigalle, a cărui formă a fost inspirată de curbele voluptoase ale corpului feminin. Cadrul structurii este realizat manual din oțel, în timp ce cablurile sunt din Abaca (cânepă de manilă).

8 Scaun-hamac confortabil, umplut cu bile de masaj

Credeți sau nu, dar scaunul-hamac Swingy Out, al lui Linda Vrnakova a fost făcut din bile de masaj, acoperite cu material sintetic durabil, rezistent la apă. Această piesă de design de mobilier în aer liber este făcută pentru a vă ajuta să vă relaxați complet și să uitați de orice grijă.

9 Balansoar Volo, semnat de Sveglio

Baza metalică curbată a acestui  șezlong îl transformă într-un balansoar relaxat, ce poate fi utilizat oriunde în aer liber. Mobilierul exclusivist pentru petrecerea timpului liber este numit Volo și este proiectat de Sveglio.

10 Fotoliu și bancă pentru utilizare în interior și în exterior

O tehnică complexă de laminare, care utilizează lemn de cocos și rattan, oferă acestui scaun forma sa neconvențională și o textură unică. Altoum Seater există, de asemenea, ca variantă de grădină și face parte din colecția „Turandot”, semnată de către Rue Monsieur Paris. Finisajul de rășină face designul acestui mobilier în aer liber adecvat pentru utilizare în interior și în exterior.

11 Summer Cloud Sun Lounge, semnat de EOOS pentru Dedon

Iubitorii de plajă vor aprecia cu siguranță băile de soare petrecute sub un geam practic. Designul  acestui mobilier de exterior este numit Summer Cloud Sun Lounge și este proiectat de EOOS pentru Dedon.

12 Hamac Wave Hammock

Acest hamac cu baldachin de soare arată mai mult ca o bucată de artă contemporană decât o piesă de relaxat la soare. Se numește WAVE Hammock și a fost proiectat de Erik Nyberg și Gustav Ström pentru Royal Botania.