06. 06 Save the date! Karim Rashid vine la Design Talks’19 - Design Cafe & Club

06. 06 Save the date! Karim Rashid vine la Design Talks’19

  • aprilie 4, 2019
  • Imagini:karimrashid.com; makhno.shop/ Looch Studio & Nikita Uvarov
  • Timp de citire:3 minute
06. 06 Save the date! Karim Rashid vine la Design Talks’19

Creativitatea este despre tradiții actualizate, despre imaginație și experiențe. Iar ultima parte este preferata noastră! Tocmai din această cauză, la Moldovan Design Week, pe 06.06, la Tekwill îți aducem un Design Talks’19 grandios. Avem invitați pe măsură și te invităm să le cunoști toate secretele, nu doar cele profesionale. Așadar, vino să afli dacă Karim Rashid își va face un tattoo cu Chișinău și să vezi ce a făcut timp de un an Sergey Makhno.

Karim Rashid – Speaker principal Design Talks’19

Image: behance.com

„Mult timp designul a existat doar pentru elită și mici grupuri culturale. Am muncit din greu, în ultimii 20 de ani, încercând să fac designul un subiect public.” Karim Rashid

În premieră, vine la Chișinău unul dintre cei mai importanți designeri din lume – Karim Rashid. A creat peste 3000 de piese de design pentru cele mai importante branduri internaționale, printre care Prada, Giorgio Armani, Audi, Samsung și multe altele, iar 300 dintre ele au obținut premii internaționale. Pe 6 iunie vine la Chișinău să îți povestească cum e să schimbi lumea!

Și Karim Rashid are tradițiile sale. Fiecare oraș care îl impresionează este marcat simbolic printr-un tatuaj. Nu știm încă dacă își va face un tatuaj conceptual cu ce-l va impresiona la Chișinău, dar te invităm să-l întrebi chiar tu. După cele 45 de minute de lectură, în care îți va povesti despre cum e să schimbi lumea, vei avea la dispoziție 15 minute pentru a-i da întrebări.

Sergey Makhno revine!

Știm că trezește sentimentul iremediabil de admirație de fiecare dată când îl vezi. De aceea Sergey Makhno revine la Design Talks! Anul a fost roditor pentru el, în afara faptului că a creat proiecte fascinante, Sergey Makhno Architects își expune produsele la două expoziții faimoase: Maison&Object și Milano Design Week și vine să își împărtășească experiența cu publicul din Moldova.

Design Talks’19 va culmina cu o petrecere pe cinste!

Îți promitem o seară absolut delicioasă. După ce vei împrumuta din experiența speakerilor, te invităm la o petrecere creativă în curtea Universității Tehnice din Moldova. Acolo unde vom inaugura lucrările celor doi street artiști: iZZY iZVNE, ILUC și cărora UTM, la inițiativa Red Bull le-au oferit credit de încredere pentru a picta trei locații din curtea Universității. Vei vedea cum Curtea prinde culoare și vom celebra împreună creativitatea cu oră de After Party Karim Rashid Performance!  

Pe scurt: 06.06 Save the date!

Biletele Design Talks’19 le găsești pe ITicket și la sediul DCC și grăbește-te, până la 30 aprilie ai preț special Early Bird.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa